Fire HD 10, tablet Amazon nganyari luwih kuat lan sarwa

Amazon terus milih demokratisasi pirang-pirang sektor kanthi produk dhasar, kaya ngono perusahaan Jeff Bezos ngluncurake pirang-pirang produk sing umume sukses amarga regane dhuwit. Antarane kasebut, kita duwe speaker, e-book, lan mesthi tablet.

Tinggal karo kita lan temokake sebabe tablet Amazon sing larang iki biasane laris lan apa kapabilitas teknis, apa sampeyan kepengin tuku?

Minangka meh mesthi, kita wis mutusake kanggo ngiringi analisis jero kanthi video ing saluran YouTube kita, Ing video iki, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak centhang lengkap kanggo mriksa konten kothak Amazo Fire HD 10. Mesthi wae, kita uga nindakake tes menyang perangkat keras, kanggo karakteristik sing luwih rinci lan uga layar lan pamicara, supaya video bisa dadi komplit kanggo maca analisis iki. Aja kantun lan tinggalake pitakon ing kothak komentar.

Bahan lan desain

Ing kesempatan iki, Amazon mutusake ora bakal nggawe inovasi, perusahaan Jeff Bezos mesthi milih desain lan materi sing bisa uga sober sing, sanajan ora bakal narik kawigaten kita amarga kepenak, dheweke bakal nindakake amarga resistensi sing apik. kanggo ngunekke lan goresan. Mangkene kedadeyan karo Fire HD 10 saka Amazon sing menehi sisa piranti sing padha karo perusahaan lan mulane ndadekake kita eksterior sing rada dibunderake bisa diiringi panggunaan sing suwe, Polikarbonat ireng matte lan rada kasar lan mung logo eseman ing mburi tablet gedhe iki amarga ukurane.

  • Amazon Fire HD 10 wis mudhun saka versi sadurunge dadi 465 gram
  • Ukuran: X x 247 166 9,2 mm

Kamera mburi ing pojok ndhuwur, kanthi cara sing padha karo sisih ndhuwur kabeh sambungan lan tombol, port USB-C, port Jack 3,5 mm, rong tombol volume lan tombol daya. Kanggo bagean kasebut, panel layar, sing ora ditambang, duwe desain datar sing mbantu nyelehake pelindung. Kita duwe kamera kanggo telpon video sing ana ing sisih kiwa yen digunakake kanthi vertikal lan ing sisih tengah ndhuwur yen digunakake kanthi horisontal, kaya sing dikarepake.

Karakteristik teknis lan panyambungan

Ing bagean iki, Amazon durung misuwur amarga kalebu teknologi lan kekuwatan paling anyar kanggo piranti keras piranti kasebut, nanging nyoba nawakake hubungan sing ketat ing antarane kualitas lan rega. Ing kasus iki, dheweke kalebu prosesor wolung inti ing 2,0 GHz pabrik sing durung ngerti, sanajan kabeh nuduhake manawa MediaTek miturut analisis. RAM mundhak nganti 3 GB total nalika nang panyimpenan 32 GB utawa 64 GB gumantung karo model sing dipilih.

Kanggo nyambung, kita duwe Dual band WiFi 5, sing ditampilake ing analisis kinerja apik karo jaringan 2,4 GHz lan 5 GHz. Bluetooth 5.0 LE qSampeyan bakal tanggung jawab transfer swara kanggo headphone utawa speaker nirkabel, kabeh ora lali porte Jack 3,5 mm manawa Fire HD 10 iki kalebu ing sisih ndhuwur.

Minangka kanggo kamera, 2 MP kanggo kamera ngarep lan 5 MP kanggo kamera mburi sing bakal mbantu kita uwal saka masalah, mindai dokumen lan ... ora liya.

