Apple nemokake 29 karyawan sing bocor informasi menyang pers

Apple

Minggu iki, ana kabar yen Apple njaluk para karyawan supaya ora bocor informasi menyang perusahaan kasebut. Pirang-pirang dina mengko kita ngerti perusahaan kasebut uga nemokake pungkasan taun 29 karyawan sing darbe kebocoran informasi kanggo pers. Kajaba iku, 12 wong dicekel. Kabeh padha kelangan pegawean, nanging perusahaan kasebut uga negesake yen akibate bisa dadi luwih parah.

Amarga dheweke bisa nemoni masalah golek gaweyan ing papan liya. Opo maneh, Apple uga ngelingake manawa dheweke bisa njupuk tindakan ukum lan tuduhan pidana tumrap wong-wong kasebut. Saka sing sampeyan bisa ndeleng kesel perusahaan Cupertino.

Perusahaan iki wis bosen karo akeh bocor babagan rencana lan produke ing sawetara wulan kepungkur.. Mula, kayane dheweke wiwit tumindak ing bab iki. Amarga rahasia babagan rencana lan produke minangka salah sawijining kunci kanggo sejarah Apple. Nanging ing wulan pungkasan iki kena pengaruh.

Gambar saka iPhone X

Amarga diklaim bocor kasebut bisa nyebabake penjualan piranti kasebut. Kajaba iku, iki uga ngidini para pesaing Apple bereaksi luwih cepet. Ana prekara sing bakal nyebabake kelangan kaunggulan ing pasar. Lan iki dudu sing dikarepake.

Apple menehi komentar manawa dheweke bisa nyekel leaker kasebut kanthi luwih cepet.. Dadi kabeh buruh dielingake. Lan uga ana akibat sing bisa dadi serius kanggo karir para wong kasebut nalika ditemokake. Dadi cukup serius. Saiki wis diumumake ing publik. Nanging perusahaan Cupertino dheweke wis pirang-pirang wulan ketemu karo karyawane njaluk dheweke mandheg informasi bocor.

Apple dudu siji-sijine perusahaan sing ngelingake karyawan supaya bocor. Perusahaan liyane ing sektor iki uga melu tumindak. Dadi, kita ngerti manawa dheweke berjuang banget kanggo nyegah bocor kasebut. Apa dheweke bakal sukses? Wektu bakal ngomong.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)