Gagal koneksi ing Facebook Chat

Pangguna Facebook

El Obrolan Facebook Wis mesthi dadi layanan sing durung bisa digunakake kaya sing dikarepake dening akeh, nanging suwe-suwe saya apik banget. Uga, wiwit teka Facebook Messenger, meh kabeh masalah ilang lan kurang akeh pangguna sing ngeluh.

Nanging, yen sampeyan salah siji sing duwe masalah, disaranake luwih saka nyalahke jaringan sosial sing paling akeh digunakake ing donya, sampeyan kudu mriksa ing komputer yen ana masalah utawa priksa manawa sambungan sampeyan menyang jaringan jaringan bisa digunakake kanthi bener, amarga ing endi masalah gangguan obrolan Facebook bisa urip.

Jaringan sosial sing digawe dening Mark Zuckerberg wis apik banget ing jaman saiki, lan sejatine obrolan minangka salah sawijining layanan sing menehi masalah paling akeh ing jaringan sosial, nanging masalah kasebut pancen bisa diatasi.

Rekomendasi kaya biasane, sampeyan instal Facebook Messenger, aplikasi obrolan Fascebook anyar ing Smartphone utawa Tablet lan wiwiti nggunakake amarga ora bakal menehi masalah lan bisa komunikasi karo kontak sampeyan sawayah-wayah.

Siap seneng ngobrol ing Facebook lan Facebook Messenger tanpa masalah?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

569 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   ANA ngandika

    SAKING DIN AYA AKU KONEKTIF NGUNDI KEPADA KANAK-KANAK-KANAK-KANAKU KUNCI BENCUNG

    1.    manual ngandika

      Aku nyaring aku katon offline <3

  2.   osvaldo ngandika

    Mengkono uga aku yen ana xfa ngirim solusi mengko
    matur nuwun

  3.   carlos ngandika

    Wis pirang-pirang dina aku ora bisa ndeleng potret utawa tampilan ing facebook nalika nulis komentar ing wiwitan ora mbukak foto wong sing pengin ndeleng lan ing sisih ngisor aku entuk pesen sing ora bisa nyambung ing obrolan facebook ing wektu kasebut . Aku butuh pitulung, kanthi cepet

  4.   Patricio ngandika

    Halo, kedadeyan sing padha karo Carlos, aku pancen kepengin banget ora bisa ndeleng profil wong liya lan ora bisa nulis utawa ngowahi apa-apa!

    Aku njaluk sampeyan yen ana sing ngerti babagan carane ngrampungake, wangsulan komentar kasebut

    Gracias

  5.   kembang bakung ngandika

    Aku nekat, aku ora bisa ngobrol, yen aku nundhung metu saka facebbok, apa ana sing nulungi aku?

  6.   Elizabeth reyes ngandika

    Udakara seminggu kepungkur, puluhan kanca ngeluh babagan kegagalan ing sambungan Facebook, nalika mlebu, kaca ngarep metu maneh tanpa proses, nalika sawetara menit bisa mlebu, nalika nuduhake tembok, artikel saka mail, lsp. nggawa sampeyan metu maneh. Laporake menyang perusahaan telpon. padha nindakake sawetara tes karo aku lan TANPA !!! Iki dudu masalah, nanging masalah Facebook, Apa ana sing wis ditemokake kanggo ngatasi iki ????

  7.   Fernando ngandika

    Dadi, aku uga akeh masalah. Wiwitane aku mikir amarga windows, nanging kasunyatane ora dadi masalah yen Windows sing mbukak Facebook: mesthi menehi masalah. Jendhela obrolan ditutup, ing wektu liyane ora bakal ngidini aku mlebu, lan nalika liyane, aku malah nemoni masalah nalika melu sesi dhewe. Yen ana kaluputane, mangga enggal dirampungake. Aku sabar, nanging sing adil….

  8.   Sergio ngandika

    Apa sing dakkira, kayane bisa uga asale saka sawetara Skrip sing digunakake Facebook, utamane kanggo game sing ngemot kaca kasebut. Aku mikir kaya iki amarga masalah diwiwiti sawise putrine miwiti game sing ditawakake ing kana. Kayane aku dadi sebab kenapa obrolan ora nate ngirim wangsulan sing dakkirim, utawa nalika ngeklik pilihan apa wae, kaca aja rampung rampung, nganti aku menehi "Refresh" menyang kaca browser, sing mesthine yaiku Explorer 8.0. Utawa aku kudu bali menyang versi 7 Internet Explorer?

  9.   MCarmen ngandika

    Aku ora ngerti apa sing kedadeyan, nanging nalika aku ngobrol ing Facebook saiki aku duwe kesalahan lan aku entuk kabeh, kenapa iki, bisa ana wong sing ngandhani kenapa? Kabeh wong bisa ngobrol ing Facebook kajaba aku, sing njijiki.

