The Handmaid's Tale negesake musim kaping loro kanthi pratinjau iki

Sing dianggep minangka seri paling apik ing taun kepungkur, Dongeng Putri Prawan, miturut Emmy lan Golden Globe yen dheweke mburu ing kategori ratu ing layar cilik, wis negesake manawa bakal duwe musim kaping loro ing taun 2018 iki, lan sing paling apik yaiku sampeyan ora bakal ngemis akeh banget. Musim kaping loro iki saiki lagi ngrampungake rekaman.

Kaya sing akeh ngerti sampeyan, penulis buku adhedhasar telenovela, Margaret Atwood, durung nulis cicilan kaping pindho, sanajan kabeh nuduhake manawa wis dadi bagean pangembangan musim kaping loro iki. Kita bakal ngerti luwih lengkap babagan bagean kapindho Dongeng Putri Prawan.

Bruce Miller, direktur musim kaping loro iki, wis yakin manawa alangan utama tahap anyar iki yaiku sing sadurunge, lan yaiku musim pertama Dongeng Putri Prawan (Dongeng Pembantu ing Basa Spanyol) nuwuhake kritik sensasional lan akeh babagan masarakat. Iki carane direktur nawakake Hiburan saben minggu pratinjau konten musim kapindho iki, nuduhake ide babagan lan sawetara petunjuk sing ora jelas.

Kunci pertama yaiku masalah sing nggawe seri dadi peteng saiki dadi kelas internasional, mula kita mbayangake yen bagean nomer loro iki bakal ngluwihi skenario sing wis diwakili. Musim kapindho iki kalebu 13 bab sing bakal dirilis ing pertengahan April 2018, bebarengan ing HBO Spanyol bebarengan karo perdana ing Amerika Serikat. Mesthine akeh sing seneng seri, sing dakkarepake dhewe, bakal nggresah nalika ngerti yen pungkasan mbukak musim pertama kayane duwe teges ora bisa nyebabake rasa sengit.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)