Kanthi trik apa aku bisa nyekel sawetara tautan saka kaca web?

 

njupuk tautan saka kaca web 01

Kanggo nyekel link sing ditempelake ing kaca web, sampeyan mung kudubanjur pilih kanggo mbukak ing tab anyar saka browser utawa kanthi gampang, gunakake trik sing ditawakake menu kontekstual pitunjuk mouse.

Kanthi tembung liyane, yen milih link utawa link nganggo tombol mouse nengen, luwih becik nggunakake opsi sing ujar «Salin url»Supaya dijupuk ing memori komputer. Yen gampang ditindakake kanggo hyperlink siji Trik apa sing sampeyan gunakake kanggo njupuk 100 tautan kanthi cepet? Pancen ora bisa ditampa kanthi trampil njupuk siji tautan kanggo sebilangan gedhe, amarga kita bakal mbuang-mbuwang wektu penting ing pakaryan. Amarga alasan iki, ing ngisor iki kita bakal nyebutake cara paling gampang sing ana kanggo njupuk link kasebut, tanpa kudu nggunakake jinis aplikasi pihak katelu.

Trick kanggo nyekel link tanpa wates sing dipasang ing sawijining kaca web

Sejatine trik sing kita referensi saiki adhedhasar «enkoding kaca«; kita bakal menehi conto sethithik supaya kabeh nggambarake banget.

njupuk tautan saka kaca web 02

Ing sisih ndhuwur, sampeyan bisa ngerteni pirang-pirang tautan (kanthi warna biru) sing dipasang ing jeneng tartamtu. Kanggo aja milih pilihan mandhiri, Kita mung kudu ngeklik tombol mouse sisih tengen banjur milih pilihan sing diarani «deleng enkoding kaca".

njupuk tautan saka kaca web 03

 

Kaca web bakal ngganti tampilan, supaya kita bakal ngujo pirang-pirang elemen HTML, CSS, PHP lan akeh liyane. Kita mung kudu nggunakake informasi iki kanthi kreatif supaya dijupuk menyang tautan kaca web. Caranya yaiku milih wilayah sing ana link banjur gunakake tombol CTRL + C supaya disalin menyang memori komputer.

njupuk tautan saka kaca web 04

Saiki, yen tautan iki kalebu elemen sing bakal didownload (foto, video, lagu utawa liyane sing padha), kita kudu nempelake pilihan sing wis disalin sadurunge ing download manager, dadi ide sing apik kanggo jDownloader utawa Mipony iki, sing duwe kemampuan download "in batch" kabeh sing wis disisipake ing antarmuka.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.