5 Aplikasi Google sing bisa uga ora sampeyan kenal lan bisa migunani banget

Google

Umume kita sing duwe smartphone nggunakake aplikasi aneh saka Google, sanajan kita ora duwe piranti seluler karo sistem operasi Android. Lan manawa tangan Google sing dawa malah tekan iPhone lan terminal liyane sing kasedhiya ing pasar. Nanging, dina iki kita ora pengin maneh aplikasi utama raksasa telusuran sing kasedhiya ing toko aplikasi seluler sing paling penting, nanging kita pengin fokus ing sawetara sing sampeyan ora ngerti lan bisa migunani banget.

Gmail, Foto Google utawa Youtube bisa dadi sawetara aplikasi sing paling misuwur sing dikembangake Google, lan meh kabeh kita wis nginstal ing smartphone. Opo maneh ana wong liya, sing ora dingerteni, nanging pangguna sing mesthi migunani ing pirang-pirang dina saben dina.

Yen sampeyan pengin nemokake 5 Aplikasi Google sing bisa uga ora sampeyan kenal lan bisa migunani banget, njupuk kertas, pulpen lan utamane smartphone sampeyan supaya bisa nginstal aplikasi kasebut amarga kita yakin sampeyan bakal tresna lan tresna banget.

Remote Desktop

Google

Salah sawijining impen sing apik banget kanggo masarakat yaiku nggunakake komputer sing lungguh ing sofa utawa kasur. Kanggo iki, kita bisa nggunakake piranti seluler kanthi cara sing gampang banget amarga aplikasi kasebut Remote Desktop, sing kaya kabeh liyane sing bakal kita waca ing artikel iki, wis digawe dening Google lan ora dingerteni dening mayoritas pangguna.

Kanggo bisa operate komputer saka piranti seluler sampeyan Sampeyan mung kudu nginstal aplikasi Remote Desktop ing smartphone, saliyane aplikasi kasebut Chrome Remote Desktop Ing komputer, sing mesthine kudu nginstal Google Chrome, browser web Google.

Yen wis nginstal kaloro aplikasi, kita kudu priksa manawa piranti seluler lan komputer wis nyambung menyang jaringan WiFi sing padha. Sampeyan uga bisa ngatur sandhi supaya ora ana wong liya sing bisa nggunakake fungsi kasebut saka jaringan WiFi sampeyan.

Chrome Remote Desktop
Chrome Remote Desktop
Pangembang: Google LLC
Price: free

Androidify

Androidify

Mbok menawa iki dudu salah sawijining aplikasi Google sing paling misuwur, amarga pancen dudu aplikasi kasebut, nanging kalebu jinis game sing akeh disenengi lan dianggep seneng banget.

Ing Androidify, kita bisa nganggo Andy Android kanthi cara sing paling dikarepake, bisa uga nyelehake jeneng sing dikarepake lan atur supaya pindhah miturut kekarepan sing dikarepake. Kita uga bisa nuduhake kreasi karo sapa wae sing dikarepake lan uga liwat jaringan sosial.

Iki dudu aplikasi sing penting kanggo piranti seluler, nanging bisa uga luwih menarik kanggo nggawe Andy sing dipersonalisasi utawa kanggo seneng nalika sawetara wektu.

Androidify
Androidify
Pangembang: Google LLC
Price: free

Manager Piranti

Google

Aplikasi sing ora ilang ing piranti seluler sampeyan yaiku aplikasi sing dibaptis Manager Piranti, lan sanajan ora dingerteni Google Play bakal ngidini kita supaya smartphone bisa dikendhalekake.

Lan aplikasi Google iki bakal ngidini kita ngidini temokake piranti kanthi cara sing gampang, coba dering nganti volume maksimal supaya bisa nemokake, mblokir utawa mbusak data yen, umpamane, sampeyan ngalami musibah yen dicolong.

Kanthi ngidentifikasi awake dhewe, kita bisa ngakses dhaptar piranti sing ana ing kontrol, lan banjur ngakses opsi sing wis diwartakake. Kajaba iku, supaya bisa ngatur dhaptar kanthi luwih apik, yen kita duwe sawetara piranti, kita bisa ngganti jeneng lan ngatur supaya bisa dikendhaleni supaya bisa dikendhaleni lan siyap kanggo nggoleki lan nemokake smartphone.

Golek pirantiku
Golek pirantiku
Pangembang: Google LLC
Price: free

Studio Pencipta YouTube

YouTube

YouTube bisa uga dadi layanan sing paling misuwur ing Google lan ing endi akeh wong duwe saluran sing ngunggahake video kasebut. Komputer bisa digunakake kanggo ngatur saluran kasebut, nanging yen uga pengin ngatur saka smartphone, kita uga bisa nggunakake aplikasi kasebut Studio Pencipta YouTube.

Thanks kanggo aplikasi iki sing kasedhiya kanggo Android, mesthi uga iOS, bisa didownload kanthi gratis, lan bakal ngidini kita ngontrol kabeh kedadeyan ing saluran YouTube. Kanthi cara cepet lan gampang, kita bisa ndeleng menit sing ditonton, ngontrol jumlah pelanggan lan uga bisa ngontrol kabeh video sing diterbitake.

YouTube

Tanpa mangu-mangu, YouTube Creator Studio ora bakal ngidini kita ngatur saluran YouTube, kaya ing komputer, nanging ora mesthi bakal dadi dhukungan penting supaya bisa ngontrol kabeh.

YouTube Studio (Link AppStore)
YouTube studiofree
YouTube studio
YouTube studio
Pangembang: Google LLC
Price: free

Kacamata Google

Google

Kacamata Google minangka aplikasi Google sing kondhang, digunakake dening pangguna akeh, nanging umume ora dingerteni dening masarakat umum. Matur suwun lan liwat, contone, piranti seluler kita bakal bisa ngenali produk kanthi njupuk gambar. Yen layanan iki ora bisa dingerteni, bakal nuduhake foto sing luwih akeh tinimbang sing ditemokake ing basis data kanggo nyoba nemokake produk kanthi sukses.

Salah sawijining utilitas Google Goggles sing apik yaiku bisa mindhai barcode produk apa wae. Saka iki, kita ora mung bisa ngenali produk sing dimaksud, nanging uga bisa nggoleki internet kanggo produk kasebut, kanggo nemokake ciri khas utawa kanggo tuku rega sing ditawakake ing jaringan jaringan.

Iki dudu aplikasi hiburan utawa sing bakal digunakake saben dinane, nanging bisa uga menarik lan migunani ing kahanan lan wektu tartamtu. Mesthine, bisa didownload kanthi gratis lan mung kasedhiya kanggo piranti karo sistem operasi Android.

Kacamata Google
Kacamata Google
Pangembang: Google LLC
Price: free

Iki mung sawetara aplikasi Google sing saiki wis ora dingerteni, nanging ana akeh aplikasi liya sing pangguna ora nggunakake. Yen sampeyan ngerti aplikasi saka jinis iki, critakake babagan iki. Kanggo iki, sampeyan bisa nggunakake ruang sing dicawisake kanggo komentar ing kiriman iki utawa ngirim aplikasi liwat jaringan sosial sing saiki.

Apa sampeyan siyap nggunakake aplikasi sing ditemokake saiki saka Google?.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)