Apa aku bisa tuku iPhone 12 utawa sing diskon sadurunge?

toko apple iphone

Apple ngasilake akeh pangarepan kanthi presentasi iPhone 12 anyar, tanpa mangu-mangu sing dienteni akeh, amarga iki minangka acara tahunan sing ngetutake kita luwih saka 10 taun. Nanging Pangarepan kasebut ora mung fokus ing model anyar sing ditampilake Apple nanging uga kanggo model sadurunge sing dikarepake ing pasar. Lan apa Apple taun iki wis nyedhiyakake katalog terminal sing luwih lengkap kanggo kabeh jinis pangguna.

Jembar terminal sing ditemokake nalika nggoleki iPhone nggawe kita ragu, amarga akeh sing ora mangu-mangu babagan kinerja terminal umur 3 taun. Yen pangguna Apple gumunggung amarga prekara kasebut, piranti kasebut duwe umur migunani sing luar biasa lan aku bisa negesake kanthi yakin manawa wis ana. Yen nambah kualitas produk iki, dhukungan nganyari paling apik ing segmen iki, kita duwe produk kanggo jangka panjang. Ing artikel iki, kita bakal ndeleng iPhone sadurunge 12 sing terus tampil ing level dhuwur.

iPhone 8 / 8 Plus

Kita miwiti karo model sing, sanajan wis ana ing pasar suwene 3 taun, nanging duwe desain klasik, ukuran ukuran lan spesifikasi sing cocog kanggo kisaran mewah. Tanpa gumunggung babagan hardware, kita nemokake terminal sing nginstal prosesor A11 Bionic, prosesor sing ditandhani Apple sadurunge lan sawise, saiki terus tampil kaya dina pisanan ing kahanan apa wae.

iPhone 8

Terminal sing digawe saka aluminium lan kaca, ngisi daya nirkabel lan kamera sing bisa nyekel kualitas dhuwur. Iki minangka salah sawijining iPhone pisanan sing nduweni sertifikasi iP67 saengga tahan karo banyu lan bledug. Ing rega saiki versi iPhone 8 Ireng Jumuah sawetara terminal nawakake fitur kasebut. Kajaba iku, sampeyan bisa ngirit luwih akeh yen tuku reconditioned ing Back Market, entuk diskon nganti 70% dibandhingake regane sing anyar.

Layar duwe padhang luwih saka cukup kanggo kahanan apa wae lan panel tampilan Retina menehi kualitas apik banget.

Yen kita nggunakake akeh konten multimedia, disaranake versi plus karo layar 5,5 compared dibandhingake karo 4,7 ″ versi standar. Kita uga duwe batere luwih gedhe ing versi Plus sing bakal menehi otonomi sing luwih gedhe. Thanks kanggo prosesor sing kuat, nduwe iOS 14 mula bakal dianyari menyang versi paling anyar. Babagan kamera, bisa uga titik paling ringkih, amarga sanajan duwe kualitas luhur ing kahanan cahya sing apik, bakal mandheg nalika lampu ora apik, versi Plus duwe kamera telephoto nomer loro kanggo mode potret.

iPhone X

Ayo saiki lunga iPhone X, terminal emblematic sing njupuk kabisat raksasa lan nggawe tren ing pasar telephony seluler. Tanpa mangu-mangu, iki minangka terminal sing nganti saiki isih duwe desain saiki uga diiringi hardware sing bisa nindakake kabeh. Minangka pangowahan radikal nalika mbukak kunci terminal, wiwit Kita nilar sensor sidik jari (Touch ID) supaya bisa ngakoni rai (ID Wajah), nambah alis ing sisih ndhuwur layar (kedudukan) sing dipasang kamera ngarep, speker lan Face ID. Model iki nduweni swara stereo.

Nawakake 200 euro tabungan iPhone X karo Yoigo

Iki menehi tren ing pasar kanggo pangenalan 3D kanthi nggunakake sistem scanner titik, sing bakal mindai rai kanthi rinci, uga kanggo kedudukan. Kedudukan sing nganti saiki tetep tetep dadi model sing paling anyar kaya iPhone anyar 12. Iki uga tegese pangowahan bahan konstruksi, nggawe kabisat saka aluminium dadi stainless steel, bahan sing luwih tahan kejut nanging luwih rapuh, sing menehi finish premium amarga wis rampung krom.

