7 alasan kenapa sampeyan ora tuku Samsung Galaxy S7

Samsung

Sawetara dina kepungkur, kita marang sampeyan 7 alasan kanggo tuku Samsung Galaxy S7, sing wis didol kanthi resmi ing pasar lan dadi taruhan anyar Samsung kanggo nyoba ngrebut pasar ponsel maneh. 7 alasan sing ditawakake sampeyan paling menarik lan kanthi keamanan total, dheweke wis nggawe percoyo akeh, nanging kaya sing wis diandharake, ana akeh alasan kenapa sampeyan ora tuku Galaxy S7

Dina iki ing artikel iki, kita bakal ngandhani kepiye sampeyan mbayangake 7 alasan kenapa sampeyan ora tuku Samsung Galaxy S7. Sawetara wong kasebut jelas banget, nanging ing wong liya, aku uga ora tiba utawa ngunggahake sampeyan.

Yen sampeyan ngelingi kemungkinan entuk Samsung Galaxy S7 lan sampeyan wis maca alasan sampeyan kudu tuku tanpa ragu-ragu, dina iki kita bakal menehi katrangan liyane babagan sebab kenapa sampeyan ora kudu tuku. Mesthi wae, keputusan pungkasan ana ing tangan sampeyan, mung menehi sampeyan data supaya sampeyan njupuk lan njupuk keputusan sing paling bener.

Desain meh meh sampurna, sing rusak bisa dideleng

Samsung

Ora ana sing mangu-mangu desain Samsung Galaxy S7 luar biasa ing kabeh cara, nanging ora ana sing bisa uwal saka iku kita ngadhepi piranti seluler sing rapuh banget lan kaya sing dikandhakake bisa dirusak mung kanthi dideleng.

Kajaba kita ngati-ati banget utawa bisa urip ing kasus, Galaxy S7 ora bakal tetep dawa. Kone digawe saka bahan premium, nanging ora tahan banget. Yen sampeyan ora ati-ati utawa tangan gedhe, smartphone iki mesthi ora cocog karo sampeyan.

Layaré sudhut mlengkung utawa cilik banget

Samsung wektu iki mutusake kanggo ngluncurake rong versi beda Galaxy S7 iki, ayo ngarani sing normal, sing menehi layar 5,1 inci. Sing liyane, ing sisih ndhuwur, menehi layar sing luwih gedhe kanthi layar sudhut mlengkung. Yen pengin terminal kanthi layar gedhe, kita kudu ngulu manawa pengin nganggo layar sudhut mlengkung utawa ora lan yen pengin smartphone kanthi layar luwih saka 5 inci, kita ora bakal bisa nikmati kurva kasebut.

Nggawe 4 versi Galaxy S7 mesthi bakal dadi solusi kanggo nyenengake kabeh wong, nanging kita ngerti manawa angel kanggo Samsung. Sanajan ora kayane bisa dadi alesan penting supaya ora tuku kapal penggedhe anyar perusahaan Korea Selatan.

Batere wis apik, nanging isih durung cukup

Sanajan Samsung wis nambah batere Samsung Galaxy S7 dibandhingake karo Galaxy S6, 3.000 mAh sing ditawakake terminal anyar iki isih durung nyukupi jelas yen kita nganggep manawa kita lagi ngatasi piranti seluler sing duwe layar luwih gedhe saka 5 inci.

Yen kita nggoleki smartphone sing nawakake otonomi sing ngluwihi 24 jam tanpa mangu-mangu, Galaxy S7 iki ora bakal dadi pilihan amarga batere bakal ngidini kita tekan pungkasan dina, nanging ora bakal ngluwihi.

Regane larang

Samsung

Sanajan kasunyatane saya gampang tuku piranti seluler kanthi karakteristik Galaxy S7, liwat utangan, liwat angsuran sing trep utawa liwat operator seluler, regane isih angel banget.

Mbayar luwih saka 700 euro kanggo piranti seluler, amarga akeh warta lan fitur sing ditawakake, iku omong kosong Utawa paling ora, mratelakake panemume.

