Acer Swift 7, laptop ramping sing apik kanthi rega sing ora sopan [Review]

Kita bali ing Gadget Aktualidad kanggo nganalisis salah sawijining produk sing mesthi ana ing saben dinane, apa luwih apik tinimbang iku? TKita duwe salah sawijining laptop sing paling tipis lan paling efisien ing pasar, Nanging, sabanjure ngasilake kontroversi babagan rega lan perangkat keras.

Tetep tetep ngerti kabeh karakteristik laptop iki sing ningkatake konsep utilitas lan portabilitas menyang ekspresi maksimal.

Yen wis narik kawigaten sampeyan kula ngajak sampeyan mampir INGKAH INGKANG ing ngendi sampeyan bakal bisa entuk rega paling murah, paling ora kanthi jaminan manawa produk kanthi ciri kasebut pantes, yen sampeyan gelem mbayar apa sing dijaluk firma Acer, mesthi wae.

Desain lan bahan: Efek "wow" sing nyata banget

Sing paling penting kanggo narik kawigaten babagan laptop iki mesthine duwe panel sing paling apik ing segmen, rasio antarane awak lan layar 92%, pinggir meh cilik lan sing ora umum. Perusahaan liyane negesake nyamar nganggo sisih ireng lan kaca ing panel, nanging sawetara sing entuk asil sing ditawakake Acer Swift 7 iki wiwit taun 2019. Iki wis ngalami revisi babagan sing sadurunge ing sistem engsel sing wis sukses, wiwit biyen gampang rusak, uga ora adil subyektif.

  • Ukuran: 317.9 x 191.5 x 9,95 mm
  • Bobot: 890 gram

Kita duwe bobot meh wae 890 gram, portabilitas dijamin yen kita nemtokake langkah-langkah apa 317.9 x 191.5 x 9,95 millimeter nglukis. Pancen apik banget lan iki bakal dihargai nalika sampeyan njupuk. Nanging, kekecewaan pertama sing diwenehake, mula bisa ditemokake saka kombinasi aluminium, titanium lan magnesium miturut perusahaan kasebut, lan iki kayane ora sukses banget ing laptop sing regane dhasar ana ing ndhuwur 1.500 euro. Iki minangka kekecewaan pertama sing daklakoni ing analisis piranti iki.

  • Bahan: Corning Gorilla Glass 6
  • Awak: Metal
  • Werna: Putih-Perak lan Ireng

Nanging, ana aspek tartamtu sing ora bisa dieling-eling, tuladhane yaiku yen kita duwe kamera sing bisa ditarik sing dipasang ing sadhuwure keyboard. Aspek liyane sing narik kawigaten yaiku sensor bekas driji bekas driji sing ana ing sisih kiwa sing tumindak minangka a daya lan aku kudu ngakoni yen aku nemokake kanthi intuisi murni sawise ndeleng laptop kanthi pasuryan kahanan. Kekandelan maksimum notebook yaiku 9,95 milimeter lan iki dadi salah sawijining sing paling tipis ing pasar, yaiku rincian sing ora bisa kita uwal.

Hardware: Kita duwe jeruk nipis lan pasir liyane

Kita nemokake edisi sing nduwe prosesor Inti dual Intel Core i7-8500Y, ing kasus iki, kita nyoba model sing duwe RAM 8 GB lan 512 GB Panyimpenan SSD, saiki ora apa-apa. Aku ora ngerti sebabe kanggo tes iki, kita duwe panyimpenan maksimal, nanging dudu RAM maksimal, sing nuwuhake rasa manis ing cangkem amarga rong sebab utama: Piranti kasebut dilengkapi standar Windows 10 Home, versi sing ora ngompliti kabeh hardware; Piranti kasebut nduweni 8 GB LPDDR3, tinimbang nggunakake model LPDDR4 sing luwih logis ing laptop kanthi ciri kasebut. Asil kasebut minangka kinerja sing kurang apik sing bisa dipikolehi kurang saka sawetara atus dolar.

