Bloomberg negesake 2017 iPhone ora duwe tombol ngarep fisik

iphone7-tombol-ngarep

Iki minangka salah sawijining warta utawa desas-desus sing wis suwe dibaleni lan sanajan sejatine sawetara pangguna pancen seneng karo wong-wong saka Cupertino sing njupuk langkah kasebut ing iPhone, sing sejatine wis pirang-pirang generasi dadi Fisik tombol ora maneh gagal suwe-suwe (sanajan bisa uga ana pangecualian), mula saiki prekara estetika luwih akeh tinimbang masalah karo tombol sing kasebut ing ndhuwur. Tombol ngarep minangka salah sawijining tandha identitas piranti Apple, mula ngilang kaya sing bocor anyar dening Mark Gurman ing Bloomberg, temtunipun bakal teka ing 2017 nganggo iPhone 8.

Sejatine kita ngenteni presentasi resmi iPhone 7 anyar lan adhine iPhone 7 Plus lan wis kasedhiya ing meja bocor saka luwih saka sumber sing wis kabukten babagan iPhone sabanjure 2017. Iki minangka non-stop lan gampang ngomong utawa prédhiksi ilang tombol fisik iki amarga pangareping desainer Apple dhewe Jony Ive, kalebu sing pertama ujar manawa dheweke pengin ndeleng iPhone sing rata ing sisih ngarep lan digawe saka gelas. ...

Ing kasus apa wae, sing luwih jelas yaiku mesin kasebut ora mandheg lan sanajan sejatine kita isih durung ndeleng iPhone 7 kanthi resmi, desas desus babagan model sabanjure pancen kuat amarga ana sawetara perubahan ing estetika kasebut. level sing bakal dadi iPhone sabanjure. Kita wis ngomong kaya ngono kabeh iki minangka desas desus lan ora ana sing dikonfirmasi, nanging iPhone 8 bisa nambah ukuran layar kanthi sethithik, nginstal layar OLED lan saliyane iku kabeh duwe tombol layar ngarep ing ndhuwur kaca ngarep. Kita bakal ndeleng kabeh taun ngarep saka markas anyar Apple ing Cupertino, Kampus 2.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)