  10.   Maria beatriz silva ngandika

    Nalika nyoba ngetik obrolan facebook, aku klik kanggo ngetik lan keprungu weco klik kaping pindho lan obrolan facebook ora kabuka, kepiye carane aku ngrampungake?

  11.   Angel Eliu Fernandez Vidal ngandika

    Hola
    Ngono uga kedadeyan sing padha karo aku, dakkira windows iku
    Facebook wis bisa digunakake sadurunge dakformat
    Aku ora ngerti apa amarga aku bakal kelangan program sing nyebut windows nganyari kaya ngono, amarga aku wis ngformat pc, mula ora mung menehi perang menyang sisa facebook, kabeh kaca bisa digunakake kanthi cepet ..

    Aku mlebu Facebook lan ora suwene 5 detik lan dhaptar kontakku ilang lan aku ora bisa ngakses jinis foto, video utawa teks apa wae ...

    Dakkira masalahe ana ing pusat facebook ..

    Aku uga ora ngerti manawa duwe akeh kontak ing njero ati supaya bisa tetep, nanging dakkira, sanajan bisa dadi pilihan ...
    Muga-muga lan njupuk solusi kanggo ngrampungake
    Utawa manawa pusat kasebut ndandani
    Salam 😛

  12.   aludra ngandika

    Ora mbukak kaca ngarep facebook lan wis udakara seminggu.

  13.   Carlos p ngandika

    Aku wis nyoba ngetik facebook suwene rong dina lan kaca wiwit dimuat, rampung dimuat, nanging kaca ora mbukak.

  14.   ANA ngandika

    Kaya wong lanang sadurunge, aku ora bisa ngakses kaca Facebook, aku menehi kesalahan ing kaca, apa sing kedadeyan, aku wis 5 dina kaya ngono, tulung dirampungake

  15.   ewuh ngandika

    halo dina kepungkur aku ora bisa ngetik facebook, muga-muga ora bisa ngatasi masalah?
    gracias!

  16.   Daniela ngandika

    Aku wis seminggu ora bisa ngetik Facebook kanthi bener wiwit pengin nambah kanca utawa nambah aplikasi, aku duwe kesalahan lan ora nate rampung rampung. Utawa kadang-kadang aku ora entuk kesalahan nanging ora bisa mbukak.
    Wiwitane aku nganggep PCku wiwit sewulan kepungkur aku entuk windows ngelingake yen komputer bisa uga bahaya amarga ora duwe Window asli, nanging banjur menyang komputer U lan aku nemoni masalah kesalahan sing padha.
    Perkara sing padha karo sawetara kanca ...

    Muga-muga bisa diatasi kanthi cepet amarga aku nekat.

    Bye, Daniela.

  17.   Anabel ngandika

    halo, apa ana sing menehi jawaban kanggo masalah iki? Mangkene uga sing dakalami, mung karo facebook aku duwe masalah akses, karo kaca internet liyane, NO!. Lan aku ora ngerti sebabe !! Luwih becik ana wong sing ujar, paling ora wektu kanggo ngrampungake, ana sawetara wong lan dheweke seneng karo facebook, matur nuwun lan menehi wangsulan! Matur nuwun

  18.   Aku ngandika

    Ya, dheweke ora bisa nggunakake klien alternatif

  19.   RICARDO ngandika

    HELLO, SAMPURNA KANG NAMPAK KANGGO ING POKOK IKI, KANGGO KANGGO AKU, LAN ORA KANGGO NGAPET, ANA KANGGO NANGGO LAPORAN IKI. Amarga ana ngendi aku ngobrol lan ora ana sing ndandani, aku matur nuwun. KANGGO KOWE.
    RICARDO Saking COLOMBIA

  20.   maria triyani ngandika

    Halo, aku bisa mbukak facebook ... nanging ora bisa mbukak apa-apa, ing endi wiwit nggunakake ... nutup aku dhewe ... apike Laguin nulungi kita lan mangsuli NOOOO ?????

  21.   Arelys Madinah ngandika

    Aku ora ngerti apa sing kedadeyan ing facebook nanging ora bakal mbukak, tulung tulung aku?

  22.   Natalia ngandika

    Wis pirang-pirang dina ora bisa ngetik facebook, kaca ngarep saya akeh nanging ngandhani manawa wis ngemot kesalahan lan aku sijine id lan sandhi lan ora miwiti sesi. Apa ana sing nulungi aku? Aku wis rada seni !!!!

