Blackberry bisa uga ninggalke jagad ponsel utawa ujar sawetara

john-chen-blackberry

Ing pirang-pirang wulan pungkasan, ilang Blackberry ing pasar smartphone saya suwe saya rame, warta sing bakal nyebabake akeh wong Blackberry wis suwe dadi merek sing ana gandhengane karo smartphone. Nanging tokoh kasebut ora nuduhake asil sing apik lan saiki mung duwe 1% pasar seluler.

Mula akeh sing seneng ngobrol babagan web Arena Telepon Blackberry bisa mundur saka pasar seluler tanggal 28 September. Nanging Apa kedadeyan kaya ngono pancen bakal kelakon?

Divisi perangkat keras Blackberry nyumbang 65% saka belanja perusahaan

Nganti saiki, kita mung ngerti desas-desus lan informasi sing luwih akeh miturut kesimpulan tinimbang karo kasunyatan. Saiki, ora ana apa-apa babagan penarikan Blackberry lan yen ana dokumen sing ngomongake peluncuran seluler sing bakal teka anyar karo Android. Kabeh kontradiktif kabeh. Sanajan kudu dingerteni manawa tokoh kasebut nuduhake bencana tumrap perusahaan kasebut.

Miturut Motley Fool, Blackberry duwe biaya gedhe ing divisi perangkat keras, nganti wates sing ditindakake nuduhake 65% saka total belanja Blackberry nalika perusahaan lan ponsel mung duwe 1% kabeh pasar. Divisi piranti lunak kanggo bagean kasebut ngasilake bathi gedhe, nanging CEO Perusahaan wis ngelingake manawa bakal nutup divisi perangkat keras yen menehi kerugian, mula desas-desus kasebut.

Cetha yen dina Blackberry minangka merek gedhe ing jagad seluler wis kliwat, nanging yen divisi piranti lunak bisa digunakake, aku sangsi karo Chen lan sisane eksekutif perusahaan nutup divisi kasebutSanajan bakal ana pangowahan, aku ora ragu. Lan pangowahan kasebut bisa uga diwiwiti karo ngilang keyboard, sawijining kedadeyan sing bakal kedadeyan ing Blackberry DTEK60 sabanjure, nanging Apa bakal ana pangowahan liyane? Apa sampeyan mikir Blackberry bakal nutup divisi perangkat keras? Apa sampeyan bakal tuku ponsel Blackberry saiki?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.