Desain pungkasan Samsung Galaxy S9 wis disaring kabeh

Bocor desain Samsung Galaxy S9

Dikandhani, jarene, yen CES 2018 mbesuk bakal nyenengake. Sawetara merek terkenal bakal melu lan bisa ngiklanake - utawa paling ora nampilake - sawetara taruhan paling kuat kanggo kursus iki. Samsung minangka salah sawijining. Lan sing dikabarake sawetara minggu kepungkur yaiku sabanjure Samsung Galaxy S9 bakal ana ing janjian Las Vegas.

Kita bakal weruh utawa ora yen wiwit tanggal 9 Januari sabanjure pedhang pisanan perusahaan ditampilake utawa ora. Saka Gadget Aktualidad kita bakal ana ing sikil jurang lan Kita bakal nyritakake kabeh kedadeyan ing salah sawijining acara elektronik konsumen sing paling penting ing donya. Sementara, bocor terus lan desain pungkasan Samsung Galaxy S9 sabanjure wis ditemokake.

Samsung Galaxy S9 bocor madu

Kaya sing bisa dideleng ing gambar, niat Samsung tetep strategi: rong versi kanthi model sing padha. Yaiku, kita bakal duwe Samsung Galaxy S9 lan Samsung Galaxy S9 + sing bakal dadi luwih jero ing sektor kasebut Free Download. Kajaba iku, lan kedadeyan ing kasus Apple, iki bakal dadi versi paling anyar sing nyedhiyakake sensor dobel ing kamera supaya bisa muter latar mburi sing ora fokus - efek bokeh.

Ing sisih liyane, wis dikonfirmasi manawa maca bekas driji ngganti lokasi, salah sawijining aspek sing paling dikritik ing versi saiki. Ing kasus iki, wis dipindhah menyang sisih ngisor kamera supaya papan sing luwih pusat - lan nyaman - digunakake kanthi terminal ing tangan.

Nanging, yen mbukak gambar sing wis bocor saka ngarep, bakal dingerteni manawa pangowahan kasebut ora pati jelas. Yaiku, kita bakal duwe desain terus-terusan, supaya bisa muter ing layar tanpa wates - saka ujung nganti ujung - lan kanthi perasaan Samsung Galaxy S8 lan Samsung Galaxy S8 +. Apa sing sampeyan ngarepake saka terminal iki? Apa sampeyan pengin pangowahan sing ketara ing desaine lunak, ing kamera sampeyan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->