7 alasan nggunakake VPN ing piranti seluler sampeyan

Dina iki kita ngomong babagan salah sawijining server VPN kanthi prestise internasional paling gedhe sing nawakake kanggo kita a pengalaman pangguna tenan aman, NordVPN. Kita wis nyekseni, sanajan ora sengaja, tekane jaman kerja anyar saka omah. Lan duwe layanan VPN sing apik wis dadi penting.

Nanging, tambah akeh lalu lintas data sensitif saka jaringan omah uga ateges Tambah eksponensial ing serangan keamanan. Ngreksa data sing digunakake supaya bisa digunakake, sanajan saka omah, dadi sing paling penting. Y NordVPN dadi solusi sing ideal kanggo ngindhari masalah.

Napa gampang nggunakake layanan VPN?

Kita bakal menehi sampeyan 7 alasan kanggo nggunakake VPN kanggo sambungan internet sampeyan ing kantor, utawa kanggo jaringan asal. Bedane duwe sambungan sing aman lan bisa njaga kita supaya aman saka serangan utawa bocor keamanan, saiki beda.

  1. Safety: Tanpa mangu-mangu alesan utama kenapa pangguna internet rumangsa butuh nyewa layanan perusahaan VPN. Sensitivitas data sing sampeyan kerjakake, utawa kasunyatan sing turu kanthi tentrem lan ora wedi ana kemungkinan pelanggaran keamanan, nggawe layanan kasebut dadi luwih larang.
  2. Privacy: Privasi jinis layanan iki bakal ilang tangan ing tangan karo keamanan. Kita bisa ujar manawa privasi panggunaan jaringan, pangguna, uga data kasebut sing gerakane, kudu diatasi kanthi jaminan maksimal privasi marang pihak katelu.
  3. Kacepetan: Nalika kita mutusake nggunakake server VPN sing nawakake tingkat keamanan sing dhuwur, iki ora mung siji sing penting. Ing sawetara kesempatan, keamanan sing ditawakake server ora cocog karo kacepetan sing bisa ditawakake. Sambungan sing aman nanging alon ora sambungan sing apik.
  4. Stabilitas Sambungan: Kajaba, kaya kacepetan, stabilitas sing bisa nawakake sambungan iku penting. Ora ana gunane yen duwe koneksi sing duwe keamanan sing dhuwur, nanging kanggo iki kita kudu terus mandheg gangguan layanan.
  5. Server VPN khusus: Salah sawijining pilar utama sing kudu didhukung layanan sambungan VPN kanggo nawakake layanan sing optimal yaiku set server sing apik. Diitung ing server beda kanggo saben kabutuhan, server khusus, server dobel, server RAM lan uga server P2P, pengalaman pangguna bakal positif kanggo kabeh pangguna.
  6. Lalu lintas data optimal: Saliyane penting kacepetan kanggo sambungan VPN nalika browsing internet. Uga kita kudu nganggep kapasitas jaringan kanggo ngunggah lan ndownload data. Luwih becik, coba keseimbangane antarane keamanan layanan lan Mbps streaming nomer apik kanthi cara loro, hulu utawa hilir.
  7. price: Kita mesthi ujar manawa nalika golek layanan sing nawakake paling apik, regane ora kalebu aspek sing paling penting. Nanging iku ora bisa dihindari, nalika kita mutusake nyewa, mbandhingake rega ing antarane perusahaan. Apa sing mesthi lan ora gagal yaiku layanan gratis ora bakal ana ing paling dhuwur wektu sing mbayar.

NordVPN menehi keamanan sing dibutuhake

MacO NordVPN

Sanajan VPN singkatan kanggo akeh wis akrab, isih ana pangguna sing bisa uga kepengin ngerti apa sing dibahas. Kanggo iki, sampeyan kudu ngerti sing penting VPN teka ing basa literal akronim ing basa Inggris Jaringan pribadi virtual. Cekakipun, punika a sambungan sing, nggunakake jaringan umum minangka media kaya internet, ngidini sampeyan nyambungake komputer ing jaringan pribadi aman.

Ing pasar, kita bisa nemokake layanan VPN sing ora kaetung sing njanjeni keamanan, kacepetan lan solvensi. Lan kita malah nemokake sawetara perusahaan sing nawakake layanan kasebut kanthi gratis. Sanajan, kaya meh kabeh sektor, pengalaman pungkasane nggawe kita dipercaya siji utawa layanan liyane. Apa dheweke mesthi janji?