  23.   Esteban ngandika

    wingi 24 Mei aku nyambung banget karo facebook, lan dina iki aku nyoba telung jam lan ora ana apa-apa

  24.   kembang bakung ngandika

    Aku nyoba nyambung telung dina lan aku ora bisa nyambung dina iki sajrone sakjam lan ora ana liyane banjur nyopot lan aku ora bisa ndeleng utawa kaca kasebut babar pisan

  25.   kembang-kembang ngandika

    Hai, aku duwe masalah karo fb. Kaca ngarep, yaiku, ing endi id lan sandhi dipasang, dimuat kanthi bener, nanging nalika ngetik lan nyoba mlebu, ora bakal rampung dimuat, mula ora bisa mlebu. Aku pengin ngerti apa ana masalah karo pc, server utawa facebookku.
    Matur nuwun sanget!

  26.   Christel ngandika

    Apa ana sing nulungi aku? Aku mbukak kaca facebook nanging sawise rong detik ditutup, mung kaca kasebut, aku ora duwe wektu kanggo ngetik jeneng pangguna! Aku wis liwati antivirus lan aku ora duwe virus ing mesinku.

  27.   Fernando ngandika

    Ana kedadeyan sing padha karo aku nalika mlebu ing Facebook yen ndeleng garis obrolan lan nomer kontak sing wis nyambung nanging nalika nyoba mbukak jendhela, mung frase sing muncul…. ngemot…. lan saka kana ora kedadeyan. Apa ana sing ngerti sebabe?

  28.   Esteban ngandika

    Nalika aku pengin mlebu lan ora ngidini aku mlebu, aku pindhah menyang sejarah lan yen aku durung mbusak kaca kasebut wiwit dina-dina kepungkur, aku bakal nyambung maneh tanpa kudu nulis sandhi. Saiki: babagan kegagalan liyane, aku nyaranake sampeyan maca kabijakan lan kahanan kaca amarga bisa uga ngawasi sampeyan babagan sing paling penting.

  29.   Jimena ngandika

    Amarga versi facebook diganti, kanca-kancaku katon nyambung, nanging aku ora bisa ngobrol karo dheweke amarga nalika ngeklik dheweke, dheweke kanthi otomatis nuduhake manawa dheweke ora ana gandhengane ... sapa sing bisa menehi solusi ???

  30.   Lore ngandika

    Aku ngerteni manawa masalahe gedhe banget !!!! sawetara wektu kepungkur, kaya akeh sampeyan, kaca rai ora mbukak kabeh, aku ora bisa ndeleng foto (kalebu foto), sejatine aku ora bisa nindakake apa-apa !!!!! kaca wis dicenthang, lan isih mbukak nganti pirang-pirang jam…. nganti ditutup.
    Aku ora ngerti, aku nyoba akeh perkara lan ora ana sing bisa digunakake, dak kira wis wayahe wong menehi wangsulan, apa ora?
    Salam, Lore, saka Cordoba-Argentina.

  31.   NINOSKA ngandika

    facebook mlaku mallll !!! ora mbukak kaca utama ,, ora ngidini sampeyan ndeleng, utawa ngemot apa-apa ,, ora banget mall ,, iku stres ,, yen iki ora nambah ,, gambar facebook bakal tenan orrible ,, kabegjan ,, lan ndandani !!!!

  32.   kaotar ngandika

    Untunge aku mikir yen aku mung siji-sijine sing apik yen nemokake solusi kanggo iki sing nggawe aku edan

  33.   Antonio ngandika

    Masalah sing padha karo aku.

    Kepiye cara ngatasi manawa ora mbukak kaca dhisikan, utawa nyambung menyang obrolan, utawa menyang warta?
    Gracias

  34.   JESUS ngandika

    mmm aku ngerti yen aku bisa ngetik obrolan ... nanging aku kudu ngeklik tombol ... ya, x ejm ... aku ngganti kaca ing pasuryan sing padha ... wis pedhot lan aku kudu nyambung maneh ... Aku wis ndeleng ing panggon liya, sing Sabanjure menyang tombol notifikasi, ditampilake garis sing ujar manawa sampeyan wis nyambung ... Aku ora entuk.

  35.   caniche ngandika

    ana sing pengin poodle utawa french bulldog 4730-7072

  36.   ALFONSO GomeZ MARTINEZ ngandika

    Nalika NANGISI PASSWORD, NURUT AKU SING Bener, NGirim pesen kanggo FACEBOOK nanging ora nate dijawab lan aku ora bisa mlebu ing kaca kasebut. Kepiye aku bisa ngaktifake?

  37.   Constanza ngandika

    Halo, kedadeyan sing padha karo aku yaiku kembang. Aku sijine id lan sandhi lan dakwiwiti kanggo miwiti sesi lan ora ana kedadeyan, tetepe kaya muat lan ora ana apa-apa, pancen fb kudu ndandani iki kanthi cepet yen dudu usahane bakal ilang lan dheweke bakal kelangan kesuwur
    Matur nuwun kanthi rumiyin!