Ing sawetara wulan, Galaxy S7 regane luwih murah

Gegayutan karo rega Samsung Galaxy S7, aja lali mung sajrone setahun kita bakal ndeleng Galaxy S8 katon ing pemandangan, sing bakal ngasilake rega smartphone iki sing meh meh saben dina diwartakake saiki. Nanging, kita ora kudu ngenteni setaun nganti rega flagship Samsung anyar bakal mudhun banget. Sawetara panliten ngira yen ing sawetara minggu, smartphone iki bisa regane kurang saka 100 lan 150 euro.

Kanggo sing ngenteni seminggu kanggo tuku Galaxy S7, bakal dadi warta sing apik kanggo ngirit sawetara euro, nanging kabeh sing tuku saiki bakal weruh kanthi curiga lan malah nesu yen dheweke wis ngirit sawetara euro ing dalan.

Dandan ing Galaxy S6 ora akeh banget

Samsung Galaxy S7 nggabungake sawetara perbaikan liyane lan nganyari manawa prosesor sing ora kalebu memori RAM luwih akeh nambah kinerja terminal. Nanging dandan saka sadurunge, Samsung Galaxy S6 ora akeh banget Lan bisa uga kanggo kabeh wong sing duwe perusahaan unggulan sadurunge perusahaan Korea Selatan, minangka langkah sing ora perlu kanggo entuk Galaxy S7 anyar iki.

Kanggo sampeyan sing mikir tuku salah siji Galaxy S7 anyar, bisa uga dadi kesempatan sing luwih apik kanggo entuk Galaxy S6 kanthi rega sing meh saldo dibandhingake karo sing ana ing pasar udakara setaun kepungkur.

Kita ora butuh smartphone super

Samsung

Sanajan kita kabeh ngucapake lan mbaleni kanthi asring ora ana utawa meh ora ana sing kudu duwe piranti seluler kaya Samsung Galaxy S7. Kanthi kekuwatan sing gedhe banget, desain megah lan rega sing regane larang banget, kita bisa ujar manawa kakehan kanggo pangguna apa wae.

Wis kepenak, jelas pilihan kasebut, nanging ora ana sing butuh mbuwang luwih saka 800 euro ing piranti seluler yen uga ana terminal liyane ing pasar, luwih murah lan nawakake luwih kurang ciri lan spesifikasi sing padha .

Apa sampeyan bisa ngerteni alasan maneh kenapa kita ora kudu tuku Samsung Galaxy S7?. Marang ing papan sing dicawisake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki ana. Sampeyan uga bisa menehi katrangan manawa sampeyan wis mutusake tuku Galaxy S7 amarga sampeyan wis mutusake lan yen keputusan kasebut beda, kita kepengin banget ngandhani.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

44 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   betinrx ngandika

    Ora jelas alasane ora tuku S7, kayane artikel digawe metu saka kabutuhan kanggo tundhuk karo sing sadurunge. Kurang bantahan teknis.

    1.    Villamandos ngandika

      Ora ana sebab teknis, aku mung bakal tetep menehi rega lan desain, sing wis cukup kanggo ora tuku.

      Thanks!

      1.    Lope heitor ngandika

        Saiki dadi smartphone sing paling ayu lan paling apik ing saindenging jagad
        ..

  2.   Philip Pita ngandika

    Alesan rada ora koheren, nanging sing terakhir wis bodho .. sampeyan ora butuh "smartphone super" nanging ana sing kurang? Dheweke -_-

  3.   edy ngandika

    Katon luwih kaya publisitas ala saka IPHONE Cina sing larang banget

    1.    Villamandos ngandika

      Samsung iku Korea, apa wae?.

      Salam lan matur suwun kanggo komentar !!

