Analisis lan karakteristik monitor game AOC C24G1

Monitor minangka bagean sing relevan kerjane uga jam kesenengan, yen sampeyan nggunakake wektu sing akeh kanggo PC, sampeyan ngerti yen investasi ing monitor sing apik minangka investasi sing apik, tukang men game lan sampeyan pengin nambah kinerja, kaya-kaya sampeyan kerja lan kudu ngati-ati kanthi maksimal.

Kanggo kaloro panggunaan, nanging cetha fokus ing game, kita duwe monitor AOC C24G1, monitor tukang men game kanthi 144 Hz lan kinerja apik. Tetep bareng karo sampeyan kanggo nemokake analisis lengkap babagan monitor AOC iki sing bakal ngidini sampeyan entuk manfaat saka PC ing game video sing paling nuntut.

Kaya biasane, kita bakal nganalisis analisis bahan, desain, karakteristik teknis lan sing paling penting, pengalaman panggunaan saben dina kanggo monitor sing dirancang supaya kita bisa njaluk sabisa-bisa tanpa goyang, paling ora amarga apa sing ditawakake ing kertas, mula penting sadurunge entuk liwat link iki sampeyan bisa ngukur tuku amarga saka pengalaman sing diwenehake lan analisis jero sing wis ditindakake.

Bahan lan desain: Fokus sing jelas tukang men game

AOC ditondoi kanthi nggawe jeneng apik ing sektor kasebut tukang men game, lan sing ora bisa digayuh mung kanthi spesifikasi sing apik, kanggo iki Sampeyan kudu nawakake bahan lan desain sing nggawe penggemar game video rumangsa diidentifikasi karo produk sing dituku, AOC iki ngerti banget lan ditrapake kanggo prakteke desaine. Kothak kasebut luar biasa gedhe kanggo monitor "mung" 24,5 inci, bisa dilindhungi kanthi apik lan kanthi kabeh jinis aksesoris, kabel sing kalebu kualitas dhuwur lan panggunaan ora bakal dadi masalah.

  • Ukuran: 512.8 x 536.9 x 244.9 mm
  • Bobot (kalebu paket): 4,46 Kg (6,51 Kg)

Kita duwe kombinasi plastik lan logam gabungan (utamane ing pangkalan), agresif kanthi warna ireng lan kanthi warna abang kanggo nggawe prabédan. Bingkai paling sithik ing sisih ndhuwur lan sisih, sanajan katon ing sisih ngisor sing uga duwe logo AOC. Iki minangka monitor sudhut mlengkung kanthi basis sing bentuke kaku "V" lan trunk sing ngidini kita nambah lan nyetel monitor menyang mripat. lan kabutuhan, kita ora butuh jinis dhukungan utawa aksesori penyesuaian, disiapake kanggo digunakake lan diperes nganti maksimal. Kita ora bisa ngomong babagan desain ngluwihi kasunyatane yen pancen angel banget amarga basis sing bisa disetel, ora bakal pindhah saka papan sing wis digawe, lan bahan-bahan kasebut minangka kualitas sing wis kabukten. Ing level rasa, beda-beda kaya biasane, jelas yen dheweke durung ngrancang mikir yen ora bisa dingerteni.

Karakteristik teknis: Ora kekurangan apa-apa

Monitor AOC C24G1 Mlengkung
Brand AOC
Model C24Ga
Jinis panel VA LCD kanthi sudut pandang 178 ° Lemah - 250 cd / m2
kontras khas 3000: 1 lan pinter 20M nganti 1
Werna 16.7 yuta
RGB 75% lan 96% masing-masing kanthi sRGB
FreeSync Ya nganggo 144 Hz
Resolusi FullHD 1280x1080
Tiket VGA - DisplayPort - 2x HDMI (HDCP Digital) lan AUX mlebu / metu
Juru bicara Integrasi Ora Ana
Rega Saka 216 euro

Kaya sing bisa dideleng, ora ana prakteke apa-apa, rong data sing misuwur ing ndhuwur yaiku game, kasunyatan sampeyan bisa nggarap FreeSync ing 144 Hz lan uga mung bakal duwe wektu nanggepi 1ms, Sampeyan ora bakal duwe alesan yen entuk headshot ing Fortnite utawa Apex Legends, dudu kesalahan wektu tundha.