Sistem operasi lan pengalaman pangguna

Kaya sing sampeyan ngerteni, produk Amazon's Fire, yaiku tablet utawa piranti TV cerdas, duwe versi Android khusus sing fokus kanggo pangguna Amazon. Kita duwe Fire OS, lapisan Android sing ora duwe Google Play Store, Nanging, kita bisa nginstal APK saka sumber eksternal sing dianggep cocog, amarga bakal kompatibel karo kabeh. Kanggo bagean kasebut, Sistem Operasi ora duwe bloatware ngluwihi aplikasi integral Amazon lan perbaikan perangkat keras nyebabake wektu kanggo navigasi luwih lancar.

Kanggo bagean, kita duwe browser sing bisa ditambah, sing bisa diganti karo Chrome kanthi cepet. Kajaba iku, ing toko aplikasi Amazon kita bisa ngakses versi Netflix, Disney + lan pemain liyane saka panyedhiya konten audiovisual streaming. Nanging, aku negesake manawa nginstal APK saka sumber eksternal meh dadi kewajiban, sing ora ana alangan.

Ing sisih liyane, tablet sing digunakake cetha fokus ing konsumsi konten, maca, browsing utawa nonton video. Nalika muter video game, kita bakal miwiti nemokake sawetara masalah kinerja liyane, kaya sing bisa diarepake saka piranti keras kasebut.

Pengalaman multimedia

Kaya sing wis diandharake sadurunge, kita fokus marang kasunyatan manawa bakal nggunakake konten, lan mulane penting kanggo nganalisis kinerja sing nglakokake tugas-tugas Amazon Fire HD 10. Ing kasus iki, perusahaan kasebut negesake nambah padhange layar kanthi 10% dibandhingake karo versi sadurunge, soko sing sejatine dideleng, dadi luwih kepenak digunakake ing njobo. Nanging, dudu kita duwe padhang sing luar biasa, sing nambah kekurangan bahan anti-reflektif tegese kita bakal nemoni kasusahan nalika srengenge lengkap, sawijining perkara sing ora bakal biasa.

  • Ukuran Layar: 10,1 inci
  • Resolusi: 1.920 x 1.200 piksel (224 dpi)

Dene swarane, kita duwe pesawat saka rong speaker sing diselehake kanthi kompatibilitas Dolby Atmos saliyane stereo klasik. Dheweke bisa digunakake kanthi bener lan nawakake swara sing cukup banter kanggo ngrasakake video, film lan musik.

Minangka babagan otonomi, tanpa kapasitas ing mAh, sampeyan bakal ngandhani manawa kita nggunakake rong nganti telung dina kanthi gampang, mula port USB-C lan pangisi daya 9W Amazon sing cukup kalebu ing kothak kasebut. Total, udakara 12 jam wektu layar.

Pendapat editor

Kita nemokake tablet 10,1 inci, perangkat keras moderat uga regane lan penawaran menarik sing ditujokake utamane kanggo ngonsumsi konten, saka platform sing ditawakake Amazon dhewe utawa saka panyedhiya eksternal. Regane kira-kira 164,99 euro kanggo versi 32 GB lan 204,99 euro kanggo versi 64 GB. Sanajan bener manawa ing penawaran tartamtu, kita bisa nemokake tablet sing wis rampung kanthi rega sing padha saka perusahaan kayata Chuwi utawa Huawei, jaminan lan kepuasan sing ditawakake Amazon bisa dadi aset sing penting ing prekara iki. Kasedhiya wiwit 26 Mei ing situs web Amazon.

Fire HD 10
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
164,99
  • 80%

  • Fire HD 10
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: May 23 saka 2021
  • Desain
    Penerbit: 65%
  • Layar
    Penerbit: 70%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Kamera
    Penerbit: 50%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Desain lan bahan sing dianggep bisa nolak
  • Sistem Operasi tanpa bloatware
  • Konektivitas sing luwih apik

Contra

  • RAM 1GB luwih akeh sing ilang
  • Regane bakal luwih apik nalika ditawakake
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.