Disney Pixar resmi nerbitake teaser 'Incredibles 2' 

Musim panas iki sekuel "The Incredibles" bakal dirilis ing bioskop, babagan film Incredibles 2. Versi pertama iki sukses ing box office ing saindenging jagad lan cedhak karo pangasilan paling dhuwur Pixar, Finding Nemo. Nalika semana film kasebut ngunggah $ 633 yuta.

Wektu iki kita ngadhepi terusan ditulis lan disutradarai dening Brad Bird, uga penulis cicilan pertama. Incredibles 2 duwe tanggal rilis sing disetel ing bioskop tanggal 15 Juni 2018.

Iki minangka teaser kanggo versi kaping pindho film kasebut premier ing layar amba telulas taun kepungkur:

Tanpa mangu-mangu, film kasebut uga menehi box office kanthi jalur sing apik kanggo ngluncurake cicilan nomer loro lan jalur iki minangka tujuan sing saiki ditandhani karo film anyar iki. Presiden studio Pixar dhewe, John Lasseter, nerbitake sawetara informasi babagan versi kaping loro iki:

Ing kasus iki, cicilan kaping pindho diwiwiti ing endi sing pungkasan rampung. Kita bakal ndeleng The Underground lan urutan tumindak sekolah lawas. Sampeyan ngerti, ing pungkasan film pertama dheweke ditampilake lan sampeyan ndeleng kulawarga klambi kaya pahlawan super, mula film iki diwiwiti.

Iki film kanthi karakter kulawarga sing wis ditandhani lan mesthine ora mung bakal narik kawigaten bocah cilik ing omah. Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell, Huck Milner, lan Samuel L. Jackson Dheweke dadi swara saka karakter utama ing Incredibles 2 lan minangka anyar ing pemeran kita nemokake Bob Odenkirk lan Catherine Keener. Disney miwiti kampanye pariwara kanthi trailer pisanan sing ditunggu-tunggu kanggo 'Incredibles 2' nalika mundur total kanggo perdana AS diwiwiti.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)