Yen 500 yuta akun sing diretas ora cukup, Yahoo bakal ngilangi rekor maneh

Google

Babagan Yahoo yaiku nonton. Ing proses adol perusahaan, siji-sijine warta sing teka saka platform iki pancen ora disesali, kanggo pangguna uga kanggo perusahaan kasebut lan pihak sing tuku, Verizon, sing wis nyoba sawetara wektu supaya ora tundhuk karo kontrak penjualan sing ditandatangani Yahoo awal musim panas. Ing 2014, Yahoo ngalami serangan sing nyebarke data akses mung liwat 500 yuta akun. Nanging kaya sing dilaporake perusahaan kasebut dudu siji-sijine sing ditampa dening raksasa internet kasebut, paling ora nalika wiwit misuwur karo masarakat.

Perusahaan iki nerbitake pratelan sing nyatakake setaun sadurunge peretasan utama sing pertama, dheweke nyolong perusahaan luwih saka 1.000 yuta akun, hack sing padha banget karo taun 2014, data akses kompromi, uga jawaban sing dienkripsi kanggo pitakon keamanan lan rincian kertu bank yen nggunakake layanan pembayaran sing ana gandhengane karo produk Yahoo!

Iki mesthi dudu taun Yahoo. Wiwit tekane Marisa Meyer saka Google, perusahaan wis ambruk sithik, utamane amarga keputusan sing ora apik, sawetara sing nyebabake privasi pangguna kayata kolaborasi karo pamrentah Amerika kanggo nggawe piranti lunak sing bakal ngidini ndelok konten email.

Sing jelas yaiku sing paling apik sing kudu ditindakake yaiku miwiti nyingkirake layanan email iki, yen ora, kita bakal kaget, sanajan sanajan ngganti kode akses, ora ana sing njamin manawa perusahaan bakal diretas maneh, amarga pkaton wis dadi olahraga Olimpiade nyolong data saka akun perusahaan iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.