Apple narik LG Ultrafine 5k saka toko online

Sajrone presentasi MacBook Pro anyar, Apple nampilake monitor anyar sing bakal tekan pasar kanggo ngganti Tampilan Thuderbolt, pirang-pirang wulan sadurunge wong Cupertino mundur saka sirkulasi. Monitor kasebut, kasedhiya ing resolusi 4k lan 5k, dirancang kanthi kolaborasi karo perusahaan Korea LG. Sawise pirang-pirang wulan ngenteni, ing pungkasan Desember, Apple mbukak tenggat wektu kanggo cadangan model 5k, model ngalami keterlambatan pabrikan. Wis pirang-pirang minggu, akeh pangguna sing ngeluh babagan kedhep lan gangguan monitor iki, monitor sing nyambung liwat USB-C menyang MacBook Pro anyar ing antarane peralatan sing kompatibel liyane.

Pangguna nemokake, sawise akeh tes, model kanthi resolusi 5k kasebut ngalami gangguan lan kedhep nalika cedhak karo router. Sawise ngubungi LG, perusahaan kasebut ngakoni manawa model iki durung ditutupi proteksi sing biasa kanggo nyegah sinyal elektromagnetik ora ngganggu operasine. LG ngluncurake program kanggo kabeh pangguna sing magepokan supaya ngawasi layanan teknis sing paling cedhak supaya sampeyan ngganti monitor karo sing liyane.

Nanging mesthine, masalah kasebut isih ana ing kabeh model sing diproduksi nganti wiwitan Februari nalika LG mriksa lan ngakoni kegagalan kasebut, mula Apple dipeksa mbatalake model tartamtu iki saka didol, nganti LG ngatasi masalah iki ing pabrik lan maneh duwe unit sing ora ngalami gangguan jinis iki. Cacat desain serius iki dening LG, bisa uga ngrusak kepercayaan sing diwenehake Apple ing perusahaan iki kanggo nggawe monitor kanggo ngganti Tampilan Thunderbolt. Sajrone meh 20 taun, Apple ngrancang lan ngasilake piranti dhewe, lan yen wis maju, mula banjur mundur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.