Ing njero prosesor A11 (padha karo iPhone 8) saengga karo iPhone 8, kita bakal dianyari menyang versi paling anyar lan kamera siji saka 8 gabung karo sensor telephoto kanggo nambah kualitas zoom. Tanpa lali ing Sertifikasi IP67 lan ngisi daya nirkabel. Lompatan penting liyane kudu ana ing layar, wiwit saka fitur tampilan IPS Retina saka Apple dadi Panel OLED sing diproduksi Samsung. Kesempatan sing apik yen ditemokake kanthi rega sing larang.

iPhone XS / XS Max

Kene Apple njupuk kauntungan saka resepsi iPhone X sing apik kanggo terus model, mung nambah aspek-aspek tartamtu Gegayutan karo sing sadurunge, aspek kayata perbaikan sensor fotografik sing sithik, perbaikan ing kabeh bagean sing nggawe model bintange dadi luwih bunder. Dandan kasebut uga kalebu sertifikasi sing luwih apik tumrap banyu lan bledug, wiwit saka iP67 nganti iP68 supaya terminal kasebut bisa direndhem. Pangapikan kasebut uga bisa ditemokake ing prosesor lan RAM, kanthi prosesor A12 lan RAM 1GB luwih akeh.

iPhone XS

Ngendi kita ndeleng lompatan paling gedhe babagan iPhone X yaiku ing versi Max, sing diwiwiti saka layar 5,8 ″ nganti 6,5 ″, kanthi teknologi OLED sing padha diproduksi dening Samsung, kanthi asil sing luwih dhuwur tinimbang kompetisi. Wutah terminal iki uga mengaruhi otonomi amarga ukuran batere luwih gedhe. Mesthi wae terminal sing isih akeh urip sing migunani lan saiki ora ana meri karo kisaran mewah saiki.

iPhone XR

Model sing temtu dadi tonggak sejarah penjualan nalika Apple menehi komersialisasi, mula rega murah dibandhingake karo iPhone XS, minangka ijol-ijolan nggunakake panel IPS ing layar maneh, wektu iki bakal dadi ukuran layar 6,1 ″ tumiba ing antarane model XS lan XS Max. Layar sing sanajan bali menyang teknologi tampilan IPS Retina, mesthine minangka conto sing sampurna yen layar IPS duwe urip luwih apik, amarga warna kasebut urip lan ireng sing murni.

iPhone XR

Nyuda rega uga ditampilake ing bahan konstruksi, bali menyang aluminium ing pinggire. Mung duwe siji kamera, nanging sing siji iki kamera digunakake banget ing babagan piranti lunak sing ing sawetara kahanan malah luwih unggul tinimbang model liyane kanthi 2 kamera, utamane ing mode potret. Edisi kasebut iPhone XR Ireng Jumuah Model sing paling disaranake yen sing digoleki ukuran layar sing nyaman kanggo ndeleng konten multimedia lan batere gedhe sing menehi kita otonomi suwene 2 dina. Uga duwe prosesor sing padha karo iPhone XS, A12 Bionic.

Kita duwe daya nirkabel lan tahan banyu kaya sing ditindakake Apple wiwit iPhone 8, sanajan sertifikasi bakal luwih murah, tetep ana ing iP 67.

iPhone 11 Pro / 11 Pro Max

Kita tekan salah sawijining terminal paling bunder sing diprodhuksi Apple sajrone sejarah, nggabungake kabeh kaluwihan iPhone X lan XS, nanging njupuk level sabanjure. Iki minangka terminal sing nduweni desain sing mesthi dadi ciri khas Apple. Nambah kaca mburi matte iki sing ngalangi sidik driji ora ditandhani kaya sing kedadeyan karo model sing nggilap. Minangka saben taun, prosesor bakal ngganti nomenklatur sing menehi Bionic A13, rada nambah kekuwatane.

iPhone 11 Pro

Terus saka mburi, kita nemokake 3 kamera sing unggul ing kabeh aspek, saka rekaman video, zoom utawa sudhut amba. Tanpa mangu-mangu a ngalahake ing meja dening Apple ing lapangan fotografi sing bakal nyenengake gourmet paling akeh. Kanggo iki, kita kudu nambah kalebu ing pungkasan a 18W pangisi daya kanthi cepet ing kothak kasebut, ditinggalake 5W sing ana ing kothak kasebut nganti saiki. Ing aspek layar, kita bisa nemokake perbaikan OLED yen X lan XS wis dipasang nanging kanthi padhang sing luwih dhuwur.

