Tingkat getih sing ditemokake ing Jiwa Peteng Remastered

Kahanan paling ora penasaran yaiku urip ing jagad game video. Pemain duwe tanggung jawab temokake prototipe sing didhelikake saka level Bloodborne. Sanajan sing menarik yaiku ora ana ing game iki, nanging kalebu data Dark Souls Remastered. Dhewe, kahanan iki aneh. Nanging prekara iki bakal dadi luwih akeh.

Amarga pemaine dhewe wis entuk prestasi mbukak level Bloodborne ing GTA V. Dadi sampeyan mbukak level ing dhuwur mobil sport. Kepiye level game iki bisa diganti ing papan liyane?

Sing duwe tanggung jawab nemokake yaiku modder sing jenenge Dropoff. Dheweke tanggung jawab nerangake kepiye kedadeyan kasebut. Miturut akun, Aku wis sawetara suwe mriksa kode Souls Peteng Remastered. Iku nindakake iki amarga nggoleki file sing diwiwiti karo urutan m99. Kanggo sampeyan sing ora ngerti, biasane file tes.

Ing telusuran dheweke nemokake salah sawijining file kasebut, ing kasus iki m99_99_98_00. Kaget yaiku ing kode iki a skema tingkat ndhuwur katedral ing Bloodborne. Nalika ana sawetara modifikasi ing versi pungkasan. Teori kasebut yaiku level kasebut ditrapake kanggo Jiwa Peteng Remastered nanging perusahaan kasebut mecat lan pungkasane nggunakake ing Bloodborne.

Kayane paling mungkin, sanajan hipotesis iki durung dikonfirmasi. Babagan liyane sing lucu yaiku dheweke bisa mbukak ing GTA V. Bisa uga amarga dheweke nemokake manawa cara paling apik kanggo ngakses file iki yaiku ngimpor saka aplikasi desain 3D banjur ngekspor nganggo format liyane sing kompatibel karo GTA V.

Tanpa mangu-mangu, kahanan sing paling kepengin weruh modder iki. Lan iki ngidini kita ngerti luwih akeh babagan dheweke pangembangan game kayata Bloodborne utawa Dark Souls Remastered.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.