Canon mandheg adol kamera analog paling anyar

Canon EOS-1V (2)

Fotografi analog misuwur banget saka Canon. Amarga perusahaan wis ngumumake yen dheweke bakal mandheg adol EOS-1v, kamera analog paling anyar. Model iki tekan pasar meh rong dekade kepungkur, nanging produksi mandheg ing taun 2010. Ing wolung taun iki, perusahaan kasebut wis adol saham sing wis diklumpukake. Nanging iki uga bakal mungkasi.

Napa Canon wis mandheg adol model iki kanthi resmi ing saindenging jagad. Iki wis diumumake dening perusahaan Jepang dhewe. Wayahe penting kanggo jagad fotografi analog, sing ndeleng salah sawijining kamera paling misuwur ilang.

Kamera iki, Canon EOS-1V, mesthi diakoni minangka sing paling cepet ing segmen pasar iki. Bisa njupuk nganti 10 pigura per detik lan nggunakake gulungan analog kanggo nyimpen kabeh konten. Kamera sing saingan karo model Nikon, sing saiki isih didol nganti saiki.

Canon EOS-1V Kab

Kanggo pangguna sing duwe kamera iki, paling ora ana kabar apik. Amarga Canon menehi komentar manawa pamilik model iki bakal terus nampa ndandani lan dhukungan kanthi resmi nganti 31 Oktober 2025. Kanthi cara iki, dheweke bakal dilindhungi sawetara taun maneh.

Nalika padha menehi komentar, bisa uga ana panjaluk sing ditolak ing taun 2020. Nanging perusahaan Jepang durung nyebutake sebab kenapa sawetara panjaluk bisa ditolak. Dadi, kita ngarep-arep ngerti luwih cepet babagan iki. Amarga iku babagan sing penting.

Kenangan Canon babagan EOS-1V iki luwih mbatesi pasokan kamera analog winates ing pasar. Ing pasar isih ana sawetara model Nikon. Sanajan ora dingerteni suwene kasedhiya ing toko. Sing logis yaiku ana waktune nalika kabeh padha mandheg adol. Pitakonane yaiku kapan iki bakal kelakon.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.