Amerika Serikat bakal bali menyang Bulan, bebarengan karo Rusia

Luna

Akhir-akhir iki sampeyan mung kudu ngubengi dunia maya kanggo nyadari pirang-pirang halaman web sing bisa ngomong lan malah nyoba kanggo gawe uwong yakin sing maca Amerika durung nate tekan wulan lan, sejatine, warta kaya iki uga ora nulungi.

Secara pribadi, apa sing ditulis ing ndhuwur minangka perkara pertama sing dipikirake sawise maca warta paling anyar sing diterbitake dening NASA nalika ngomong babagan kepiye Badan Antariksa Amerika Serikat gelem ngirim misi sing dikepengini menyang Bulan, anggere njaluk pitulung saka Rusia.


stasiun ruang angkasa ing rembulan

NASA ngarep-arep manawa Rusia bakal dadi bagean aktif ing proyek kasebut kanggo nggawe Stasiun Luar Angkasa ing Bulan

Tujuan misi iki ora liya yaiku nggawe Stasiun Luar Angkasa ing sekitar satelit Lan NASA pengin kaya sing kedadeyan nalika nggawe Stasiun Antariksa Internasional, Rusia minangka bagean aktif lan kolaborator cedhak nggawe basis anyar iki.

Kanggo NASA, tujuan nggawe basis lunar iki, kaya sing dikomentari, yaiku duwe papan kanggo proyek mbesuk misi kanggo Mars lan kanggo iku, pisanan, dheweke kudu miwiti latihan ing satelit sing wis dingerteni. Minangka rinci, amarga akeh biaya sing dibutuhake kanggo misi kaya iki, kolaborator ing sektor swasta saka Amerika Serikat lan Rusia lagi digoleki.

Informasi liyane: Mekanik populer


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.