File JPEG saiki bakal dadi 35% luwih entheng amarga piranti lunak Google iki

JPEG

Google nembe ngumumake manawa tim sing digawe saka sawetara insinyur kasebut wis bisa nggawe apa sing diarani dhewe Guetzli, piranti lunak sing wis diraih kanthi sejatine nyuda ukuran file JPEG kanthi 35%. Sing paling apik babagan algoritma iki yaiku ora kabeh jinis gambar saiki ora akeh ing hard drive kita, minangka algoritma sing wis diraih karo algoritma liyane, nanging kualitas gambar bakal luwih apik.

Titik liyane sing penting banget lan sing wis digayuh karo piranti lunak iki yaiku gambar JPEG sing dikompres karo algoritma Guetzli anyar Google wis rampung kompatibel karo kabeh browser, piranti lan uga aplikasi editing foto sing saiki wis ana ing pasar, ana sing ora kedadeyan karo jinis piranti lunak liyane, uga sadurunge dikembangake dening perusahaan, kayata sistem kompresi WebP utawa WebM.

Google nggawe gambar kompresi JPEG luwih sithik tinimbang nambah kualitas.

Menyang fitur sing ana ing algoritma iki, kaya sing wis diterbitake, mesthine para pangembang mutusake kanggo fokus ing tahap kuantisasi kompresi, tegese, sabenere ing proses kasebut ing kompresi gambar sing nyoba nyuda jumlah data sing ora cocog sing ana ing gambar kanggo nggawe data sing dipesen. Proses kasebut, asring nyuda kegagalan warna.

Kanggo entuk algoritma internal anyar sing diarani butteraugli sing siji adhedhasar sistem pangolahan visual manungsa kanggo nawakake kualitas gambar sing luwih dhuwur ing kabeh rincian, saengga entuk pendekatan warna sing luwih lengkap tinimbang panggunaan encoder liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.