Forza Motorsport Edisi Siji Dina lan Winates Diumumake

meksa 5

November ngarep, para penggemar balap motor bakal bisa miwiti lelungan anyar ing jagad balap motor kanthi pitulung saka Forza Motorsport 5, khusus kanggo Xbox One.

Microsoft y Nguripake 10 Studios wis ngumumake rincian edisi khusus saka Forza Motorsport 5, kalebu ing Edisi winates Lan Edhisi Dina Siji Kasedhiya saiki kanggo dipesan ing toko sing melu.

forza 5 winates

Forza Motorsport 5 Edisi WinatesKanthi pirang-pirang paket mobil, hak istimewa sing diwenehake dening langganan VIP lan item eksklusif sing kalebu, kalebu edisi sing sampurna kanggo para penggemar. Forza Motorsport 5 Edisi Winates, kanthi Audi RS 2014 Sportback 7 anyar sing dadi ketua sampul, kalebu konten digital ing ngisor iki:

Paket Mobil Edisi Terbatas: Paket limang mobil iki kalebu model anyar, sing bakal dadi legenda otomotif. Saben kendaraan ing Paket Mobil Edisi Terbatas kanggo Forza Motorsport 5 bakal nduweni livery Edisi Winates lan bakal disiapake maksimal kategorine. Paket Mobil Forza Motorsport 5 Edisi Terbatas kalebu mobil ing ngisor iki:

  • Audi RS 2011 Sportback 3: Luwih saka utilitas sing gampang kanggo tuku, RS 3 Sportback minangka gabungan kinerja lan fungsionalitas. Asile mesin kanggo nggawe supir mesem, kanthi 340 hp, bakal nggegirisi mburi kursi lan kabeh iki tanpa ngrusak tuku.
  • 2012 Aston Martin Vanquish: Paling apik ing trek lan ing dalan sing apik, Aston Martin Vanquish nggabungake gaya sing apik karo galak ganas nalika ngatasi tarmac.
  • 2013 Ford M Shelby Mustang GT500: Nalika garis agresif GT500 nyaranake tenaga mentah lan akeh kacepetan langsung, swara mesin V8 5,8 liter sing gedhe mung mung gludhug "Metua!"
  • 2013 McLaren P1 ™: Panerusipun F1 legendaris McLaren, McLaren P1 minangka pratinjau masa depan motor: inovasi teknologi, kontur seductive lan kinerja sing ora kompromi. Epik, legendaris, apik tenan ... tembung ora bisa ditemokake nalika nerangake babagan potensial mobil iki tanpa wates.
  • SRT Viper GTS 2013: Bali Viper dadi sebab kanggo perayaan para penggemar olahraga motor ing saindenging jagad. Kanthi mesin V10 8,4 liter sing bisa nyepetake kacepetan luwih saka 320 mph, Viper GTS taun 2013 nggawe maneh dadi pesaing makutha hirarki Otot Amerika.

Pass VIP: Pangguna Forza Motorsport 5 VIP Pass bakal nikmati bathi eksklusif, kalebu hadiah pamuter 2x sing dipercepat, akses menyang acara multipemain eksklusif, lencana kertu pemain eksklusif, lan hadiah saka tim komunitas Forza. Kajaba iku, anggota VIP duwe akses menyang Paket Mobil VIP kanggo Forza Motorsport 5, sing kalebu limang mobil luar biasa khusus kanggo anggota VIP:

  • 1965 Shelby Cobra 427 S / C: Dipasarake ing slogan "mobil dalan paling cepet ing saindenging jagad," 427 S / C minangka sing paling dikarepake saka kabeh varian Shelby Cobra. Saka 100 unit sing asline direncanakake, mung 53 sing digawe. Mobil-mobil kasebut kurang sithik tinimbang mobil balap sing digawe kanggo kompetisi, dadi mobil-mobil jalanan ing menit pungkasan.
  • 1987 RUF CTR Yellowbird: Dijuluki "Yellowbird" dening para wartawan sajrone tes drive, RUF CTR Yellowbird 1987 entuk jeneng saka klep sampah loro turbos. Mung 29 unit klasik mulia iki sing digawe.
  • 1991 Mazda # 55 787B: Salah sawijining mobil balap sing paling terkenal ing jaman saiki, 787B sing misuwur minangka siji-sijine mobil Jepang sing menang 24 Jam Le Mans. Kanthi gondho ijo lan oranye sing apik banget lan tangisan mesin putar Wankel sing salah, 787B terus menehi inspirasi kanggo para penggemar, malah luwih saka 20 taun sawise debut.
  • 2011 Ford F150 SVT Raptor: Salam saka ngipi elek sing paling ala sing bakal sampeyan deleng ing kaca mburi. Intine, Raptor minangka truk balap siap-siap, dirancang dening Ford dhewe, kanthi suspensi level mesin sing didhelikake ing tutup. Gawe skid, mlumpat, lakoni apa sing sampeyan karepake ... lan dheweke bakal njaluk sampeyan luwih akeh.
  • Bugatti Veyron Super Sport 2011: Malah ing antarane hypercars, Veyron Super Sport ora bisa disentuh. Apamaneh, mobil iki ngemot Rekor Guinness saiki kanggo "mobil produksi paling cepet ing donya" kanthi kacepetan paling dhuwur nyedhaki 435 km / jam.

Paket Mobil Dina Pertama: Paket telung mobil sing kalebu finish khusus lan mobil khusus sing diupdate.

Kajaba iku, sing duwe Forza Motorsport 5 Edisi Winates bakal nampa a cilik Steelbook adat, siji lembar stiker nganggo logo Forza Motorsport 5, Xbox One lan Audi lan 1.250 Token Mobil sing ngidini para Edisi Terbatas bisa akses cepet menyang mobil apa wae ing game kasebut. Forza Motorsport 5 Edisi Winates Bakal kasedhiya kanthi rega kira-kira € 79,99.

Penggemar saka Forza Motorsport 5 dheweke uga bisa pesen Forza Motorsport Edisi Siji Dina, sing kalebu ing Paket Mobil Dina Pertama, uga kothak peringatan Day One khusus, kanthi desain sing cocog karo konsol Xbox One Day One.

Paket Mobil Dina Pertama: Paket telung mobil iki kalebu mobil Lamborghini, Audi lan Ford sing spektakuler, masing-masing kanthi tali Day One eksklusif lan paket upgrade sing digawe para ahli ing Turn 10. Paket Mobil Day One kalebu mobil ing ngisor iki:

  • Pasangan Audi TT RS 2010: Dilengkapi teknologi paling canggih, TT RS minangka varian TT pertama sing duwe lencana Audi RS sing misuwur, lencana sing bakal katon ing balapan balap yen driver langsung nempuh akselerator.
  • Ford Focus ST 2013: Debut karo mesin turbo EcoBoost 2 liter sing padha karo off-road Ford Explorer sing luwih gedhe, Ford Focus ST anyar menehi pukulan.
  • 2011 Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera: Kaya-kaya patung gedhe, bentuk pahat Superleggera wis ditliti kanthi tliti supaya bisa nyebabake pengaruh sing maksimal. Ana poin sing padha karo pungkasan patung, amarga karya seni iki luwih disenengi nalika obah kanthi kacepetan maksimum.

La Forza Motorsport Edisi Siji Dina Bakal kasedhiya kanthi rega kira-kira € 59,99 nalika diluncurake lan saiki bisa dipesan sadurunge.

Informasi luwih lengkap - Xbox One ing MVJ


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)