Apa jinis panggunaan aplikasi Evernote sing serbaguna lan apik?

Evernote

Salah sawijining aplikasi sing paling populer kanggo nggawe cathetan saka kabeh jinis yaiku Evernote, kanthi akeh fungsi sing nambah kemungkinan sing bisa menehi kita urip saben dinane, wis gumantung karo apa sing pengin digunakake lan kepiye carane sinau bisa nggunakake kanthi maksimal.

Saka memori, agenda acara, perencanaan lelungan, inventaris sandhangan, bank gambar, basis data, file kabeh jinis, nyimpen salinan situs web / blog sing pas utawa papan kanggo nglumpukake kabeh jinis ide, iki mung sawetara fungsi sing bisa diwenehake menyang Evernote. Minangka ora ana aturan pas carane nggunakake, kemampuan nggawe notebook kanthi label minangka mesin utama aplikasi kasebut. Dadi, ayo terus nyebutake sawetara panggunaan sing bisa diwenehake.

Kaya sing kita ucapake, Mesin utama Evernote yaiku kemampuan nggawe notebook kanggo ngirim kabeh cathetan sing disimpen, ing wektu sing padha kita klasifikasi kanthi label, mula mengko, kapan wae, kita bisa langsung menyang sing mbutuhake ing antarane ewonan sing bisa duwe.

Salin salinan web

Penawaran Evernote, kanthi tartamtu "Plugins" sing bisa ditambahake ing browser desktop kayata Firefox kanggo PC utawa browser piranti seluler kayata iOS utawa Android, kemampuan nyalin blog utawa web kaya sing katon duwe salinan sing pas.

Cara sing apik supaya bisa maca artikel utawa tutorial mengko yen sampeyan ora duwe sambungan sing dibutuhake nalika mlebu ing kereta bawah tanah utawa sepur, utawa sampeyan ora pengin nggunakake rencana data kanggo nggunakake Wi-Fi omah kanggo nyalin web utawa blog.

Buku masak

Coba gambar saben langkah sing dijupuk nalika masak panganan sing disenengi, lan simpen ing resep sing ana ing notebook "Cookbook". liyane minangka panggunaan gedhe Evernote. Amarga fungsi sing apik iki, malah perusahaan sing padha nggawe Panganan Evernote sing nyimpen cathetan ing akun Evernote sampeyan, supaya bisa ndeleng saka rong aplikasi kasebut.

Isih yen sampeyan ora pengin duwe aplikasi liya ing ponsel sampeyan wis nginstal, sampeyan bisa nggunakake notebook ing ndhuwur kanggo nyimpen kabeh resep, lan menehi label liyane kayata "kue-kue", "kursus pertama" utawa "wiwitan".

panganan

Evernote Food kanggo ngatur kabeh resep

Pangeling-eling

Kanggo kabeh jinis pangeling, Evernote apik banget, lan ing ndhuwur iku, dianyari karo fungsi alarm sing bakal menehi notifikasi awake dhewe tanpa kudu kuwatir ngelingi dheweke.

Tim kerja

Evernote ngidini sampeyan nuduhake notebook, fasilitas sing ditawakake cocog klompok kerja bisa kerja bareng Liwat cathetan lan notebook nambah produktivitas ing proyek. Kanggo nglumpukake informasi minangka alat sing sampurna, lan nggawe database.

Sanalika sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut Skitch kanggo nyathet screenshot lan mula bisa nuduhake tujuan sampeyan kanthi luwih apik ing proyek kasebut.

Evernote duwe perpustakaan nanging mung kasedhiya kanggo edhisi Bisnis sing ngidini kabeh komponen proyek bisa tetep ngerti informasi sing paling anyar.

Invoice utawa folder kuitansi

Akeh sing bakal duwe folder ing ngendi sampeyan wis ngatur invoice, tagihan listrik utawa pembayaran sing kudu dibayar. Evernote, kanthi kombinasi kamera sing saiki ana ing terminal, ngidini njupuk gambar kanggo ngatur lan arsip kabeh ana ing notebook sing padha lan nggunakake label kanggo ngelasake.

cathetan 02

Apa alat sing luwih apik kanggo duwe kabeh invoice utawa kuitansi tinimbang Evernote?

