Apple ngluncurake telung pengumuman iPhone 7 Plus anyar

Wong-wong saka Cupertino mesthi misuwur amarga nyoba nggunakake acara internasional kanggo promosi piranti, utamane iPhone, lan mesthine dudu mung perusahaan sing nindakake. Apple bubar nerbitake ing saluran YouTube sawijining iklan anyar kanthi judhul Meu Bloco na Rua, video sing nuduhake semangat festival Canarnal, preinan sing ora dirayakake ing negara liya ing donya kaya ing Brasil. Iklan iki, sing direkam nganggo iPhone 7 Plus, minangka pajeg kanggo warna lan rasukan sing kabeh wong sing cukup bejo lelungan saiki bisa nikmati kanthi pribadi.

Nanging ora mung siji-sijine iklan sing diterbitake perusahaan ing Cupertino ing saluran YouTube, amarga uga wis dikirim rong video anyar sing nyorot cara kerja iPhone 7 Plus anyar ing mode potret, mode potret sing bisa digandhengake karo rong lensa sing nggawe piranti iki lan menehi asil sing luar biasa, kaya sing wis dideleng luwih saka siji kesempatan.

Ing video kaping pindho sing dituduhake ing artikel iki, kita bisa ndeleng asil njupuk gambar kanthi mode potret lan iPhone 7 Plus tanpa. Nanging uga gambar iki duwe kerumitan khusus amarga operasi sing apik ditawakake piranti kasebut njupuk padhange banyu lan bedane beda sing nyebabake kahanan cahya ing banyu.

Ing video paling anyar iki, Apple uga nuduhake asil luar biasa sing ditawakake mode iki nalika duwe cahya sing kuat ing mburi obyek / subjek sing pengin dipoto. Ing kesempatan iki, kaya sing bisa dingerteni ing woro-woro, foto sing dijupuk nganggo iPhone 7 Plus yaiku kanca sing paling apik, nanging tanpa potret asu / kewan kita.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.