Klompok peretas nyelidiki amarga nyolong pirang-pirang yuta dolar saka Electronic Arts

Electronic Arts

Katon lan miturut laporan, wiwit saiki FBI bakal nyelidiki Pangembangan RANE, klompok peretas sing cukup misuwur sing ketoke bakal dadi penulis scam sing bakal dikelola nyolong pirang-pirang yuta dolar saka Electronic Arts liwat game bal-balan sing kondhang FIFA. Tim peretas kalebu papat anggota sing bakal diadili ing Texas (Amerika Serikat) amarga konspirasi nindakake penipuan elektronik.

Kaya sing dicritakake ing Kotaku, strategi sing bakal ditindakake para peretas kanggo nggayuh tujuane, yaiku nindakake a nyerang langsung ing server Electronic Arts kanggo entuk dhuwit virtual saka simulasi bal-balan sing populer. Sawise entuk dhuwit virtual iki, dheweke adol menyang pedagang pasar ireng ing Eropa lan China. Kaya gedhene rampokan kasebut, miturut perkiraan saka FBI, klompok peretas bisa nyolong antarane 15 lan 18 yuta dolar.

Klompok peretas bisa nyolong antara 15 lan 18 yuta dolar saka Electronic Art liwat FIFA.

Yen sampeyan dudu pemain FIFA, critakake yen koin kasebut digunakake ing game kasebut tuku bungkus pamuter, saéngga pangguna bisa nambah staf timé. Dhuwit virtual iki bisa dipikolehi kanthi rong cara ing game kasebut, main game lan mbuwang dhuwit nyata ing bagean blanja sing ana ing game video kasebut. Kaya sing sampeyan bayangake, iki nyebabake celah level gedhe ing antarane tim wong sing nandur modal lan sing ora duwe dhuwit.

Pakaryan peretas kasebut biasane nggawe alat sing bisa ngirim sinyal palsu menyang server Electronic Arts Yen bisa ngasilake koin FIFA kanthi kacepetan cepet, ora perlu nggunakake jam kanthi kontrol konsol. Koin kasebut banjur didol menyang pihak katelu. Kegiatan iki diwiwiti nalika taun 2013 lan terus nganti September 2015, nalika semana FBI melu-melu ing grup peretas, ngrebut sawetara mobil mewah lan meh $ 3 yuta.

Informasi liyane: Kotaku


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)