Chip Ryzen 5 2500U nawakake kinerja luwih dhuwur tinimbang prosesor Intel

Ryzen 5 2500U Kab

Pamrentahan prosesor Intel saya ancaman. Saingan gedhe, AMD nyengkuyung Intel kanthi kuat sanajan ing wilayah kasebut aman lan konsisten. Nganti saiki, prosesor anyar Ryzen AMD durung ana ing segmen penting, laptop. Nanging, iki bisa uga wis wiwit ganti.

AMD wis nyiyapake desain chip Ryzen anyar sing fokus ing kurang konsumsi daya. Sing pertama yaiku dheweke Ryzen 5 2500U Kab sing, miturut pathokan awal, bisa ngungkuli prosesor portebel generasi ketujuh Intel.

AMD, kanthi tumit Intel

Alesan kenapa AMD nggunakake nomenklatur sing ditampilake dening pemrosese ora sengaja, uga rahasia. AMD duwe telung tingkatan utama pemroses Ryzen sing wis nomer 3, 5, lan 7 kanggo cocog karo tingkatan Intel, yaiku i3, i5, lan i7, nanging bisa uga diarani liyane. Nanging, nggawe analisis lan mbandhingake luwih gampang dingerteni.

Kajaba iku, AMD uga nggunakake akhiran "U" kanggo ngrujuk menyang prosesor sing dimaksudake kanggo komputer notebook. Nanging, Ryzen 5 2500U kayane ngluwihi level babagan kinerja, paling ora yen kita mbandhingake karo generasi Intel sadurunge.

 

Adhedhasar saka asil tes sing ditindakake ing prosesor Rzyen 5 2500U, sing bakal duwe papat inti lan bakal nggunakake arsitektur grafis Radeon Vega anyar saka AMD, sing nuduhake Kacepetan basa 2,0 GHz metu saka kothak, chip laptop AMD sabanjure setara karo utawa malah ngalahake Intel Core i5-7200U utawa Core i7-7500U.

AMD

Asil kasebut mbutuhake sawetara nuansa. Kaping pisanan, kasunyatan data kasebut durung dijamin satus persen, mula kita kudu ati-ati. Kapindho, ing tes kasebut Ryzen 5 U ora mbandhingake prosesor gen Intel kaping XNUMX paling anyar. Nanging sanajan iki, ing kasus paling ala, masa depan sing janjeni wis diramal kanggo AMD sing bakal njupuk langkah sing kuat lan ngancam hegemoni Intel.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.