Amazon nampilake Fire TV Stick 4k Amazon ing Spanyol

Fire TV Stick 4k

Sawise pirang-pirang taun, saya umum golek konten ing 4k, ora mung ing macem-macem layanan streaming sing kasedhiya, nanging uga ing toko film digital sing beda. Nanging, ing pasar, kita duwe sawetara pilihan sing bisa nikmati.

Ing tangan siji, kita bakal nemokake Apple TV4K Apple lan Chromecast Ultra saka Google. Kanggo rong model kasebut, kita kudu nambah Amazon Fire TV Stick 4K anyar, saéngga ngembangake tawaran sing saiki kasedhiya ing pasar. Fire TV Stick 4K anyar nawakake fungsi sing padha karo Fire TV Stick, nanging uga kompatibel karo konten 4K.

Fire TV Stick 4k

Amazon Fire TV Stick 4K minangka piranti streaming paling kuat sing saiki ditawakake dening raksasa e-commerce, lan nawakake kualitas gambar sing bisa diarepake saka piranti jinis iki. Operasi kasebut gampang banget, amarga kita mung kudu nyambung menyang port HDMI ing TV, sing kudu kompatibel karo 4K supaya bisa ngoptimalake lan ngatur operasine liwat remot.

Prentah sing ditawakake Fire TV Stick 4k anyar nduweni teknologi bluetooth lan Kontrol swara Alexa, supaya kita bisa ngatur liwat perintah swara, kaloro produksi, volume, utawa mateni piranti ...

Video prima Amazon

Kajaba iku, uga ngidini kita wiwiti mainake seri Amazon Prime favorit kita, Layanan streaming video Amazon. Saiki, kontrol swara mung kasedhiya ing Amazon Prime, nanging miturut perusahaan, aplikasi kayata Netflix, YouTube, RTVE bakal enggal kompatibel karo fungsi hebat iki. Ngontrol konten sing dituduhake ing TV anyar durung mesthi gampang lan gampang banget.

Remote kontrol swara Alexa, uga kasedhiya ing Fire TV Stick, model sing wis dianyari supaya kompatibel karo fungsi Alexa.

Reregan Fire TV Stick 4k lan kasedhiyan

Stiker Fire TV

Anyar Stick 4K TV Fire Amazon Wis kasedhiya ing Amazon kanthi rega 44,99 euro minangka promosi peluncuran, kanthi diskon 15 euro kanthi rega pungkasan, yaiku 59,99 euro.

Generasi nomer loro saka Amazon Fire TV Stick Kasedhiya ing Amazon kanthi rega 24,99 euro minangka promosi peluncuran, amarga regane biasane 39,99 euro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.