Wis loro HDMI 1.4, paling becik yen kita duwe piranti sing luwih sambung lan pengin entuk bathi, padha karo displayport, cukup umum ing lingkungan profesional lan kabel sing uga kalebu ing kothak (paling ora ing unit iki). Nalika dipasang, cukup gampang, Kita cukup cocog karo monitor nganggo sistem penjepit ing pangkal, lan kita pas karo pangkal karo sekrup ing pangkalan sing lengkap. Iki gampang lan ora rumit, Kajaba iku, kita eling yen sampeyan pengin nyambungake output audio, kita duwe sambungan Jack 3,5 mm kanggo speaker eksternal.

FreeSync, Flicker Free lan fitur liyane

Kita miwiti karo salah sawijining tambahan AOC C24G1 iki, lan panggunaan teknologi Flicker-Free sing nggunakake panel lampu latar langsung (arus DC) langsung, sing nyuda tingkat cahya sing kedhep. Kanthi minimalake eyestrain lan lemes, kita bisa nggunakake wektu luwih suwe ing ngarep monitor (kanthi tanggung jawab, mesthi mandheg saben rong jam). Kasunyatane yaiku iki dudu bagean sing banget katon nalika main, utawa paling ora minangka bagean sing paling ora disenengi.

Bakal ganti yen ngomong babagan FreeSync, teknologi sing luwih akeh tinimbang sing wis kabukten. Ora prelu pindhah menyang setelan sing mboseni Kita bakal entuk tingkat pigura paling dhuwur lan tampilan sing paling mulus amarga teknologi AMD's Free-Sync. Iki pancen apik banget yen kita main akeh ing FPS lan game jenis iki sing saben detik dianggep penting, amarga ora ana sing mlumpat ing antarane pigura utawa ilang ketajaman ing gambar.

Pendapat editor

Kita ngadhepi monitor sing terjangkau sing duwe bahan kelas kapisan, Sanajan kita kudu cetha manawa ora duwe ukuran sing gedhe, kasunyatane yaiku 24 inci lan ngundang akeh kanggo seneng-seneng nalika resolusi FullHD. Ana uga opsi sing luwih gedhe sing mesthi menehi saran babagan pangowahan rega, paling ora 27 inci kanthi lengkungan iku cocog, amarga Aku ora bisa nemokake alesan kanggo layar sudhut mlengkung 24 "," amarga bisa uga pundung gumantung ing lokasi monitor.

Paling ala

Contra

  • Kurva ing 24 "ora perlu
  • Déwané gampang nanging bungkusé kakehan
  • Beda regane karo model kanthi inci liyane
 

Sing paling ora disenengi babagan monitor yaiku apa sing dakkandhakake sawetara baris kepungkur, kasunyatan manawa kita nemokake lengkungan panel mung 24 inci, mula nyaranake sampeyan entuk model paling ora 27 inci. Aspek liyane sing relevan yaiku carane kothak gedhe banget kanggo monitor ukuran iki lan ora gampang mbukak sistem.

Paling apik

Pros

  • Kualitas bahan lan desain monitor
  • Akeh koneksi, kabeh migunani ing segmen kasebut
  • Babagan panel VA berkualitas kanthi rega murah
  • Ora ana bocor cahya utawa ora duwe aturan baku

Sing paling penting yaiku sanajan cekel kita durung nemokake «bocor entheng» dadi panel WLED lan VA, ana sing nggumunake, nanging mesthine ana sing diarepake kanggo ngawasi luwih saka 200 euro lan utamane kanthi jaminan AOC. TAku uga seneng karo kabeh sambungan sing dibutuhake, loro HDMI iku dhasar kanggo pangguna kaya aku sing makarya lan muter karo monitor.

Sampeyan bisa entuk liwat link iki dening regane rada luwih dhuwur tinimbang 210 euro, kita meh ora bakal nemokake koneksi lan perangkat keras kanthi kualitas kaya iki, sanajan 24 inci bisa uga "cilik" kanggo sampeyan.

Analisis lan karakteristik monitor game AOC C24G1
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
210 a 229
  • 80%

  • Analisis lan karakteristik monitor game AOC C24G1
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kualitas panel
    Penerbit: 80%
  • Sambungan
    Penerbit: 90%
  • Majelis
    Penerbit: 85%
  • Packaging
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 82%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.