Manual instruksi lan jaminan

Kaya sing sadurunge, gunakake kamera ponsel cerdas lan fungsi sing ditawakake Evernote ing aplikasi, sampeyan bisa mindhai manual instruksi lan jaminan kanggo akses cepet menyang wong-wong mau.

Gawe rencana plancongan

Dhaptar, akomodasi, tiket, sesambetan, lan uga ngatur rute, sampeyan bisa nggabungake kabeh ing notebook sing padha, lan nggunakake label sing apik, kanthi teratur, nambah fungsi gedhe sing ditawakake kamera sampeyan bisa duwe kabeh sing dibutuhake ing situs. Lan apa ora, salinan peta Google Maps ing cathetan sing dikoleksi Sami saka kaca web utawa salinan web utawa blog apartemen sing sampeyan kontras.

cathetan 05

Evernote cocog kanggo ngatur lelungan

Bank Gambar

Salah sawijining fungsi sing paling akeh digunakake ing Evernote yaiku nglumpukake foto-foto sing pengaruhe nalika browsing ing blog, situs web, lan Tumblr sing akeh. Aku nyimpen gambar sing dakkarepake, lan dituduhake langsung menyang Evernote, malah nyalin URL kanggo ngerti ngendi aku entuk motret sing nggawe aku gumun. Dadi, kapan wae aku bisa nuduhake kanca-kanca saka laptop apa wae gambar sing paling gedhe pengaruhe ing wulan utawa taun kepungkur.

Bazar

Notebook liyane sing paling dakenggo yaiku ngendi aku nglumpukake kabeh barang sing dakkarepake lan ing sawijining dina aku bakal tuku (yen ekonomi ngidini). Kanthi tampilan cepet, aku malah bisa menehi label minangka prelu, dikarepake lan penting, utawa miturut jinis kayata gadget, buku utawa sandhangan.

Sudut kesenianku

Sudut seni minangka buku catetan sing dakkirimake kabeh warta, web, artikel utawa gambar sing ana gandhengane karo seni kanthi jembar, saka téater, bioskop, musik, lukisan utawa patung. Kabeh sing ana gandhengane ing kana, aku bisa ndeleng kanthi tag, nalika digawe utawa uga miturut lokasi.

Laci lan inventaris bencana saya

Dijupuk lan luwih akeh rak sing dakbeta karo kabeh buku, komik lan game video duwe inventaris nyata. Kamungkinan sing ditawakake supaya bisa motret kabeh kothak sing disimpen ing lemari, supaya bisa ndeleng apa sing dikandung saben pas nyata.

Persediaan nate

Nduwe inventaris buku, video game utawa komik sampeyan

Lemari kula

Lan pungkasane sarana sing apik akeh sing maca bakal matur nuwun marang Evernote, yaiku kemampuan sing ditawakake nduwe kabeh inventaris sandhangan lan kombinasi sing apik.

Label sing bakal sampeyan wenehake, dakkira ora butuh panjelasan, nanging umpamane, ana sawetara "kanggo metu ing wayah wengi", "kanggo saben dina", "celana" utawa "kaos". Ing kene ana macem-macem kemungkinan sampeyan bisa ngatur, seneng lan ndeleng kanthi cepet Bakal mbantu sampeyan mutusake apa sing bakal disandangi sesuk nalika lunga menyang pesta.

Sandhangan

Lemari klambi sampeyan diatur kanthi klik mouse

putra mung sawetara conto panggunaan sing bisa diwenehake menyang Evernote kanthi macem-macem, lan akeh sing durung bisa ditemokake, amarga panggunaan saben dina yaiku ndadak nggawe fungsi anyar.

Yen sampeyan nggunakake Evernote kanthi cara liyane saka apa sing wis kasebut ing kene, njlentrehake ing komentar lan liya-liyane kita bisa nambah kemungkinan aplikasi sing luar biasa iki.

Informasi luwih lengkap - Aggregator Warta Gratis


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.