«7 tips kanggo njupuk smartphone menyang pantai»

Pantai pesisir

Saiki kita lagi ing musim panas akeh pangguna ngundurake ponsel cerdas ing omah kanggo ngindhari risiko ngiseni wedhi, dadi udan utawa mung ngrusak layar kanthi gandum. Kanggo kabeh sing lunga menyang endi wae nganggo piranti seluler, dina iki kita pengin nuduhake 7 tips migunani supaya sampeyan bisa nggawa terminal menyang pantai tanpa mungkasi tragedi gedhe.

Mesthi wae, sadurunge kita arep ngelingake sampeyan, yen kita ora duwe kontrak asuransi, ora bakal ana pabrikan utawa operator ponsel sing nutupi kerusakan sing disebabake dening kedadeyan ing pantai. Yen nyelehake ponsel menyang banyu utawa wis dikumbah ombak, sampeyan kudu mbayar kanggo ndandani utawa tuku piranti anyar.

Sadurunge nggawa smartphone menyang pantai, ati-ati banget karo konsekuensi sing bakal nggawa sampeyan lan luwih dhisik tindakake tips kasebut supaya ora nyesali musibah.

Srengenge lan pasir, loro faktor sing mbebayani kanggo smartphone sampeyan

Pesisir kebak wedhi lan srengenge cenderung nyerang kabeh wong lan prekara kasebut langsung kajaba kita njupuk payung sing apik. Kaloro faktor kasebut uga mbebayani banget kanggo piranti teknologi apa wae lan luwih-luwih piranti seluler.

Lan iku Yen srengenge nyerang smartphone kita kanthi langsung, bisa dadi panas kanthi cara sing mbebayani, mula bisa digoreng lan mandheg makarya. Sanajan akeh sing bisa percaya, seluler durung siyap tahan suhu dhuwur lan srengenge langsung bisa, kayata, kaya kobong kaya kulit kita.

Pasir uga dadi masalah gedhe, amarga bisa gampang ngeruk layar kita utawa mlebu slot, liwat jack headphone utawa liwat bolongan kamera. Sawise wedhi tekan interior terminal, iku dudu kanca lelungan sing apik amarga bisa ngrusak barang-barang penting.

Banyu, mungsuh paling parah ing smartphone kita

smartphone

Banyu minangka salah sawijining mungsuh seluler sing paling ala, nanging ing banyu segara, kanthi uyah kanthi jumlah akeh, iku mungsuh sing luwih ala. Kajaba smartphone sampeyan anti banyu, sampeyan kudu tetep adoh saka pantai supaya ora ana piala sing luwih gedhe.

Rekomendasi kita, sanajan smartphone sampeyan anti banyu, yaiku supaya aja direndhem ing banyu laut amarga uyah ora bakal menehi sampeyan rasa nikmat.

Tuku dhewe tutup anti banyu

Sanajan biasane larang, saliyane gangguan kanggo nangani piranti seluler, kasus anti banyu bisa ngindhari akeh masalah. Jinis tutup kasebut ndadekake smartphone kita aman banget yen ora tiba ing banyu Lan uga bakal ngidini kita nyelehake tanpa bebaya amarga pancen tahan banyu.

Mesthine, priksa manawa sampeyan tuku tutup lan ora regane murah amarga bisa larang banget. Kajaba iku, saben-saben sampeyan nyimpen piranti ing piranti kasebut, priksa manawa wis ditutup kanthi bener, amarga yen ora, alat kasebut bisa diisi banyu lan ngrusak smartphone sampeyan.

Entuk kasus lapis baja

Amazon

Kasus jinis iki biasane menehi tampilan sing angel banget kanggo smartphone, nanging baline nawakake resistensi sing meh kabeh. Yen sampeyan pengin piranti seluler bisa tahan sedina ing pantai, luwih becik sampeyan tuku cilik saka jinis iki.

siempre Sampeyan mung bisa nggunakake sawetara acara lan ngganti supaya normal nalika mlebu kerja utawa ana ing kahanan piranti ora bahaya.. Biasane biasane ora murah, nanging biaya sing ditindakake biasane luwih saka kompensasi.

Menehi smartphone luwih aman

Wis dingerteni manawa pesisir ing musim panas kapenuhan mandhang, nanging uga maling sing, kanthi gangguan sing paling sithik saka sapa wae sing duwe, njupuk kesempatan kanggo nggawa. Ponsel biasane dadi salah siji sing paling asring narik kawigatene maling, mula sampeyan aja nganti ngawat-ngawati utawa adus, umpamane, dakselehake ing tas tanpa pengawasan wong liya.

Ora ana prekara sing bisa ditindakake tumrap maling, kajaba kudu waspada lan aja ngati-ati, nanging Ya, kita bisa nggawe perkara sing angel banget kanthi menehi keamanan kanggo smartphone. Contone, nyelehake kode utawa pola bisa dadi angel ngakses terminal lan ora bisa dijupuk utawa mbalek maneh.

Pilih terminal lawas menyang pantai

Kabeh utawa meh kabeh kita biasane duwe piranti seluler lawas ing omah sing bisa dadi pilihan sing apik kanggo pantai. Yen sampeyan ora pengin njupuk pinggiran iPhone 6 utawa Galaxy S6 anyar menyang pantai, njupuk kertu SIM banjur lebokake menyang piranti lawas sing disimpen ing laci.

Yen sampeyan tiba ing banyu utawa wis garu, ora bakal lara kaya yen kedadeyan ing ponsel utama sampeyan lan sampeyan uga bakal nyimpen tutup lan ing ndhuwur kabeh gangguan.

Gawe smartwatch lan tinggalake smartphone ing omah

Samsung

Ora akeh jam tangan sing ngidini kita masang kertu SIM menyang telpon kanggo nindakake fungsi telpon, nanging ana sawetara sing kasedhiya. Yen sampeyan ora pengin nggawa smartphone menyang pantai, sampeyan bisa nggawa jam tangan cerdas kanthi otomatis, sanajan sampeyan bakal nemoni masalah sing padha karo piranti seluler lan regane biasane padha ing sawetara kasus.

Nanging, sampeyan milih sing pengin ditampilake ing bebaya pantai, sanajan kanthi ati-ati lan perhatian, sampeyan ora duwe masalah.

Saran kula ...

Aku manggon ing kutha kanthi pantai lan asring digunakake, Saran paling apik sing bisa dakwenehake yaiku sampeyan nglindhungi smartphone kanthi apik utawa tuku terminal sedheng kanggo nggawa menyang pantai tanpa ana bebaya. Dina iki ora angel golek terminal udakara 50 utawa 60 euro sing bisa dituju menyang pantai tanpa wedi. Uga kanggo kepentingan dhewe, ana pilihan kanggo njupuk ponsel lawas menyang pantai.

Kanggo sampeyan sing ngandhani yen nesu banget yen bokong kanggo muter-muter SIM saben-saben sampeyan menyang pantai, aku ora bisa mandheg setuju karo sampeyan, nanging kaya ngono sing dikandhani dening mbakyuku saben aku lunga pantai karo dheweke lan dheweke ndeleng aku ganti telpon nganti sedina apik banget gelombang Samsung nyapu Samsung Galaxy S4 mung sawetara dina.

Apa sampeyan salah sawijining sing nggawa piranti seluler menyang pantai utawa sing luwih seneng ninggalake omah supaya ora ana bebaya?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.