Disney + bakal tekan Eropa luwih cepet saka sing diarepake

Kita ana ing tengah "perang" kanggo tahta platform streaming. Netflix sing paling kuat nemokake kompetisi liyane. Lan iku mesthi nguntungake pangguna. Kita wis bisa ngerti Disney bakal teka luwih cepet tinimbang sing diumumake kanthi resmi, warta apik kanggo wong-wong sing ngarep-arep platform iki.

Kita waca kepiye platform saiki ngupayakake para pelanggan kanthi ngembangake katalog. Seri anyar, film sing diproduksi dhewe, lan konten sing apik kanggo kabeh umur. Ana prekara sing, kaya sing diandharake, nguntungake pangguna. Ora suwe, kita bakal bisa nggunakake Disney +, platform sing njanjeni lan nyebabake pangarep-arep.

Apa Disney + bakal menehi level sing dikarepake?

Kita ngerti materi audiovisual ageng duweke Disney. a katalog ageng sing mung tuwuh ing taun-taun pungkasan kanthi akuisisi dening perusahaan Mickey Mouse. Pasinaon kaya Pixar, perusahaan gigantic kaya Fox, hak sagas mitos kaya star Wars, utawa pabrik kanthi tradhisi kaya Marvel dheweke wis dadi duweke Disney.

pahlawan gumun

Kanggo kabeh iki, kita bisa nemokake "alloodo" apa sing bisa ditemokake ing Disney +. Platform sing duwe sawetara 500 film lan 7.500 episode seri, sampeyan bisa dadi saingan wani kanggo platform apa wae sing saiki digunakake. Ndhuwur kabeh amarga bakal njaluk hak kabeh konten sing diwenehake supaya bisa nyiarake kanthi eksklusif. Ana prekara sing bakal dadi pukulan tambahan sing angel banget.

Ing wulan Maret, kita bisa langganan Disney +

Sawise sukses ing Amerika Serikat sawise ngrampungake sawetara gangguan awal, perdana Eropa bisa ngrusak kabeh cathetan. Disney + tekan 10 yuta pelanggan sajrone sawetara dina nalika diluncurake ing Amerika, soko sing HBO bisa entuk luwih saka telung wulan wiwit diluncurake. Lan entuk Sajrone 24 jam, aplikasi sampeyan bakal diunduh menyang luwih saka 3.2 yuta piranti.

disney-plus

Apa sing asale diumumake kanggo dina pungkasan Maret bisa digawa seminggu. Kayane ngono Ing tanggal 24 Maret, sawetara negara Eropa bakal bisa ngetrapake aplikasi kasebut lan kabeh layanane. Layanan sing dadi luwih apik nalika ngerti yen regane bakal regane 6,99 euro saben wulanutawa rega taunan mung 70 euro. Apa sampeyan minangka wong sing ngenteni ngganti Netflix kanggo Disney +?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)