  4.   juanchilis ngandika

    Iki nggawe aku dadi artikel sing bodho lan yen aku wiwit golek wangsulan kanggo saben alesan sampeyan, aku bakal ngalahake kabeh

    Lan aku ora mbela Samsung utawa merek minangka komentar umum

    Saiki ponsel apik-apik asale saka bahan premium, ……… Aku ora tresna marang aku
    ngluwihi nanging sampah apa sing ditulis

    Salah sawijining sebab yaiku kita ora butuh smartphone super ???? Pffff
    Siji alesan yaiku rega pfffffdd yen pengin nglampahi 1000 dolar ing galaksi iphone utawa liya-liyane, rasane kaya ora weruh alesan

  5.   Alvaro ngandika

    Apa sampeyan ora weruh tes resistensi sing ditindakake menyang S7? Ponsel iki digawe suwene suwene tanpa nganggo tutup. Apa artikel ala.

    1.    Villamandos ngandika

      Alesan iki kalebu adhedhasar pengalamanku. Nalika aku nyoba Galaxy S6, Mudhun saka tanganku sajrone 5 menit sawise dijupuk saka kothak lan layar pecah. Aku durung nyelehake Galaxy S7, nanging lunyu banget lan cepet utawa cepet bakal tiba.

      Thanks!

      1.    Melissa ngandika

        Halo, sugeng enjing. Aku arep tuku Samsung S7 lan aku pengin ngerti yen aku sijine kasus sing padha ing dompet lan aku sijine mika kaca yen ambruk, isih bakal rusak. Matur Nuwun

      2.    Ryu777 Ingress ngandika

        Telung kaping S6 Edgeku wis dicopot lan ora goresan ing layar. Pacarku, S6 Edge Plus dheweke tiba nalika mlaku-mlaku liwat Puerta del Sol ing Madrid, tiba ing layar, ngira asile. Ora prelu, aku wis ngandhani, INTAK. Kanggo layar sing ora apik, Xperia Z3, tiba saka meja lan sedulurku kudu dikirim menyang SAT kanggo ngganti layar, seminggu ana kanca sing nggegirisi jam lan nggawe bolongan ing layar, liyane sapisan menyang SAT.
        Sing sampeyan tulis yaiku omong kosong, umume, wiwit wiwitan nganti pungkasan. Lan ing ndhuwur iku sampeyan lunga lan ujar manawa S7 isih durung kenek sampeyan.
        Aku negesake, Edge lan Edge Plus lan ing kene dheweke terus nganggo layar. Aku nuthuk kayu. Lan amarga nalika layar 5-inch cilik kanggo smartphone, iku paling cocog, mula, aku bakal ujar manawa wis gedhe banget. 5,5 ″ minangka rasa sakit ing kanthong, nyatane Plus pacarku wis tuku kanggo aku, aku kandha yen dheweke tuku Edge S6 kita bakal ngganti, lan aku ora bisa ngeculake Edge Plus, aku ngenteni amarga aku dikutuk nganggo bandolier. Layar 5,5 is kebanjiran, lan kakehan layar kasebut dipasang ing telpon sing luwih murah supaya bisa ukuran luwih akeh kanggo komponen tanpa nambah kekandelan.
        Rega larangan, ora luwih saka iPhone, sing paling disenengi karo iPhone yaiku kinerja kanthi ukuran sing cocog. Kita ora butuh televisi ing kanthong.
        Apa sing bakal luwih murah ing sawetara wulan? Logis, kajaba yen kita ngomong babagan apartemen ing tengah Madrid, sawetara tanah sing bakal dikembangake utawa lukisan, kabeh biasane regane suwe-suwe. IPhone ora mudhun banget lan mulane generasi sadurunge tuku luwih sithik.
        Dandan babagan S6 ora akeh, nanging yen sampeyan ora duwe S6 iku nggumunake, 1 Gb RAM liyane, RESISTAN TO AIR LAN Debu, MEMORI DILUWIHAN OLEH MICRO-SD, luwih akeh batere, luwih sithik pigura, luwih akeh nganyari kanggo sistem operasi ing ngarep.

        Apa sampeyan ngerti manawa kabeh komentar ujar manawa sampeyan wis nulis artikel bodho, kurang kaku, lan subyektif banget?

