Acer Predator X27, monitor sing dienggo saben gamer [Analisis]

Sawise maneh, kita bakal nggawa analisis supaya sampeyan bisa milih paling apik babagan produk elektronik konsumen. Sektor omah lan TI sing cerdas minangka keahlian khusus kita, mula kita ora bakal kliwat janjian biasane karo monitor kabeh jinis, wektu iki kita bakal fokus ing «game».

Tetep bareng karo kita kanggo nemokake Sampeyan kudu ngerti babagan Acer Predator X27 paling anyar, monitor 4K mewah kanggo para gamer sing paling nuntut, apa regane? Sampeyan bakal ngerti apa rinciane lan apa sejatine sampeyan tuku.

Kaya biasane, kita bakal njupuk tur karakteristik sing paling apik, nanging kabeh bakal dianggep, saka bagean sing paling spesifik ing level desain, nganti pengalaman sing digawe ing monitor iki kanggo aku. Disaranake sampeyan mbukak Amazon (pranala) yen sampeyan pengin tuku, kaya biasane, kanthi jaminan sing paling apik.

Desain lan bahan: Kabeh pancen premium

Iki minangka monitor dhuwur lan mulane uga rega sing "dhuwur". Kepiye cara njupuk aspek penting banget iki, mula bisa ditemokake bahan Pabrik sing kebak ing dhuwur pambayaran. Kanggo miwiti, kita nemokake bungkus sing gedhe banget, kaget nalika ndeleng kothak raksasa ing monitor iki sing wis dipasang kanthi praktis nggumunake. Nalika mbukak kemasan, kita ngerti yen ora ana detail sing ilang.

Iki dibangun kanthi logam ing sisih dhasar lan lengen, lan plastik kaya biasane ing omah monitor, ana sawetara sing logika. Kita ngetung kanthi bobot dipasang 12,3 Kg lan ukuran 62,9 x 37,4 x 57,5 ​​cm ora ana liyane lan ora kurang uga ing kothak kasebut. Werna ireng lan sudhut sing agresif nggawe kita sadhar yen kita lagi urusan karo produk sing khusus kanggo para pemain game ing saben omah. Dhasar duwe sikil sikil lancip lan dawa elongated sing ora dawa banget ing meja, sisih mburi nuduhake logo merek kanthi warna sing cerah. Ing sisih mburi sisih tengen kita duwe joystick kanggo mindhah antarmuka pangguna, sing uga tumindak minangka tombol lan ing warna abang, lan seri tombol kanggo tujuan sing padha. Ing sisih ndhuwur lan ngisor, kita duwe bolongan kanggo mesthekake kinerja piranti.

Basis kasebut rasane kukuh lan njaga piranti tetep tetep ana ing meja, sanajan wis VESA dipasang sing kompatibel yen kita pengin nyumerepi langsung ing tembok. Tiang serbaguna iki bakal ngidini kita  ngiringake ing antarane -5 lan 25 derajat, lan muter antarane -20 lan +20 derajat, Nanging ya, kita ora bakal bisa muter supaya bisa diselehake ing mode vertikal, sanajan ora ana artine yen ngetrapake tujuane mutlak yaiku jagad game video, adoh saka sektor produktivitas. Pungkasane, kita duwe seri LED - lampu RGB ing sisih ngisor sing bakal menehi meja lingkungan sing luwih kepenak, Lampu kasebut bisa diatur kanthi manual, nanging ora ngetutake pola apa wae sing ngluwihi pola sing diwenehake liwat antarmuka pangguna. Nandheske manawa duwe seri visor sing apik ing njero ruangan

Spesifikasi teknis: Kanggo sing paling nuntut

Monitor Acer Predator X27 Kab
Brand Predator
Model X27
Jinis panel IPS 27 "- AHVA - tampilan 178º lan HDR10
kontras 1.000: 1
Lemah  600 nganti 1.000 nits kanthi katerangan LED 384 zona (FALD)
RGB 75% lan 96% masing-masing kanthi sRGB
Refreshment lan wektu nanggepi Nganti 144 Hz lan 4ms
Resolusi 3.840 x 2.160 (163 DPI)
Tiket DisplayPort 1.4 - HDMI 2.0 - 4x USB 3.0
Speaker lan sensor 2x4W stereo - Sensor padhang
Rega Saka 1999.99 euro

