Cisco bakal mateni 5.500 wong lan fokus ing piranti lunak

sistem cisco

Cisco Systems minangka perusahaan sing fokus ing pabrikan, penjualan, lan pangopènan peralatan telekomunikasi kayata router, hub, switch, nanging uga fokus ing piranti lunak liwat implementasi firewall, layanan VPN ... nanging bisnis utamane ana hubungane karo manajemen jaringan lan keamanan sing ana ing sakiwa tengene. Perusahaan sing berbasis ing Califronia ngumumake sawetara dina kepungkur PHK 5.500 karyawan kanggo nutup divisi perangkat keras lan fokus mung ing piranti lunak. Asil finansial paling anyar nuduhake carane divisi perangkat keras wis malih dadi nomer rata, dene divisi piranti lunak wis tuwuh 20% dibandhingake taun sadurunge.

Perusahaan wis mutusake keputusan kasebut sanajan entuk bathi meh 11.000 yuta. 5.500 PHK kasebut saliyane 6.000 karyawan sing dipotong Cisco ing 2014 lan 4.000 sing diumumake taun kepungkur kanggo nyoba adaptasi karo kabutuhan pasar anyar. Alesan utama pemecatan yaiku kanggo nyuda biaya lan investasi ing layanan cloud sing diluncurake perusahaan kasebut pengin saingan karo Amazon lan Google, raja ing pasar saiki ing babagan panyimpenan cloud kanggo perusahaan.

CEO Cisco Chuck Robbins ngusulake wiwit dadi CEO perusahaan taun kepungkur, ganti arah sing ditindakake perusahaan ing taun-taun pungkasanganti saka manufaktur perangkat keras kanggo fokus ing layanan maya lan piranti lunak. Wiwit CEO anyar wis ngontrol Cisco, perusahaan kasebut wis tuku limalas perusahaan, akeh sing ana gandhengane karo layanan cloud, sing bakal ngerti apa prioritas perusahaan ing taun-taun ngarep.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.