    2.    Franz ngandika

      Aku mikir sampeyan lelungan tes menyang s6 lan ana akeh layar pamisah
      Kaca minangka kaca sing kita ati-ati utawa ora, iku kaca kanggo kabeh wong, sanajan kaca primium

    3.    Monica Ibarra ngandika

      Alvaro durung nate ngrusak telpon, Samsung s7 suwene 7 dina. Sedhih banget amarga aku bakal mbayar 2 taun lan aku mikir yen aku nandur modal ing artikel sing tahan.

    4.    lintang ibeth ngandika

      Halo Alvaro, aku tuku S7 8 dina kepungkur, apik banget lan kabeh sing dikarepake, kaya sing dikandhakake, yen aku ngrasakake, aku ngenteni, wektu, nanging aku ora ngerti telpon sing endi. Tes resistensi, aku lunga ngisi daya lan layar katon rusak lan ora dingerteni manawa panggantos kasebut larang banget ………. dadi apik banget nanging rapuh banget, aku ora nyaranake

  6.   Lope heitor ngandika

    Aku duwe akeh alasan kanggo tuku S7 yen utawa yen arep tuku ing pungkasan wulan ... Aku bakal nerangake karo sampeyan babagan Samsung smartphone, kabeh model sing daktulis yaiku S6 pinggiran plus. … Gegayutan karo rega yen larang kanggo aku, aku ora peduli Aku Seneng Tecnología aku saka Samsung. Lan liyane, aku duwe gir sing kanggo aku pass. .luwih seminggu kepungkur aku tuku edisi GEAR S2 utawa mawar. .. bojoku lan putrine sing umure 13 taun sing dadi penggemar Apple duwe jam tangan iphone lan apple paling anyar sing padha. .uga, aku meh 58 saiki ... .iki hobi lan dakkandhani, aku ora duwe dhuwit. Aku buruh sederhana ... .. ing Pertanian sing saben wong arep tuku selada kanggo 1 euro dis larang. ..sampeyan apik nandur, aku bakal ngurus nganti adol kerja keras 90 dina lan saben selada sing metu saka aku utawa produksi, aku pasang ing pasar kanggo adol maneh 10/15 sen euro ... apik kanca kanca
    TEKNOLOGI SELAMAT

  7.   Ban ngandika

    Sing nggawe Samsung S7 iku mripat 'lan apa sing ditindakake iklan iki yaiku bocah

    1.    Villamandos ngandika

      Kita wis nyoba ndeleng Galaxy S7 saka sisi positif lan sisi negatif, kanthi 7 alasan kanggo tuku lan 7 ora kanggo tuku. Sampeyan bisa posisi ing sisih sing dikarepake.

      Mangkene, aku seneng dadi bocah utawa paling ora umur setaun luwih enom, nanging sayangé aku wis duwe rambut abu-abu.

      Thanks!

  8.   Lope heitor ngandika

    Kabeh alasan ing jagad iki. ...
    Aku Galaxy S7 EDGE tuku mengko
    SAMSUNG E SAMSUSUNG sisane wis dadi bagean saka mbiyen, ayo njupuk kauntungan saka mbesuk

    TEKNOLOGI VIVONS LA HAPPY

  9.   Miguel ngandika

    Artikel iki minangka sampah, bisa uga ditulis dening pive khas sing ilmuwan komputer lan duwe iphone.
    Kanthi 3600mah, kepiye batere ora bisa tahan? Kanthi gelas gorila 5, apa sing sampeyan ujar babagan istirahat sing dideleng? Kaya ora cukup, pérangan mburi (sing luwih akeh nandhang jotosan) ora kena dibukak tinimbang ing s6.
    Apa sing durung diganti babagan s6 ??? Aja nggawe aku ngguyu, mung supaya bisa nyelehake kertu memori sing bisa dicopot lan resistensi IP68 menyang banyu, luwih becik, apamaneh antarmuka sing luwih efisien utamane kanggo fungsi layar sudhut mlengkung ing pinggir.

    Artikel iki bakal ditulis dening sawetara parguelas sing ujar manawa ora ana bedane antara 1080p lan 2k utawa antarane 30fps lan 60fps ...

    Aja nggawe publisitas sing ora apik saka bagean seluler sing bakal regejegan taun suwene seluler paling apik karo g5.

