Ekstensi 1Password kanggo Microsoft Edge saiki kasedhiya

Saka Gadget Aktualidad, sampeyan menehi saran supaya sampeyan nggunakake sandhi sing aman, sanajan gampang dielingi, supaya sampeyan bisa duwe kabeh informasi babagan kita sing nyebar ing Internet liwat macem-macem kuitansi sing digunakake saben dina. Ing pasar, kita bisa nemokake macem-macem aplikasi sing ora mung ngidini kita nyimpen, nanging uga menehi saran sandhi sing aman supaya ora ana sing bisa ngakses kanthi nyoba tembung kanthi acak. 1Password wis entuk papan ing antarane sing paling apik, sanajan wiwitane Dheweke mung nang ekosistem Apple iOS lan macOS. 

Kurang luwih setaun kepungkur, wong-wong ing AgileBits ngumumake yen dheweke nggarap ekstensi 1Password kanggo Microsoft Edge, browser eksklusif kanggo Windows 10. Ekstensi browser iki saiki kasedhiya supaya kabeh pangguna sing nggunakake layanan iki saiki bisa nginstal aplikasi kanggo ngatur kabeh sandhi layanan ing sak papan. Nanging 1Password uga ngidini kita nyimpen nomer saka akun mriksa, kertu kredit, lisensi piranti lunak lan jinis informasi liyane sing kudu tetep aman lan adoh saka mripat wong liya.

Operasi kasebut gampang banget, amarga kita mung kudu mbukak kaca web lan klik ekstensi kanggo nuduhake cathetan sing cocog karo situs web kasebut, nalika ngeklik, otomatis bakal ngisi kabeh kolom sing dibutuhake kanggo ngakses, jeneng pangguna lan sandhi. Nganti luwih saka setahun, AgileBits milih nawakake layanan liwat cara langganan saben wulan, sanajan mbayar saben taun, sing ngidini kita nggunakake kabeh aplikasi ekosistem sing kasedhiya.

1Password for Edge kasedhiya liwat Windows Store ing bagean Ekstensi, saiki kita bisa nemokake luwih saka 70, nomer sing wis saya apik sajrone rong taun kepungkur lan menehi urip anyar kanggo browser. Mesthine, supaya bisa nggunakake ekstensi iki, kita uga kudu ndownload aplikasi kanggo Windows 10, sawijining aplikasi sing kabeh informasi sing kudu kita jaga bakal disimpen.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)