Amazon nggoleki distributor ing Spanyol kanthi rega € 14 sakjam, sisane

Taruhan Amazon ing seri TV LotR

Pasar tenaga kerja ing Spanyol wis akeh babagan sing dibahas akhir-akhir iki, kadang apik lan kadang ora apik. Intine yaiku Amazon Spanyol ora mandheg tuwuh, gawe proyek lan uga nggawe alternatif kolaborasi anyar, dina iki kita bakal ngobrol karo sampeyan babagan inovasi paling anyar ing perusahaan Jeff Bezos.

Lan Amazon kayane pancen ora nguciwani layanan sing ditawakake perusahaan transportasi ing Spanyol, saengga tambah akeh integrasi karakteristik ing perusahaan kasebut. Tawaran proyek paling anyar ing Amazon cukup aneh, sampeyan bakal mbayar sampeyan kanthi rega € 14 saben jam yen sampeyan nyebarake paket… trik utawa ngrawat?

1492 kesehatan laboratorium rahasia

Dadi, sabenere sing pengin dianalisis saiki, tawaran iki katon apik banget, nanging uga duwe cetakan cilik. Amazon bakal mbayar sampeyan kanthi cukup saben jam kanggo ngirim paket ing kutha kaya Madrid lan ValenciaNanging, sampeyan dhewe kudu ngadhepi biaya sing cocog karo biaya otonom, kendaraan lan telpon. Sistem pangiriman sing diarani "Amazon Flex" wis ana ing negara liya lan ora adoh karo sing ditawakake wong liya kaya Deliveroo utawa Glovo. Lan ati-ati, amarga Spanyol minangka negara sing rada njamin babagan undang-undang tenaga kerja, kita ora yakin manawa proposal anyar Amazon bakal ngasilake paling ora.

Pembayaran bakal dibayar kanthi blok rong jam kanthi tarif € 28 kanggo saben blok. Mesthi wae, sampeyan kudu ngadhepi kabeh biaya sing diduweni saka eksekusi kerja, sing ora bakal sithik ing Spanyol. Ing mayoritas kasus sing dicekel dening kuota swadaya, mula kita uga kudu ngelingi pangopènan lan konsumsi kendaraan sing dipilih. Lan kasunyatane yaiku wektu pangiriman sing cekak banget sing umume ditangani Amazon drown malah ahli sing paling ahli, kanggo umume wong sing pangiriman kondhisi kasebut ora cocog. Mula, menyang sektor otonom bisa nambah kualitas layanan tanpa kena pengaruh biaya. Kangge, yen sampeyan kerja mandiri utawa duwe wektu luang, sampeyan bisa nganggep, sanajan ing pirang-pirang kasus, sampeyan kudu menehi paling ora 6 jam kanggo nutupi biaya minimal.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)