CEO Intel mundur amarga duwe hubungan karo karyawan

Kayane kaya ngono Brian Krzanich, CEO Intel ninggalake kantor sawise dadi publik yen dheweke duwe hubungan konsensual karo karyawan perusahaan. Raksasa semikonduktor ditinggal sawetara jam tanpa CEO sing wis dadi pucuk perusahaan kasebut ora luwih saka 36 taun.

Katon yen peraturan perusahaan nyegah jinis hubungan kasebut ing antarane karyawan lan sawise diselidiki, dheweke kepeksa ninggalake jabatane. Kanggo sementara lan nalika digoleki pengganti posisi kasebut, CFO Bob Swan bakal tetep dadi CEO salah sawijining perusahaan teknologi paling gedhe ing donya.

Intel duwe peraturan sing kudu dituruti kabeh wong lan uga Krzanich

Kayane aneh amarga ana hubungane sing normal, ora ana posisi CEO saka perusahaan gedhe kayata Intel, nanging sing dadi kebijakan internal perusahaan kasebut lan migunani kanggo kabeh karyawan tanpa preduli jabatane. Sing paling ala yaiku hubungan kasebut wis rampung, miturut sawetara sumber sing cedhak karo kasus kasebut ing CNBC, nanging iki ora mbebasake dheweke kanggo kudu ninggalake jabatane.

Ing Intel, dheweke negesake manawa manawa kasus kasebut dilebokake ing sumber daya manungsa, iki ora bakal kedadeyan, amarga sanajan bener manawa kabijakan hubungan antara karyawan lan utamane antarane eksekutif dilarang banget, ana kabar babagan hubungan konsensual antarane kalorone ora ateges nglanggar peraturan, mula ora ana masalah. Kasunyatane, sawetara pasangan sing wis omah-omah lan makarya ing Intel ketemu ing perusahaan kasebut, nanging menehi sesambungan ing bidang sumber daya manungsa. Wiwit taun 1982, dheweke kerja ing perusahaan Krzanich, insinyur sing mboko sithik munggah ing posisi sing beda-beda lan dadi CEO ing taun 2013. Umur kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)