Cara kerja "status" WhatsApp anyar

WhatsApp status

Tampilan, aplikasi olahpesen cepet sing paling umum ing saindenging jagad, lan duweke Facebook, nyathet kabeh pesaing sing ditindakake, utamane kanggo nyalin tanpa isin lan nggabungake karo fitur-fitur kasebut. Paling pungkasan yaiku negara, sing kanthi gaya Snapchat paling murni bakal ngidini kita duwe pesen ephemeral utawa apa sing padha karo wektu tartamtu minangka negara ing aplikasi kasebut.

Ukara khas kaya "Nalika kerja", "Sibuk" utawa "Ing sekolah" wis dadi sejarah lan wiwit saiki sampeyan bisa duwe kahanan sing beda. Supaya sampeyan ora kantun siji detail, dina iki bakal dicritakake kabeh informasi babagan fitur anyar aplikasi olahpesen cepet lan uga bakal dicritakake kepiye fungsi "negara" WhatsApp sing anyar.

Apa status WhatsApp?

Kaping pisanan, kita ora bisa mandheg nerangake apa fungsi status WhatsApp anyar, sing wis tekan kabeh pangguna kanthi bentuk pembaruan lan sing wis dibaptis dadi «Status WhatsApp » utawa ing basa Spanyol «Whatsapp status".

Fitur anyar iki, sing saiki sampeyan durung duwe ing piranti nganggo sistem operasi iOS utawa Android, amarga WhatsApp isih ngaktifake pilihan iki, bakal ngidini kita nuduhake gambar, gif utawa video sing mung kasedhiya sajrone 24 jam. Kanggo ngakses status, sampeyan bakal weruh tab ing layar utama aplikasi, saka ngendi sampeyan ora mung bisa nggawe status nanging uga ndeleng kontak liyane.

Cara kerja status WhatsApp utawa status WhatsApp

WhatsApp status

Babagan sing kudu dilakoni supaya bisa nggunakake status WhatsApp yaiku nganyari aplikasi, liwat App Store utawa Google Play. Kaya sing wis dikomentari sadurunge, sanajan sampeyan duwe aplikasi sing dianyari, sampeyan durung duwe fitur anyar sing kasedhiya, lan fungsi anyar isih digunakake ing pirang-pirang negara. Yen isih ora kasedhiya, aja putus asa lan bakal operasional sajrone sawetara jam.

Yen sampeyan wis duwe operasional, sampeyan bakal weruh tab anyar ing kaca utama, sing diarani "States".

Kanggo nggawe status WhatsApp sampeyan kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Akses WhatsApp yen sampeyan durung ana ing aplikasi kasebut
  • Saiki bukak tab "Negara", sing bakal ditemokake ing antarane tab "Obrolan" lan "Telpon" yen sampeyan wis nampa fungsi anyar saka WhatsApp
  • Klik ing pilihan "Statusku - tambah nganyari status" kanggo miwiti nggawe status kustom
  • Ing jalur iki kita duwe rong pilihan. Sing pertama milih siji utawa luwih foto, video utawa GIF saka galeri piranti. Sing nomer loro sing lagi mbayangake yaiku motret utawa video saiki nggunakake kamera ponsel cerdas
  • Sawise milih gambar, video utawa GIF sing pengin dipilih dadi status, sampeyan bakal bisa ndeleng opsi sing beda kanggo ngatur status nganggo teks utawa emotikon. Yen wis rampung, klik tombol tengen ing sisih ngisor layar. Wiwit wektu iki, status bakal siyap bisa dideleng dening kontak sampeyan, ya mung sajrone 24 jam.

Kahanan apa wae sing sampeyan pikirake Sampeyan bisa ngatur supaya bisa dideleng kabeh kontak utawa mung sawetara, sawetara sing paling apik. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu ngakses setelan WhatsApp lan ngakses tab "Akun", ketik "Privasi" banjur klik "Privasi status".

Status WhatsApp anyar uga ngidini kita ngerti informasi penting, kayata sing ana gandhengane karo panemune, uga bisa ngerti kontak apa sing wis ndeleng status kasebut. Kanggo ngerti informasi iki, bukak status sing cocog lan klik ing sisih ngisor layar, kanggo nampilake menu kanthi jeneng "Deleng dening".

Tampilan

Meneng negara kanthi cara sing gampang

Akeh pangguna sing kepincut karo pilihan Status WhatsApp anyar lan wis wiwit bombing karo para status liyane kanthi status terus-terusan. Yen sampeyan ora pengin ngentekake sedina wae nonton video, foto utawa GIF pangguna liyane, aja padha sumelang amarga aplikasi olahpesen cepet ngaktifake pilihan kanggo nggawe bisu status kontak kita.

Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngakses lambang kanthi telung titik sing katon ing sisih tengen saben negara bagian. Yen sampeyan ngeklik lambang iki ing publikasi kontak, sampeyan bakal weruh pilihan kasebut Bisu status [jeneng kontak]«. Wiwit wektu iki, sampeyan ora bakal bisa ndeleng publikasi maneh saka kontak kasebut, sing umume bakal lega.

WhatsApp saya pengin katon luwih mirip karo aplikasi liyane sing saiki duwe popularitas gedhe, ana sing mesthi positif, nanging ing wektu sing padha ora akeh lan aku mikir manawa sing tanggung jawab kanggo aplikasi olahpesen cepet wiwit lali sapa sing duwe tangane aplikasi olahpesen lan dudu jaringan sosial sing isih akeh prekara.

Muga-muga WhatsApp terus nambah kanthi suwe, nanging muga-muga bisa arah liyane lan kemungkinan nggawe negara bakal nyenengake kanggo sawetara ewu pangguna, nanging kanggo prekara iki kita wis duwe aplikasi liyane. Ing kasusku, lan sejatine kanggo akeh wong, fitur anyar sing wis kasedhiya wiwit wingi pancen ora ana gandhengane, aku luwih seneng jinis perbaikan liya sing bakal kita gunakake luwih akeh.

Apa sampeyan wis kasedhiya fitur WhatsApp anyar?. Marang ing papan sing dicawisake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat salah sawijining jaringan sosial sing saiki, lan uga critakake yen sampeyan wis nggawe status pertama ing aplikasi olahpesen cepet.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.