Crazy selfie nerangake botol Coca-Cola, kanthi serius

Coca-Cola

Aku pengin guyon, nanging ora. Lan saiki sampeyan bisa njupuk poto-poto kanthi langsung saka botol Coca-Cola. Apa Zero, Cahya utawa normal, dheweke durung nate gampang banget supaya bisa njupuk foto sing aneh, paling ora yen gampang banget, yen ora masuk akal. Coca-Cola saiki ana ing akeh kegiatan santai, yen ora ditindakake, mesthi ana wong ing sekitar sing njupuk, mula Coca-Cola mutusake manawa piranti kanggo njupuk selfie nalika ngombe Coca-Cola minangka pilihan sing apik kanggo nggawe abadi wektu kasebut.

Penemuan edan iki ditandatangani dening perusahaan pemasaran ing Israel sing diarani Gefen Team, lan sing paling ala (utawa paling apik) yaiku inisiatif kasebut duwe resepsi sing luwih apik tinimbang sing katon. Tujuane yaiku supaya pangguna ngombe luwih akeh Coca-Cola, ora nglalekake kampanye kesadharan tumrap obesitas, sampeyan bakal entuk saben ngombe saka botol Coca-Cola langsung karo gadget selfie iki sing nggawe kita bisu, lan muga-muga sampeyan uga bisa nindakake.

Piranti iki dilebokake ing sisih ngisor botol setengah liter Coca-Cola. Kamera duwe loro sensor (ya, loro sensor), wiwit piranti iki bakal duwe visibilitas udakara 70º, bingkai foto sing jembar saengga kita pancen ora ketinggalan babagan detail selfie. Nanging, jelas yen kita ora bakal nemokake foto sing bisa dijupuk kanthi piranti iki, luwih becik ora ana gandhengane, nanging ora mandheg kita menehi perhatian babagan kreativitas ing jagad pariwara , Apa sing bakal dadi sabanjure? Wektu bakal ngomong.

sumber: adewe


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)