Ngadhepi kabutuhan anyar, tawaran anyar mesthi tuwuh. Dina iki saka Actualidad Gadget, sawise nganalisa layanan sing ditawakake NordVPN, kita bisa ngerti apa sing bisa ditawakake. Kita uga bakal ngandhani babagan tawaran sing dadi layanan iki dadi luwih apik. Yen keamanan jaringan profesional sampeyan penting lan sampeyan pengin duwe jaminan maksimum, saliyane ora bisa ndeleng kapabilitas jaringan saya suda, NordVPN bisa dadi apa sing sampeyan goleki.

Jaringan server sing luar biasa

Yen layanan entuk ulasan sing apik banget, ora sengaja. Pungkasane, pengalaman panganggo minangka aset paling apik sing dimiliki perusahaan nalika saingan ing pasar karo perusahaan sing nawakake padha. Layanan sing ditawakake NordVPN minangka asil saka jaringan lengkap saka server saged nawakake sambungan sing aman lan 100% aman.

NordVPN duwe salah sawijining dhaptar server paling apik sing nyedhiyakake pangguna. Matur suwun, nawakake jangkoan meh ing endi wae ing jagad iki. A Sambungan sing dipercaya yaiku langkah sadurunge kompetisi sampeyan. Algoritme kasebut bisa milih server sing paling cocog karo sampeyan miturut lokasi sing sampeyan goleki. Ora muspra luwih saka 5.500 server sing nyebar ing saindenging jagad.

Kasunyatan sing nawakake tambahan kanggo sing mbutuhake layanan sing aman yaiku sawetara server NordVPN mung RAM, mula dheweke ora duwe kapasitas panyimpenan data. Iki njamin operasi sing aman lan efektif ing kabeh wektu ing endi wae.

Server standar lan server khusus

Ing jaringan lengkap server sing ditemokake khusus darmabakti server kanggo nawakake layanan paling apik gumantung karo kabutuhan saben pangguna. Dadi kita temokake server IP khusus kanggo pangguna kanthi alamat IP khusus. Kanthi cara sing padha, NordVPN uga duwe server VPN dobel, kanggo pangguna sing pengin ngirim sambungan menyang filter rong server sing beda.

Uga ditemokake Server khusus kanggo negara sing akses internet diwatesi. Server VPN kanggo mbukak TOR, Server P2P dioptimalake khusus tanpa watesan jembaré bangku. Layanan sing kasedhiya gumantung ing negara sing pengin digunakake.

NordVPN sinonim karo kacepetan lan keamanan

Kita bisa negesake layanan sambungan sing ditawakake NordVPN kalebu sing paling cepet ing saindenging jagad. Matur suwun a protokol kepemilikan diarani NordLynx, kalebu versi registrasi WireGuard. Pengalaman sambungan stabil ing kabeh wektu data bakal mesthi aman yaiku sing ora bisa ditawakake kabeh wong.

En tes sing ditindakake ing server sing ana ing Amerika Serikat, Inggris, lan Jerman Data sing apik tenan diduweni munggah utawa mudhun. Mangkono, ing Amerika Serikat, kacepetan ngluwihi 1,300 Mbps kaloro ing unggah lan ndownload data. On Inggris Raya, kacepetan keturunan yaiku ndhuwur 1,200 Mbps, lan kecepatan unggah luwih saka 1,100 Mbps. server Jermankalorone kacepetan ngluwihi 1,100 Mbps.

Pira regane layanan NordVPN?

tawaran nord vpn

Kaya sing wis dingerteni, layanan sing murah ora mesthi sinonim karo sing apik. Nalika keamanan jaringan isih ana, kita ora kudu nyepetake. Kita bisa nemokake tawaran VPN sing luar biasa karo janji sing mengko bakal dilanggar. Dadi Narik banget kanggo golek tawaran kaliber iki ing layanan premium kasebut.

Thanks kanggo promosi saiki kita bisa gumantung ing VPN paling cepet ing planet mung 2,64 € saben wulan. Kanthi rencana 2 taun kanthi ngirit total 72% sadhuwure rega biasane lan uga oleh hadiah tambahan 3 wulan. Nggunakake promosi iki, kita bakal mbayar € 71,20 kanggo layanan sing regane € 258,12. Yen sampeyan nggoleki layanan VPN sing wis kabukten aman lan cepet, aja nganti kalodhangan kasebut.

Dadi, aja nglirwakake keamanan lan privasi online: klik ing kene lan entuk tawaran wektu winates: NordVPN kanthi diskon 72% lan gratis 3 wulan mung € 2.64 saben wulan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.