85% belanja Netflix menyang konten asli

tarif netflix desember 2017 natal

Netflix terus maju ing pasar internasional kanthi cepet. Salah sawijining kekuwatan layanan streaming yaiku nggawe konten asli sing akeh banget. Soko sing mbantu dheweke mbedakake awake dhewe saka macem-macem layanan nganti saiki. Nganti saiki, kita ngerti manawa dheweke nggunakake akeh dhuwit kanggo nggawe konten iki, sanajan kita ora ngerti sepira.

Nanging pungkasane Ted Sarandos, kepala konten Netflix sing wis ngumumake data iki. Perusahaan nyedhiyakake dana 85% kanggo nggawe konten asli. Kanthi cetha kanthi cara iki komitmen perusahaan kanggo konten kasebut dhewe.

Tokoh kasebut wis menehi kita ide sing jelas babagan volume konten sing digawe, lan biayane. Sanajan dheweke wis komentar kasebut dheweke bakal nandur modal udakara 8 milyar dolar ing film, seri lan proyek liyane supaya bisa nambah tawaran konten sing saiki kasedhiya.

Disney kanggo mbusak konten saka Netflix ing taun 2019

 

Iki minangka tokoh sing wis diwenehake karo laporan kanggo kuartal pertama taun iki. Sanajan ora dingerteni manawa Netflix menehi dana 85% kanggo biaya kasebut. Salajengipun, angka iki tegese jumlah produksi asli bakal tuwuh sacara signifikan sajrone taun iki.

Ing kasunyatan, diarepake bakal ana sekitar 1.000 produksi asli ing pungkasan taun iki. Netflix negesake udakara 470 bakal diluncurake taun iki. Dadi, kita bakal duwe macem-macem konten sing bisa dinikmati ing layanan streaming.

Salah sawijining alasan kenapa dheweke akeh nandur modal ing konten asli amarga dheweke uga dadi penghasil utama. Minangka dilaporake saka Netflix, 90% pangguna kanthi akun ing platform nggunakake konten saka platform. Dadi, ana panjaluk gedhe kanggo dheweke. Saiki, kita mung bisa ngenteni tekane seri lan film anyar iki.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.