Warning: Panganggone AFF_LINK konstanta sing ora ditemtokake - dianggep 'AFF_LINK' (iki bakal nggawe kesalahan ing versi PHP sing bakal teka) ing /media/actualidadgadget.com/website/wp-content/plugins/abn-appstore/definitions.php ing baris 22

Warning: Panganggone AFF_LINK konstanta sing ora ditemtokake - dianggep 'AFF_LINK' (iki bakal nggawe kesalahan ing versi PHP sing bakal teka) ing /media/actualidadgadget.com/website/wp-content/plugins/abn-appstore/definitions.php ing baris 22
Dreame D9 Max, analisis panyedhot vakum robot kinerja dhuwur paling anyar | Warta gadget

Dreame D9 Max, analisis pembersih vakum robot kinerja dhuwur paling anyar

Pembersih vakum robot wis dadi salah sawijining "kudu" omah sing paling diadaptasi karo teknologi paling anyar. Iki wis ngalami pangembangan lan dandan sing signifikan ing kinerja lan asil sing wis dadi unsur sing meh mandiri sing nggawe urip saben dina luwih gampang.

Nalika iki Nggawe jeneng jenengku ora bisa kantun janjian, nawakake nomer apik saka solusi karo nilai apik kanggo dhuwit ing sawetara iki produk teknologi. Kita nganalisa Dreame D9 Max anyar, pembersih vakum robot kanthi kinerja dhuwur lan asil sing apik, Ngerteni karo kita lan sampeyan bakal bisa kanggo nimbang apa iku pancene worth tuku, utawa ora.

Bahan lan desain

Kaya ing acara liyane lan produk liyane, Dreame nandhani titik balik ing desain lan mbangun kualitas produk sing ana gandhengane karo wong liya, kanthi mesthekake yen rega sing disetel ora katon ing babagan kualitas. Kita ngadhepi panyedot vakum robot kanthi proporsi pasar sing khas, taruhan ing dimensi 35 × 9,6 sing bakal tetep udakara 3,8Kg, Sanajan bener yen istilah bobot ing piranti kasebut ora cocog banget, amarga kita ora bakal nggawa. Rega bakal oscillate watara 299 euro ing TCTerms utama Advertisement. Uga yen sampeyan pengin diskon ekstra sampeyan bisa nggunakake kupon DREAMED9MAX.

  • Ukuran: 35 × 9,6 cm
  • Bobot: 3,8 Kg
  • Werna sing kasedhiya: Ireng mengkilat lan putih mengkilat
  • Vacuuming lan scrubbing digabungake

Nduwe sikat tengah sing dikuatake ing sisih ngisor sing nggabungake macem-macem teknologi, uga sikat sisih siji. Ing sisih ndhuwur kita nemokake telung tombol kontrol manual utama, saiki "punuk" klasik. dipasang dening kabeh robot karo teknologi laser lan imbuhan kanggo tank banyu. Kanggo bagean kasebut, tank rereget dumunung ing mburi lawang ing sisih ndhuwur, sing biasane ana ing produk Roborock lan Dreame kanthi rutin. Nalika sampeyan bisa ndeleng saka foto, kita wis analisa model ireng.

Karakteristik teknis utama

Babagan kemasan, Dreame biasane nggarap bagean iki kanthi apik, nyediakake ing kesempatan iki unsur prasaja nanging perlu: Piranti, basis pangisi daya lan sumber daya, sikat sisih, tangki banyu kanthi mop, alat reresik (ing robot, ing endi tangki sampah) lan manual instruksi. Aku wis ora kejawab item panggantos kayata liyane mops, Filter panggantos utawa rerumput sisih panggantos.

Piranti kasebut nduweni konektivitas Wifi, nanging kaya biasane ing piranti kasebut, kita kudu eling yen piranti kasebut mung kompatibel karo jaringan 2,4GHz. Yen ngandika, kita temokake sistem nLDS 3.0 Laser LiDAR Navigasi cukup efisien, kang bakal diiringi Panjenengan 570ml reservoir kanggo rereget lan 270ml kanggo banyu utawa cairan reresik sing pengin diwenehake, anggere kompatibel karo piranti lan lantai sing dimaksud, ana sing kudu kita deleng kanthi manual pandhuan sadurunge.

