Alexa bakal miwiti duwe memori dhewe

Amazon Alexa

Alexa, asisten Amazon, terus berkembang kanthi fungsi anyar. Wis dingerteni manawa asisten perusahaan bakal miwiti nyimpen kenangan kanggo para pangguna. Sampeyan uga bakal ngobrol kanthi luwih alami karo wong liya. Kanthi cara iki, amarga kenangan kasebut, asisten bakal bisa ngeling-eling kaya tanggal ulang tahun.

Iki diterangake dening direktur ilmu terapan ing Alexa Machine Learning, Ruhi Sarikaya. Iki minangka perbaikan sing bakal ngidini asisten Amazon menehi fungsi sing luwih migunani kanggo konsumen. Amarga sampeyan bakal bisa ngelingi tanggal sing spesifik banget. Cocog nalika ngrancang agenda.

Sanajan saiki isih ana sawetara wektu kanggo Alexa supaya bisa duwe memori iki. Nanging ana prekara sing bakal dikenalake kanthi majeng ing tuntunan. Uga, akeh sing nganggep minangka kesempatan kanggo asisten ngrekam lan ngelingi kabiasaan blanja pangguna ing Amazon. Supaya sampeyan bisa ngelingi produk lan merek sing sampeyan tuku.

Alexa

Dadi fungsi kaya mangkene iki bakal nggawe pangguna kudu menehi prentah menyang Alexa supaya tuku. Wiwit tuntunan bakal ngerti produk tartamtu sing wis dituku pangguna utawa toko kanthi rutin. Laporan iki bakal kasedhiya ing Amerika Serikat.

A fungsi anyar sing diarani Context Carryover sing bakal menehi kamungkinan kanggo sesambungan luwih akeh karo asisten. Supaya sampeyan bisa duwe informasi luwih lengkap kanthi cara sing luwih cair, tanpa kudu nyebut jeneng asisten kasebut.

Kajaba iku, fitur anyar bakal ditambahake menyang Alexa, sing bakal menehi rekomendasi produk tartamtu minangka solusi kanggo sawetara masalah. Fitur iki katon minangka bagean saka strategi pariwara asisten. Nanging isih butuh wektu suwe kanggo teka. Dadi, kita kudu nggatekake fungsi-fungsi anyar kasebut ing asisten Amazon.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)