Belgia nglarang kothak jarahan ing game video

Kothak jarahan

Tren sing jelas katon ing pasar video game. Amarga kita ndeleng pirang-pirang game sing ngenalake mikrotransaksi lan kothak jarahan ing njero. Supaya pangguna asring dipeksa tuku. Nanging iki ora bakal disenengi ing pirang-pirang negara, kayata Walanda lan Belgia. Kasunyatane, ing pungkasan dheweke ngumumake larangan kasebut.

Kothak jarahan kasebut dianggep ora perlu, kasar lan ing pirang-pirang kasus padha karo game kebeneran. Menteri Kehakiman Belgia wis nganalisis kahanan kasebut wiwit wulan November. Pungkasane, dheweke wis nggawe kesimpulan yen kudu dilarang.

Dheweke nganggep manawa mbebayani banget kanggo bocah cilik, sing biasane dadi klompok sing paling main game video kasebut. Amarga padha karo judi lan taruhan, sawetara perkara sing bisa nyebabake masalah kecanduan mbesuk. Dadi ing Belgia, dheweke wis gelut pirang-pirang wulan ing kothak rampasan kasebut.

Kasunyatane, negara kasebut ngarep-arep ana sawetara peraturan Eropa sing bakal teka. Supaya kabeh negara Uni Eropa kanthi resmi nglarang kothak jarahan lan mikrotransaksi ing game video. Amarga para pencipta game kasebut entuk penghasilan kanthi nggunakake pangguna.

Game kaya FIFA, Overwatch lan Counter Strike: Global Offensive minangka game utama sing dituduhake dening menteri ing Belgia. Iki nyatakake manawa kabeh mau tundhuk karo apa sing netepake judi. Amarga dheweke bisa nglaporake bathi utawa rugi.

Game sing terus nggunakake kothak jarahan kasebut padha diadhepi dhendha nganti 800.000 euro lan uga pakunjaran limang taun. Dadi saka Belgia, dheweke nganggep serius masalah iki. Dheweke ora mung siji, ing Walanda wis pirang-pirang minggu debat babagan masalah iki. Dadi ora bakal nggumunake yen dheweke bakal melu ngukur jinis iki. Kita bakal siyaga.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.