Acer ngembangake macem-macem produk kanthi akeh inovasi ing

Sajrone acara "next@acer2022", perusahaan wis nampilake macem-macem fitur anyar ing sawetara produk. kaya teknologi tampilan SpatialLabs, sawetara laptop TravelMate, Chromebook anyar lan mesthi bagean game "Predator". Mangkono, kanthi signifikan ngembangake portofolio kanggo nawakake katalog ekstensif kanggo kabeh jinis pangguna.

Acer SpatialLabs TrueGame

SpatialLabs TrueGame minangka aplikasi anyar sing nggawa 3D stereoskopik menyang jagad game, ngidini tukang game seneng judhul favorit ing kabeh kamulyan. Iki bisa uga amarga game biasane digawe kanthi telung dimensi: pangembang kalebu informasi jero ing saben pemandangan lan obyek sing dibangun. SpatialLabs njupuk kauntungan saka informasi sing wis ana kanggo nampilake game ing 3D stereoscopic. Nalika diluncurake, bakal ana profil 3D sing wis dikonfigurasi kanggo saben game, ing antarane luwih saka 50 judhul, klasik lan modern, kanggo menehi pemain pengalaman lancar karo game favorit, lan profil kanggo judhul liyane bakal ditambahake kanthi rutin. .terusno.

TravelMate P4 lan TravelMate Spin P4

Notebook TravelMate P4 14-inci lan 16-inci lan TravelMate Spin P4 14-inci kasedhiya karo prosesor Intel® inti i7 vpro® 12th Gen utawa AMD Ryzen 7 PRO. Layar IPS bezel sempit WUXGA (1.920 x 1.200) nawakake rasio layar-kanggo-volume nganti 86% , lan rasio aspek 16:10 luwih ngoptimalake panggunaan ruang layar. Kabeh model TravelMate P4 lan TravelMate P4 Spin nawakake kinerja konferensi video kanthi kualitas dhuwur, kanthi mikrofon pangurangi gangguan AI sing dibangun, patang speaker munggah-muter, lan Audio DTS terpadu kanggo swara sing luwih dhuwur, tanpa distorsi. Kajaba iku, notebook digawe nganggo 37,7% plastik PCR (daur ulang pasca konsumen) lan bahan kemasan daur ulang 100%.

Kajaba iku, TravelMate Spin P4 Convertible nduweni tampilan anti-silau, bisa muter 360º ing mode laptop, stand, tenda utawa tablet, lan kompatibel karo stylus AES 1.0 kanggo njupuk cathetan kanthi gampang. Kajaba iku, layar kuwat lan panel tutul karo Corning® Gorilla® Kaca tahan gores.

Swift 3 OLED lan Spin 5

laptop anyar Acer Swift 3 OLED Iki didhukung dening prosesor Intel Core H-series Generasi kaping 12 lan diverifikasi Intel Evo.

Acer Spin 5 yaiku laptop sing diverifikasi Intel Evo kanthi layar demek 16'' WQXGA 10:14, dirancang kanggo sing mbutuhake piranti sing apik banget nanging cukup kuat kanggo proyek kreatif. Akhire Spin 3 14'' sing ramping lan bisa diowahi yaiku laptop FHD 2-in-1, nampilake Acer Active Stylus sing dibangun kanggo nggambar lan nulis nalika lelungan


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.