  10.   Lope heitor ngandika

    Apa ana sing bisa konfirmasi yen kasedhiya SAMSUNG PAY. .
    Gracias

  11.   Martin ngandika

    Aku wis suwe ora maca, luwih becik mbuwang-mbuwang wektu maca artikel dadi ala banget. Kayane dibayar dening sawetara perusahaan sing ana ing sangisoré yurisdiksi Samsung.

    1.    Villamandos ngandika

      Aku mbayangake yen miturut sampeyan, artikel "7 alasan kenapa sampeyan tuku Galaxy S7" wis dibayar Samsung, bener?

      Thanks!

  12.   pamit ngandika

    Ora duwe emitor inframerah. Iki minangka fitur kanggo s5 saiki lan aku seneng banget, dadi yen ilang aku nesu banget, mula aku ora bakal ngganti terminal utawa nimbang opsi liyane.

  13.   nicoleta ngandika

    Ora ana sing meksa sampeyan tuku Pak Villamandos. Ana paribasan sing ujar manawa "nalika rubah ora bisa nggayuh anggur, jarene asem." Muga-muga sampeyan wis ngerti. Pilihan saben wong kanggo tuku sing disenengi.

    1.    Villamandos ngandika

      Nicoleta ora suwe ujar manawa iki tuku sing apik utawa ora apik amarga rong dina kepungkur aku menehi 7 alasan kanggo tuku lan kanthi artikel iki aku nggawe aku sisih liyane. Aku uga mikir manawa S7 iku tuku sing apik, nanging uga duwe nilai negatif, kaya tuku smartphone apa wae.

  14.   Mauricio ngandika

    Ana sawetara tes gulung ing pinggir S7 ing endi resistensi sing ditrima ditampilake saliyane duwe sertifikasi IP 68, sing yen dadi masalah yaiku ndandani, Ifix nduduhake ing saluran YouTube. Yen regane gedhe banget amarga rega pabrik US $ 255, praktis padha karo S5 ing jaman saiki (sing paling larang yaiku prosesor US $ 60). Nanging biaya mode lan duwe tren paling anyar ing pasar paling murah. Aku isih mikir manawa karo Barang-barang kasebut nglawan pengaruh apa bakal tuku utawa ora.

  15.   Mauricio ngandika

    Tes gulung nunjukake manawa resistensi pinggiran S7 utawa S7 bisa ditampa, mula ora ana perbaikan yen miturut Ifix ing saluran YouTube meh ora mungkin, amarga komponen kasebut modular yaiku, disebarake ing blok lan ora mandiri, dadi angel diganti.

    5 is Ditrima, uga ditampilake langsung ing kinerja batere, lan kanggo pojoke, ukurane luwih imbang tinimbang taun kepungkur, sing dadi kompetisi langsung saka Cathetan 5 lan dheweke ora milih mbagekake. sawetara pasar. Layar jinis pinggirané nggawe prabédan pungkasan taun lan sing disenengi para pangguna lan ing pra-penjualan bisa dibayangke

    Rega sing larang regane relatif murah, biaya mode lan saiki dadi unggulan iki nggawe bedane antarane para pecinta smartphone, iku gedhe banget yen kita mbandhingake karo rega pabrik udakara $ 255, komponen sing paling larang yaiku prosesor sing regane udakara 60 Dolar.

    Najar rega asuransi sing ya nanging pangguna mbayar eksklusivitas lan keputusan duwe saiki lan ora sawetara wulan

    Dandan bisa uga sawetara saka segi estetika utawa caoa kustomisasi, nanging sing ora bisa dideleng (piranti lunak lan piranti keras) luwih apik

    Yen kita ora butuh terminal iki kanthi cara sing penting, sejatine mung tren ing pasar konsumen, sing bakal ilang nalika metu ing Cathetan 6 utawa S8 lan liya-liyane.

  16.   Joselito ngandika

    Ala banget artikel iki (tanpa alesan nyata) nalika Pak Villamaldos nyoba mbenerake tulisane kanthi menehi respons marang saben kritik, muga-muga, nanging kaya sampeyan. dheweke duwe kebebasan (ekspresi) kanggo nulis tulisane sing ora apik, ayo kabeh wong ngucapake rasa nesu, lan DO ngombe kritik ... lan urip samsung!

