Cara nglindhungi profil sampeyan yen nuduhake akun ing Netflix

 

 

tarif netflix desember 2017 natal

Netflix minangka layanan video-on-demand sing paling populer ing saikiSawetara bisa uga luwih seneng tinimbang liyane, nanging pancen. Nanging iki uga paling larang, iki nyebabake sebageyan pangguna milih milih nuduhake akun lan kanthi cara iki nyuda biaya sing disebabake saben wulanLuwih-luwih, akeh wong sing seneng amarga iki amarga ora nggunakake yen nggunakake akun kasebut dhewe. Iki sebabe Netflix ora melu prekara iki lan menehi broadband kanggo pangguna nindakake praktik jinis iki sanajan dheweke ora seneng.

Sumber pariwara Netflix paling apik yaiku saka mulut ke mulut saka pangguna lan luwih akeh pangguna sing nyebarake panggunaan, luwih akeh sumber penghasilane, sanajan iki ora bisa sepele. Kanthi langganan layanan sing paling larang (€ 15,99), kita duwe akses menyang konten kanthi kualitas 4K nganggo HDR lan nganti 4 layar puter maneh sekaligus, nanging belanja bareng dikurangi drastis (€ 4 saben profil yen ana 4). Ana wektu yen bocah utawa mung wong sing bareng nuduhake profil kita, kanthi ora sengaja utawa browsing. Saiki kita duwe solusi kanggo ngrampungake.

Fitur anyar ditambahake

Iki minangka alat sing bubar kalebu Netflix lan ora kabeh wong ngerti kemungkinan nglindhungi saben pangguna akun nganggo pin, kanggo nyegah bocah utawa pangguna liyane sing bareng nuduhake ora duwe akses menyang profil sing dimaksud. Iki uga wis nambah manajemen profil pangguna, khusus supaya wong tuwa utawa wali bisa kanthi luwih kendali ngontrol apa sing dideleng bocah cilik. Menehi kamungkinan kanggo nggawe profil karo rating umur, saengga mung nduweni akses menyang konten sing kompatibel kanggo umur kasebut. Sampeyan uga bisa mblokir konten tartamtu.

Sampeyan bisa nindakake iki yen sampeyan dadi administrator akun Netflix. Ing kene kita bakal ndeleng cara kerja PIN Netflix supaya ora ana sing nyelidiki profil Netflix tanpa ijin. Iku gampang, cepet lan bakal ngindhari masalah sing nuduhake akun sampeyan.

Menu Netflix

Tambah pin menyang profil sampeyan

Kanggo nindakake tugas iki kita kudu ngakses akun Netflix liwat versi web saka browser, sawise ngetik akun, kita kudu ngakses Netflix "ngunci Profil". Sing diarani yaiku matesi akses menyang profil akun Netflix. Dadi kanthi cara iki wae sapa ngerti kode PIN bisa ngakses profil kasebut

Ing bagean Profil lan kontrol wong tuwa sampeyan bakal bisa ndeleng profil Netflix sing digawe. Tampilake profil sing arep dilindhungi lan ing "Kunci profil ”, klik "Ganti " awit kanthi gawan bakal dipateni. Sampeyan bakal dijaluk ketik sandhi maneh saka akun sampeyan Amarga mung administrator akun sing bisa ngonfigurasi kunci PIN. Sabanjure, sampeyan kudu ngaktifake pilihan "PIN perlu kanggo ngakses profil ..." lan netepake PIN, kode papat digit sing bakal diwiwiti saka 0000 nganti 9999. Kaya dene kodhe, kayata, kertu debit utawa kredit, coba gaweyan dadi kode sing cukup aman kanggo memenuhi fungsine.

Tambahake Pin menyang Profil

Kita uga bisa ngaktifake pilihan kapindho kanthi opsional, "Nyuwun PIN kanggo nambah profil anyar". Iki bakal nyegah wong sing nggunakake akun kanthi watesan tartamtu ora bisa dilewati kanthi nggawe profil anyar. Sawise nyimpen pangowahan, sampeyan bakal nampa email sing menehi informasi babagan pangowahan. Wiwit saiki, yen sampeyan ngakses jendela profil Netflix, ing ngisor iki sing wis sampeyan atur sampeyan bakal weruh gembok nuduhake manawa dikunci. Yen sampeyan ngakses, sampeyan kudu nunjukake PIN sing sadurunge wis ditambahake.

Kunci PIN iki bisa digunakake kanggo nyegah pangguna mlebu profil sampeyan. Contone, sampeyan bisa nyetel PIN kanggo saben profil Netflix supaya mung sampeyan lan pangguna sing ngerti. Kanthi cara iki, bakal luwih gampang kanggo sampeyan ngatur profil lan nyegah sawetara ngakses profil liyane. Kanthi cara sing gampang lan cepet iki, pungkasane bakal diatur kabeh lan kita bakal entuk privasi, amarga ora apik yen mlebu profil sampeyan lan bisa ndemek sing ora dikarepake, nyebabake kita nemokake seri sing disaranake sing ora dikarepake . utawa malah kelangan utas seri amarga ora ngerti bab sing ana ing endi.

Pin profil Netflix

Aku wis lali pin

Apa sing kedadeyan yen lali pin sing wis dikonfigurasi?, Amarga umume kedadeyan sing padha nalika lali sandhi sing wis dikonfigurasi ing akun Netflix, Bakal njaluk kita mulihake mula kita kudu pencet ing endi tulisane "Apa sampeyan lali karo PIN?”. Lan sampeyan bakal nemokake maneh liwat akun email sing wis digandhengake.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.