Kanggo daya nyedhot, Dreame nglaporake babagan model pro 4000 Pascal iki, daya cukup dhuwur lan efisien considering comparison karo produk liyane saka merek saingan paling rego. Kanthi ngitung daya nyedhot, kita bakal nemokake swara sing dipancarake antarane total 50db lan 65db, sing uga ndadekake robot vakum luwih bisu yen kita njupuk menyang akun bagean tartamtu iki. Swara bakal gumantung ing papat tingkat daya beda sing bisa kita atur liwat aplikasi.

Otonomi lan aplikasi

Babagan otonomi, kita seneng watara 5.000 mAh ngumumaké dening account, iki bakal kurban kita cleanings watara 150 menit utawa nganti 200 meter, Kasunyatan sing durung bisa diverifikasi amarga ora duwe omah sing gedhe banget (muga-muga), nanging teka kanthi udakara 35% ing pungkasan reresik. Reresik sing cukup rinci, tanpa ngluwihi pass lan cocog karo kinerja sing bisa diarepake saka analisis lingkungan iki amarga pemetaan lingkungan ing 3D (liwat LiDAR) dileksanakake karo cast saka sensor. Ing pass pisanan, kaya sing sampeyan ngerti, bakal luwih alon, dene wiwit saiki bakal entuk manfaat saka papan lan wektu amarga informasi sing dipelajari.

  • Rencana rute sing cerdas
  • Nggawe peta tartamtu
  • Resik kamar tartamtu
  • Resik wilayah sing dikarepake
  • Nglarang akses menyang panggonan tartamtu

We kudu, carane bisa digunakake, sinkronisasi karo Amazon Alexa, dadi saben dina bakal luwih gampang yen kita mung takon asisten virtual kita tugas. Karya sinkronisasi lan manajemen piranti bakal ditindakake liwat aplikasi Mi Home sing kasedhiya kanggo loro kasebut Android minangka kanggo iOS. Bakal bisa sanajan kita ora ana ing omah. Thanks kanggo smartphone kita lan App kita dhewe, kita bisa ngontrol reresik omah saka ngendi wae, ngakses pemetaan lan ngatur wilayah reresik.

Teknologi sing digunakake lan pendapat editor

Kita ketemu ing Dreame D9 Max teknologi utama sing Dreame wis dirancang ing jinis produk, kayata a sistem kontrol kelembapan kanggo ngatur banyu sing digunakake kanggo ngresiki lan ora ngrusak parket, uga sistem nyedhot sing cerdas Ningkatake Karpet sing bakal mbedakake karpet saka lantai hard kanggo ngatur kakiyatan saka vakum luwih resik.

  • Kalebu saringan HEPA efisiensi dhuwur.

Pengalaman kita wis apik banget babagan vakum, kanthi daya, tanpa gangguan lan rute sing apik sing dirancang liwat pemindai LiDAR, kaya biasane, scrubbing luwih saka pel udan sing ing kasus tartamtu bisa nggawe tandha kelembapan ing lantai gumantung saka materi sing nyipta, mula disaranake konsultasi karo pabrikan. Sampeyan bisa ndarbeni kanthi rega sing bakal diwiwiti saka 299 euro kanthi tawaran khusus, dadi pilihan sing cerdas babagan rasio kualitas / rega.

D9 Maks
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
299 a 360
  • 80%

  • D9 Maks
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: Januari 4 saka 2022
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Nyedhot
    Penerbit: 90%
  • Peta
    Penerbit: 90%
  • Aksesoris
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 95%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 83%

Pros lan cons

Pros

  • Pemetaan cerdas lan efisiensi dhuwur
  • Daya sedhot sing apik
  • Kurang gangguan lan asil apik

Contra

  • Scrubbing kadhangkala ninggalake tandha
  • Iku ilang sing kalebu unsur ekstra kanggo ngganti
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.