Mlumpat terminal paling gedhe babagan sing sadurunge yaiku kalebu batere sing luwih gedhe tanpa nambah ukuran, sing dibayangke ing otonomi sing durung nate dideleng ing merek kasebut. Ngramut tahan banyu karo sertifikasi iP68 lan ngisi daya nirkabel. Kanthi rilis anyar, model iki kalebu pilihan sing paling apik yen sampeyan golek premium saka Apple, kanthi rega sing luwih murah.

iPhone 11

Lanjutan sing paling apik saka salah sawijining terminal sing paling laris dening Apple, iPhone XR, yaiku terminal sing bakal oleh warisan kabeh sing dipanen sadurunge, nanging nambah ing saben poin. Iki minangka salah sawijining terminal paling bunder sing bisa ditemokake ing pasar saiki, nawakake rega sing apik banget karo prosesor bionik A13 lan layar kanthi panel IPS Liquid Retina sing Iku luwih apik tinimbang sing ora bisa dikalahake ing XR.

iPhone 11

Ing aspek fotografi, meh ora bisa dibandhingake karo model Pro, mung ilang sensor telephoto kanggo nggedhekake, mula kualitas fotografi ora kena pengaruh, gambar fotografi seluler sing hebat sing mesthi bakal ditampilake ing kabeh kahanan lingkungan, malah ing njero omah. Konstruksi digawe saka aluminium lan kaca sing ngelingake XR. Bisa ngrekam ing 4k kanthi stabilisasi paling apik.

Dandan sing paling penting tinimbang XR sadurunge, bakal dibayangke ing otonomi amarga nggabungake batere sing luwih gedheUga nemokake sertifikasi iP 68 tumrap banyu lan bledug, uga ngisi daya cepet lan ngisi daya nirkabel. Terminal sing bunder banget wis ngatur posisi dadi terminal sing paling laris ing taun 2020 adoh banget karo kabeh pesainge lan ora sethithik.

iPhone SE 2020

Kita mungkasi kompilasi iki karo ahli waris terminal pertama ing dhaptar, IPhone SE duwe desain sing padha karo sing wis kita tingali karo iPhone 8, kanthi ukuran kompak. Digawe saka aluminium lan kaca kanthi macem-macem warna. Ing bagean fotografi, kita nemokake sensor siji, nanging sanajan ora kalah karo kakange, kinerjae apik banget, meh padha karo sing katon karo XR. Layar bakal padha karo sing ditemokake ing iPhone 8, panel IPS 4,7 ″ kanthi kualitas apik banget.

Werna iPhone SE 2020

Warta paling apik babagan terminal iki yaiku Sanajan regane murah, tetep prosesor A13 sing digunakake kabeh jangkoan iPhone 11. Terminal iki ngira bali menyang sensor bekas driji, sing uga diwarisake saka iPhone 8. Mungkin desaine wis ketinggalan jaman yen dibandhingake karo liyane, amarga wis bingkai sing cukup jelas, nanging ing sisih liya kita duwe moderat ukuran lan tombol Ngarep.

Uga ngreksa Speaker dobel, pengisian nirkabel lan tahan banyu bersertifikat iP67 ing kasus iki. Tanpa mangu-mangu kita ngadhepi a terminal kanggo pamirsa sing wis ditemtokake, nggoleki ukuran suda lan tombol Ngarep tanpa motong babagan Hardware lan fitur Premium sing mung katon ing terminal kanthi rega sing luwih larang. Iki uga minangka pilihan level paling apik kanggo sapa wae sing pengin nyoba iOS tanpa mbuwang dhuwit akeh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.