  17.   Rafael Augusto Machado Viloria ngandika

    Dheweke minangka rasa saben wong. Oke

  18.   Maria José Palacios A. ngandika

    setuju kabeh LARAS IKI CEPAT ORA TUKU>

    1.    Eddy reyes ngandika

      Aku duwe S, S2, S4 lan S5. Aku tuku pinggiran S7 rong minggu kepungkur lan banjur minger lan nalika tiba saka dhuwure kanthong, aku retak layar ing sisih kiwa ndhuwur lan ngisor. Yen gorila 4 mula s5 bakal luwih angel

  19.   Jibril Salazar ngandika

    Aku bakal ngenteni sawetara wulan sawise s7 metu, saengga rega s6 mudhun lan bisa tuku s5 x)

  20.   ANGEL ngandika

    Artikel kasebut pancen apik banget, nyritakake kasunyatan lan kasunyatane, sanajan sejatine minangka piranti mewah lan "teknologi canggih", uga sejatine yen ing wektu sing suwe bakal mandheg, lan sampeyan wedhus bakal terus tuku saben-saben telpon anyar metu, amarga dheweke ora ngerti, ditambah karo kasunyatane dheweke ora ngerti lan ora ngerti apa sing dituku, amarga media pariwara duwe tanggung jawab mikir lan mutusake. kanggo sampeyan carane mbuwang dhuwit Elinga yen telpon iki wis bisa digunakake saiki, lan yen ana wong sing duwe budaya sethithik, elinga tegese OBSOLESENSI PROGRAMMED, ganti cara mikir, mikir kanthi beda, artikel iki mbukak kasunyatan, mesthine ora kabeh kamulyan nanging cukup cedhak,

    Nuntut sing paling apik, sinau kanggo takon lan pungkasane aja nganti mikirake wong liya, ora ngidini dheweke menehi rega, sampeyan sing kudu menehi rega.

  21.   Hakam ngandika

    Wangsulan sing apik banget Angel lan bener banget, Samsung Galaxy rapuh kaya meja makan porselen lan masarakat mung subyek panelitian lan tes pemasaran sing ora bisa dikendhaleni kanggo pamer yen aku ngarani KECAMATAN pengin pamer lan utang tanpa kontrol mung kanggo nindakake tren saiki sing konyol ing antarane wong bodho sing diarani fanboys

  22.   manuelg73 ngandika

    Aku duwe pengalaman nganggo 4 komputer Samsung S7 Edge. Sing pertama yaiku ibuku sing tuku lan uga nambah layar amoled, sawetara dina tibane sederhana saka meja pawon cukup kanggo ngrusak kabeh layar. Sing nomer loro yaiku saka garwane sedulurku sing nggunakake tutup lengkap karo tutup, nalika musim gugur normal sing biasane diduweni sapa wae nganggo telpon, sisihane layar serpihan, nomer telu lan paling nglarani yaiku Pribadi, 1 minggu sawise tuku peralatan, aku jelas duwe tutup "lapis baja", tiba saka kanthongku lan tombol ing sangisore tombol splinter lan layar retak ing loro-lorone. Kaping papat yaiku ibuku, kanthi semangat supaya ora duwe telpon, dheweke tuku peralatan sing padha maneh, iki mung siji sing utuh amarga aku tuku 3 tutup (aku ora berlebihan, dheweke nggawa 3 tutup ing endi wae) , dhisik dheweke nyelehake gelas amoled, banjur tutup waja lan ing ndhuwur tutup karet kanthi tutup, meh ora bisa nulis kanthi kepenak, ngganggu lan ora kabeh estetis. Ringkesanku, tim paling ala sing aku kenal babagan ketahanan. Samsung kudu ngakoni yen mbalekake peralatan utawa ngganti versi minimal kanggo versi umum, amarga ora bisa ngrampungake fungsi sing dirancang, yaiku nggunakake. Aku milih Samsung maneh amarga aku duwe Cathetan 3 suwene 3 taun tanpa ana goresan, cetha dudu kahanan "nasib ala" tim kasebut kaya sing bakal kita ucapake ing Argentina "OF PAPER". ORA TUKU utawa tuku versi S7 sing umum.