  • Prosesor: Inti dual Intel Core i7-8500Y
  • Kertu grafik: Grafis UHF Integrasi 615
  • Panyimpen: 256/512 GB PCIe SSD
  • Memori RAM: 8GB / 16GB LPDDR3

Ing level grafis, kita duwe kertu grafis terintegrasi sing nggawe kita ngira apa sing bakal ditemokake, panggunaan kerja ing kantor, nganggo sawetara konten lan kita bisa njaluk liyane. Syarat kasebut dudu masalahe lan dheweke kayane ora bisa nyekel game kaya Cities Skylines. Temtunipun kagunaan laptop iki luwih sensori tinimbang energik murni.

Panggunaan saben dina: Trackpad, keyboard lan konektivitas

Masalah pertama yaiku repetitif ing jinis produk iki, wiwit wayahe pisanan sensasi pait diwiwiti lan sampeyan ora bisa mbukak laptop nganggo tangan siji, engsel ora disetel kanthi apik lan sampeyan kudu nyandhang supaya ora diangkat kabeh, iki kanggo kula minangka cacat serius lan ora bisa dibukak kanthi tangan siji. Minangka trackpad, kita nemokake sistem ultra-panorama sing cepet lan efektif sing bisa digunakake kanthi kaget, Panganggone piranti keras jinis iki wis sukses banget.

  • Retractable kamera
  • Konektivitas: 2x USB-C, WiFi 802.11 ac, Jack Bluetooth 4.2, 3,5mm.
  • Keyboard backlit

Aspek liyane sing relevan yaiku yen kita duwe kamera mundur sing metu lan didhelikake mung kanthi menet apa sing katon kaya tombol nanging ora. Kita duwe keyboard kanthi tur sing apik, backlit lan cukup nyaman, tanpa rame utawa kaget. Ing babagan konektivitas, kita duwe rong port USB-C Thunderbolt, sambungan Bluetooth lan WiFi ac standar. Minangka batere, perusahaan nawakake nganti 10 jam sing durung bisa ditindakake, udakara 7 jam tanpa nggunakake nuntut banget, kurang saka 4 jam main.

Tampilan lan pengalaman multimedia

Kita wiwiti nganggo layar 14 ″ Full HD, yaiku teknologi IPS lan kapasitas tutul, Iki minangka bab sing aku kurang ngerti ing laptop amarga kepenak nggunakake driji, amarga ora kepenak ngresiki jejak layar sing bakal nggawe lan maca informasi. Tampilan iki padhang 300 nits sing katon kurang nanging mbela awake dhewe luwih saka cukup kalorone ing njero ruangan lan njobo.

Ing level swara, kita duwe rong speaker stereo sing ana ing sisih ngisor laptop sing nyedhiyakake swara sing bening, kuat lan luwih saka cukup kanggo nggunakake musik liwat layanan kaya Spotify lan film ing Netflix. Ing level iki, kasunyatane yaiku rasio layar sing apik kanggo laptop iki menehi pengalaman sing nyenengake.

Pendapat editor

Acer Swift 7, laptop ramping sing apik kanthi rega sing ora sopan
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
1500 a 1800
  • 60%

  • Acer Swift 7, laptop ramping sing apik kanthi rega sing ora sopan
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Layar
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 60%
  • Panggunaan saben dina
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 50%

Kita mesthi ngadhepi laptop sing kayane larang udakara € 1.550 njupuk tawaran apik kaya sing kita tingali ing Amazon (link)Nanging, aku wis nemokake rincian sing ora cocog karo pengalaman pangguna sing kudu diwenehake laptop ultralight, mesthine aku menehi saran sadurunge kompetisi kanthi rega sing luwih murah kayata MacBook 12 ″, MacBook Kirim LG Gram lan sawetara alternatif saka ASUS.

Pros

  • Desain sing tipis lan entheng
  • Otonomi sing apik kanthi mempertimbangkan kompetisi
  • Kemudahan panggunaan lan transportasi

Contra

  • Sawetara cacat desain sing ora bisa dingapura
  • Rega sing akeh banget
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.