Amerika Serikat nyelidiki kemungkinan manipulasi rega ing Bitcoin

Bitcoin

Pasar cryptocurrency, minangka Bitcoin sing unggul, ora duwe taun paling apik. Regane wis mudhun banget wiwit Januari. Umume amarga akeh peraturan lan larangan sing teka. Soko sing mengaruhi pasar kanthi cara sing luar biasa. Nanging kayane masalahe durung rampung. Wiwit Departemen Kehakiman Amerika Serikat nembe ngluncurake investigasi.

Panliten iki ditujokake kanggo nduduhake manawa rega Bitcoin lan cryptocurrency liyane, kayata Ethereum, wis dimanipulasi, saka sawetara klompok. Dadi, dheweke ngupaya nduduhake apa praktik ilegal ditindakake ing kasus kasebut.

Sawetara sumber wis ngandhani sawetara media yen dheweke ngerti awal investigasi kasebut ing Amerika Serikat. Iki kepengin ngerti manawa rega Bitcoin wis dipengaruhi utawa nyoba dipengaruhi. Ing antarane teknik sing digunakake, bisa ditemokake spoofing, yaiku ngupayakake mbanjiri pasar kanthi pesenan sing salah dadi investor liya mikir kudu tuku utawa adol.

Sanajan ora mung siji, amarga telpon dagang wisuh liyane uga wis dideteksi. Ing kono, kuwalik digunakake karo awake dhewe, kanthi tujuan supaya bisa menehi kesan yen ana panjaluk ing pasar. Mangkono, investor liyane mutusake kanggo operate uga, ing kasus iki karo Bitcoin.

Ing Amerika Serikat padha prihatin kanggo kemungkinan penipuan sing kedadeyan karo Bitcoin lan mata uang kripto liyane. Sanajan curiga manawa pasar wis dimanipulasi ora anyar, amarga kabar babagan jinis iki wis diwiwiti wiwit taun kepungkur. Kayane ana sawetara kasunyatane.

Penyelidikan iki bisa uga umpamane dorongan definitif kanggo nggawe peraturan saka pasar cryptocurrency. Ana prekara sing wis ana sawetara klompok sing pengin ditindakake, kanthi Gemini saka kembar Twinklevoss ing pucuk. Potensi bebaya Bitcoin bubar wis dibahas ing Eropa, sanajan isih durung ana peraturan babagan iki. Apa mengko bakal berubah?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.