Amazon Fire TV Stick Max, saiki nganggo WiFi 6 lan HDR

Amazon terus nang ing sawetara Fire TV supaya mrentah, yen durung nglakoni, pasar kanggo pemain multimedia ing televisi. Nalika bener yen TV Smart sing dibangun ing televisi paling anyar pancen kompeten, piranti cilik iki terus menehi kebebasan lan kompatibilitas sing angel dicocogake.

Kita nganalisa Amazon Fire TV Stick Max anyar, taruhan paling anyar Amazon kanggo versi kompak saiki karo WiFi 6 lan kabeh teknologi HDR. Kita bakal ndeleng kabeh warta sing diunggahake produk Amazon anyar iki lan yen pancene worth dibandhingake karo alternatif sing luwih murah saka kulawarga Fire TV sing padha.

Bahan lan desain

Amazon terus taruhan ing jinis produk kasebut amarga ngurmati lingkungan, 50% plastik sing digunakake ing pamuter media streaming iki asale saka bahan daur ulang pasca konsumen. 20% plastik sing digunakake ing remot kontrol asale saka bahan daur ulang pasca konsumen.

Fire TV Stick 4K Max

  • Isi kothak:
    • Adaptor HDMI
    • USB kanggo kabel microUSB
    • adaptor daya 5W
    • Fire TV Stick Max
    • Mando
    • Baterei kanggo remot

Ukuran piranti kasebut yaiku 99 x 30 x 14 mm (mung piranti) | 108 x 30 x 14 mm (kalebu konektor) kanggo bobot kurang saka 50 gram.

A printah banget gawe anyar

Ing bobot lan dimensi, kontrol tetep meh padha karo versi sadurunge, Senadyan mangkono, ukuran iki wis dikurangi nganti sentimeter, sadurunge kita duwe kontrol kendhali 15,1 cm, lan kontrol anyar tetep dawa 14,2 sentimeter. Ambane tetep padha ing 3,8 sentimeter total, lan kekandelane sithik dikurangi saka 1,7 sentimeter dadi 1,6 sentimeter.

Remote TV Fire

Ngganti tombol kanggo njaluk Alexa, sing sanajan njaga proporsi saiki biru lan kalebu logo asisten virtual Amazon, beda karo gambar mikropon sing dituduhake nganti saiki.

  • Kita terus nganggo bantalan tombol lan pituduh, ing ngendi kita ora nemu pangowahan. Mengkono uga rong baris kontrol multimedia sabanjure, nemokake saka kiwa menyang tengen lan saka ndhuwur nganti ngisor ing ngisor iki: Backspace / Back; Miwiti; Setelan; Mundurake; Dolanan / Ngaso; Pindhah bebarengan.
  • Mesthine, loro tombol ditambahake ing sisih lan sisih kontrol volume. Ing sisih kiwa tombol «bisu» dilebokake kanggo nggawe bisu kanthi cepet, lan ing sisih tengen tombol penunjuk bakal katon, migunani banget kanggo ndeleng konten ing Movistar + utawa informasi babagan apa sing lagi diputer.

Pungkasan, papat tambahan sing paling penting yaiku kanggo sisih ngisor, ing ngendi kita nemokake tombol khusus, warna-warni lan ukuran sing cukup kanggo Akses cepet: Amazon Prime Video, Netflix, Disney + lan Amazon Music. Tombol iki ora bisa dikonfigurasi saiki. Mangkono, kontrol terus menehi sensasi pahit ing aspek iki. Iki langsung konflik karo, contone, mid-range lan dhuwur-mburi kontrol saka Samsung utawa LG lan mrodhuksi sensasi aneh kanggo owah-owahan.

Karakteristik teknis

Ing kasus iki Amazon Fire TV Stick Max Iku ngageti kanggo ukuran lan kasunyatan sing omahé kabeh teknologi Reproduksi saka amazon fire tv cube, versi paling dhuwur saka produk Amazon sing padha. Iki tegese kompatibel karo resolusi 4K, kompatibel karo macem-macem versi HDR ing antarane yaiku Dolby Vision, uga Dolby Atmos audio virtualisasi sing saiki dadi modis.

  • Prosesor: Quad-inti 1.8GHz MT 8696
  • GPU: IMG GE8300, 750MHz
  • WiFi 6
  • output HDMI ARC

Kanggo bagean kasebut, uga duwe fungsi Gambar ing Gambar lan kanggo iki diiringi 8 GB total panyimpenan (8GB kurang saka Fire TV Cube lan kapasitas padha karo sedulur cilik) uga RAM 2GB (padha karo Fire TV Cube). Kanggo nindakake iki, gunakake a 1,8 GHz CPU lan 750 MHz GPU rada luwih dhuwur tinimbang liyane saka sawetara Fire TV Stick nanging rada rodok olo uga ing wektu sing padha Fire TV Cube. Kabeh iki tegese Fire TV Stick Max iki 40% luwih kuat tinimbang liyane saka sawetara Fire TV Stick paling ora miturut Amazon dhewe.

Iku ngageti ing titik iki padha terus nang ing microUSB minangka port sambungan kanggo nyedhiyani daya kanggo piranti, kang bakal mokal kanggo mbukak liwat port USB paling televisi, Nanging, Dheweke duwe rincian nyedhiyakake pangisi daya 5W ing kothak kasebut. Integrasi kertu jaringan WiFi 6 sing paling canggih minangka salah sawijining aset paling gedhe.

Nggunakake FireOS ing TV

Babagan resolusi gambar, tanpa watesan kita bakal bisa nggayuh UDH 4K kanthi tingkat maksimal 60 FPS. Iki ora ateges kita bakal bisa nikmati konten liyane ing resolusi liyane sing bisa kita gawe ulang. Asil tes kita karo panyedhiya konten audiovisual streaming utama wis apik. Netflix tekan dhuwur resolusi 4K HDR kanthi lancar lan tanpa jerk, menehi asil sing rada cetha tinimbang liwat sistem liyane kayata Samsung TV utawa webOS. 

Sistem Operasi dhewe lan pribadi mbantu banget kanggo iki. Kerjane rada luwih cepet tinimbang liyane saka sawetara Fire, malah karo aplikasi tenan abot lan emulator occasional.

Pendapat editor

Fire TV Stick 4K Max iki dipanggonke ing 64,99 euro, sing bedane mung € 5 dibandhingake karo versi 4K, sajujure kudu mbayar € 5 luwih akeh amarga duwe ciri sing mbedakake loro kasebut. Yen ing tangan liyane kita sinau kanggo tuku TV Stick normal amarga kita ora mbutuhake luwih saka konten Full HD, bedane luar biasa. Saka sudut pandangku, cukup kanggo nang ing Fire TV Stick kanggo 39,99 euro, utawa langsung menyang Fire TV Stick 4K Max kanggo 64,99 euro nemokake pengalaman dhuwur-mburi lengkap.

Fire TV Stick 4K Max
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
64,99
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Sistem operasi
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros lan cons

Pros

  • Kompak lan gampang didhelikake
  • A OS makarya lan banget kompatibel karo macem-macem app
  • Bisa tanpa jerks, entheng lan nyaman

Contra

  • Materi printah bisa nambah
  • Ora bisa digunakake karo USB TV

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)