Karakteristik lan rega kasebut bakal nggawe sampeyan bisu, cukup jelas kanggo aku. Kita nyorot kompatibilitas HDR10 gabung karo NVIDIA G-SYNC Kanggo nglegakake kekarepan para pemain sing paling nuntut, lan sampeyan ora bakal bisa meksa ing Fortnite, kita wis jelas. Seger variabel sing bakal ngepet paling akeh piranti sing ora duwe apa-apa. Nanging, aku kudu ngomong kaya ngono Aku dhewe wis ora duwe sambungan HDMIKayane dheweke mung mikir main nanging… Kepiye, kaya aku, sampeyan bisa main ing papan sing padha kerja? Dheweke bisa nggawe piranti sing luwih fleksibel.

Tingkat refresh paling apik, kanthi rincian

Kita kudu nduweni kualifikasi tingkat refresh sing ditawakake monitor iki lan sawetara sing cocog karo pasar. Nanging, kita kudu nglirwakake port HDMI yen pengin main kanthi maksimal, wiwit HDMI 2.0 iki bakal meksa kita kerja kanthi tarif 60 Hz kanthi resolusi 4K, Yen sing dikarepake luwih cepet dibukak, kita kudu nggunakake port DisplayPort 1.4 sing ngidini kita ngakses fitur kasebut G-SYNC lan HDR10, kanthi alami nawakake 98 Hz lan subsampling 4: 4: 4, cara kanggo main tanpa bakal ilang informasi amarga ora dikompres. LBarang bakal ganti yen nuntut luwih akeh, nggunakake tarif refresh 120 Hz lan 144 Hz, kita kudu kompresi sing ora mudhun nganti 4: 2: 2Nanging, aku kudu ujar manawa mripatku ora ngidini aku nemokake bedane antarane ketajaman lan kualitas gambar sing ditampilake kanthi macem-macem subsampel, nanging aku bisa seneng main ing 144 Hz.

Kanthi gawan, kita ora bakal bisa ngluwihi 120 Hz, amarga iki kita bakal nggunakake antarmuka panganggo monitor (cukup miturut pendapatku yen sampeyan ora duwe tombol sing apal) kanggo ngaktifake overclocking banjur pindhah menyang 144 Hz. Panjaluk luwih gedhe lan ing jalur iki, umume kita ngrungokake para penggemar sing mlaku ing monitor, iki regane sing kudu dibayar. Yen wis rampung, kita bakal duwe akses menyang preferensi NVIDIA sing cocog lan malah menyang Panel Kontrol sing ditawakake Windows 10.

Pendapat editor: Monitor iki main liga liyane

Monitor iki ora ditujokake kanggo sing seneng nggunakake Fortnites saka wektu ke wektu (sing uga), monitor iki Iki dirancang kanggo wong-wong sing nggawe semangat dadi semangat, lan sing paling penting yaiku sing mbayar meh 2.000 euro. Kita ora bakal ujar manawa ora larang regane investasi, nanging kita ngadhepi produk khusus ceruk. Kita duwe kabeh fitur sing bisa dijaluk monitor sing luwih akeh tinimbang layar sing bisa muter utawa nonton seri, kanggo nggunakake simile mobil, aku bisa ngomong manawa kita ngadhepi Ferrari monitor, mung yen sampeyan cukup sampeyan bisa ngrasakake kabeh pengalaman sing ditawakake. Sampeyan bisa tuku ing Amazon saka € 1.999,99 njupuk kauntungan saka tawaran sing paling apik. Mesthine dudu produk sing adol akeh, utawa dirancang kanggo sapa wae, apa sampeyan gelem mbayar sing regane?

Contra

  • Aku kangen siji maneh HDMI
  • Antarmuka pangguna ora intuisi banget
  • Speaker minangka titik paling ringkih

Pros

  • Bahan kualitas paling apik lan kemasan sing apik banget
  • Fitur paling apik ing pasar
  • Mesthi wae aku ora entuk panel panel saka IPS
  • Wis praktis siap digunakake
Ing review: Acer Predator X27
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
1.999,99 a 2.500,00
  • 80%

  • Ing review: Acer Predator X27
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Layar
    Penerbit: 99%
  • Kinerja
    Penerbit: 99%
  • Majelis
    Penerbit: 90%
  • Paket
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 88%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.