  23.   Dani ngandika

    Sampeyan ngomong saka sudut pandang sing kurang apik. Apa regane utawa ora gumantung karo akeh faktor. Aku butuh kinerja seluler sing apik lan luwih seneng tetep nganggo Android tinimbang Iphone. Aku tuku pinggiran 7 ing ebay kanthi rega 499 euro lan sejatine aku seneng banget

    1.    Jose ngandika

      Kanca cilik ... apa kulawarga sampeyan duwe masalah koordinasi? Napa kabeh wong ngeculake? Iki minangka smartphone top-of-the-range, sampeyan kudu ngurus ...

  24.   Lolo ngandika

    Rusak saka apa-apa, kanggo nggawa ing kanthong jaket, tutup serpihan.

  25.   Jose ngandika

    Alasan sing ora konyol ... yaiku smartphone paling apik sing saiki ana ... 11 wulan sawise tulisan iki ditulis ... kanggo kabeh wong sing nyelehake ing kene, sing kayane duwe osteoarthritis lan duwe smartphone paling dhuwur kisaran ora cukup kanggo ngurus, kanggo terus nganggo Nokia 1100, sampeyan bisa mbuwang lantai kaping lima lan ora ana sing kedadeyan ... kanggo wong liya, wong sing pengin golek rasio rega / kualitas apik, ora ana sing ngalahake Samsung S7 Edge. Aku wis nggunakake wiwit teka ing negara ... kurang saka 1 taun kepungkur, lan isih utuh, sejatine ora ana tandha apa-apa sing digawe ing telpon ... kinerja apik tenan lan ketemu kabeh pangarepan sandi. Iki minangka salah sawijining investasi teknologi paling apik sing wis digawe.

  26.   Maria Jesus Sevillano Fuertes ngandika

    Alasan kuat kenapa sampah iki tetep ana ing kamar mburi Samsung lan dheweke mangan: gelas kamera mburi mung pecah, ya, sampeyan ninggalake ponsel sing anyar lan larang banget ing meja sisih amben lan nalika tangi, sampeyan katon. kaya wong gemblung, jarene gelas dibanting, pulver lan Samsung ngandhani yen "pukulan sing sampeyan wenehi" lan ora tanggung jawab. Sampeyan mbuwang 100 euro maneh lan wis rampung, nanging ora njamin (mesthi) ora bakal kedadeyan maneh. Apa iki katon ana sebab sing apik?

  27.   M. Jose M. ngandika

    Babagan sing padha karo aku, tanpa ngerti kepiye, mung seminggu sawise tuku, bagean mburi kabeh wis retak, retak kaya Granada sanajan nganggo tutup protèktif lan kabeh, aku nuwun sewu amarga wis tuku lan Aku ora nyaranake kanggo sapa wae.

  28.   barechu ngandika

    Samsung minangka keunggulan paling apik, nanging kamera bisa uga dikarepake ing kabeh model

  29.   Jose ngandika

    Samsung ngapusi amarga dheweke yakin manawa anti banyu lan dheweke dudu amarga anak wadonku amarga penasaran nulungi dheweke ing kolam renang kanggo njupuk foto lan mbedhek apa sing kedadeyan, dheweke entuk banyu lan aku ora nyaranake, nalika nggawa dheweke menyang layanan teknis Aku kaget karo samsung yen dheweke ujar manawa dheweke ora tanggung jawab karo kedadeyan kasebut lan ora bener yen pancen anti banyu, aku kudu nuntut penipu amarga dheweke uga mobil

  30.   Uwe ngandika

    Aku nuwun sewu aku tuku S7, aku lungguh ing kursi mudhun saka saku celonku sing tiba kurang saka 1 m lan kabeh layar tugel.
    Sadurunge aku duwe A3 sing luwih angel.

    regards