World Jurassic: Kingdom Fallen dadi perdana trailer pungkasan

Kerajaan Jurassic Jatuh

Saga dinosaurus paling dhuwur ing sejarah ngasilake kanthi cicilan anyar taun iki. Kita ngobrol, kepiye uga, babagan Jurassic Park. Saga saiki bali kanthi sekuel film sing dirilis taun 2015. Film anyar iki diwenehi jeneng Donya Jurassic: Kerajaan sing Tiba. Cicilan saga anyar sing bakal katuntun dening JA Bayona.

Direktur Spanyol wis tanggung jawab supaya bisa mundur ing cicilan anyar iki. Salah sawijining film sing paling diantisipasi taun iki, sawise sukses Jurassic World sukses telung taun kepungkur. Saiki, Kita wis duwe trailer pungkasan kanggo Jurassic World: Fallen Kingdom ing antarane kita.

Ing kasus iki, kita bisa ndeleng manawa protagonis cicilan pisanan Dheweke diarani nylametake total sewelas spesies saka taman kasebut. Alasane amarga dheweke ana ing bebaya amarga mbledhosake gunung geni ing pulau kasebut. Dadi kalorone bisa pindhah lan mula carane petualangan anyar iki diwiwiti.

Dheweke bakal pindhah menyang pulau kasebut kanggo nylametake spesies kasebut lan saengga bisa urip kanthi jangka panjang. Sanajan ora kabeh gampang kaya katone. Amarga wong-wong sing ngutus dheweke menyang pulau kasebut kayane ora duwe niyat sing apik kaya sing katon sepisanan. Amarga rencanane nggunakake kewan iki kanggo tujuan perang. Ana prekara sing kudu dihindari para protagonis.

Dadi Jurassic World: Fallen Kingdom janji bakal dadi salah sawijining film paling sukses musim panas iki.. Angsuran kaping pisanan sukses ing box office telung taun kepungkur. Dadi pangarep-arep cicilan anyar iki bakal mbaleni sukses sing padha.

Film kasebut bakal diwiwiti ing bioskop tanggal 7 Juni, dadi ngenteni ora suwe banget. Apik banget saiki kita duwe trailer pungkasan kanggo Jurassic World: Fallen Kingdom. Narik banget kanggo ndeleng apa sing diwenehake JA Bayona kanggo kita nalika mlebu ing Hollywood.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)