  38.   carmen ngandika

    Fbku malah ora mlebu nalika aku pengen, dadi sandhi ku ditulis ing kaca, aku kudu kepiye?

  39.   Martha ngandika

    Nalika aku pengin mlebu Facebook, jendhela langsung ditutup lan aku ora bisa mlebu, apa sing kudu aku lakoni? Anehe yaiku nalika mlebu liwat blackberry bisa digunakake tanpa masalah.

  40.   Alejandro ngandika

    Halo kabeh. Aku anyar ing kene. Aku pengin sampeyan mbantu aku ngrampungake pitakonan nganggo obrolan facebook. Ana sawetara perkara sing aneh wis kedadeyan ing pirang-pirang dina. Mengkono nalika ngetik facebook liwat browser ing pc (mozilla, internet, lsp) ana kanca katon ora nyambung, lan nalika nyambung liwat aplikasi facebook ing tutul ipod, mula bisa nyambung ... lan aku ora bisa ngirim pesen kaya "pesen ora bisa dikirim saiki, coba mengko". tulung tulung aku ngerti apa sing kedadeyan

    matur suwun x advance

  41.   claudia ngandika

    Aku duwe masalah nalika mbukak pasuryan nanging siji-sijine sing bisa daklakoni yaiku ndeleng profil lan ora ngowahi apa-apa lan aku duwe kesalahan kaca ana prekara sing bisa aku lakoni ing pc utawa ana masalah sampeyan sing kedadeyan yaiku ana sawetara pc lan mung Tambang sing ora bisa nyambung menyang pasuryan, aku ngenteni solusi tanggepan lan cepet.

  42.   Tamara ngandika

    Halo kabeh !!!
    Aku duwe masalah, lan amarga aku salah mbusak sawetara program sing ora perlu, aku mbusak sawetara sing saiki ora ngidini aku ndeleng utawa nulis apa-apa ing Facebook ...
    Aku ora bisa ndeleng kaca ngarep, ora bisa nulis pesen utawa babar pisan.
    Aku ndownload kabeh «adobe» lan isih ora bisa digunakake = (
    Aku ora ngerti babagan ilmu komputer, mula yen ana wong sing bisa nulungi aku, aku bakal entuk sih gedhe.
    Salam Tamara ^. ^

  43.   Jose Alberto ngandika

    Perkara sing padha karo aku, aku mudhun kaya kesalahan lan ora bakal ngidini aku ndeleng foto sapa wae utawa ngowahi apa wae utawa nyambung menyang obrolan ... ora ana apa-apa. Muga-muga solusi matur nuwun

  44.   julian ngandika

    Babagan sing padha karo aku yen florence durung mbukak halaman ngarep suwene seminggu lan aku ora bakal mbukak facebook, Solusi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!

  45.   yoana ngandika

    obrolan facebook ora nate mbukak koneksi qeda pedhot nalika pengin mlebu jendela kosong, aku kudu ngerti masalah kanggo ngatasi utawa ngerti yen ana cara wiwitan liyane ing obrolan facebook.
    Matur nuwun kanthi sanget Mugi jawaban ..

  46.   Mauro ngandika

    Kaping pisanan, aku ora ngira yen maca iki….

    Sesi ing PC, aplikasi obrolan ora suwe.
    Sesi saya ing PC liyane ora ndhaptar masalah
    Sesi liyane ing PC uga ora ndhaptar masalah

    Ana sing ndeteksi yen ana elemen ing PC sing ngalangi utawa intermiten fungsi ???, aku wis nyoba mateni firewall utawa aplikasi lan ora ana ...

    Sing…

    ... matur nuwun amarga ora maca ...

  47.   Ximena Ayala ngandika

    Aku ora bisa sesambungan ing Facebook, ora ngidini aku mangsuli pesen, ngobrol, utawa ngganti foto, utawa ninggalake komentar; utawa ora nambah wong. Tulung tulung aku amarga mamera ...

  48.   yanery ngandika

    Aku sejatine wis nyambung nanging ing sisih ngisor garis ora ana sing katon nalika mlebu obrolan aku weruh yen kanca-kanca wis nyambung, kepiye aku ngerti tanpa mbukak obrolan pirang-pirang kanca sing nyambung?

  49.   ginan riaño ngandika

    6 dina kepungkur aku ora bisa nyambung menyang obrolan facebook .... Wis seda tenan.

  50.   Natalia Acuna ngandika

    Perkara sing padha karo aku, aku wis seminggu ora bisa mlebu Facebook, malah ora mbukak halaman ngarep. Aku pengin ngerti layanan internet apa sing dialami masarakat padha karo aku. amarga bisa uga ana masalah server, dakkira. Muga-muga bisa enggal dirampungake.

  51.   Luis ngandika

    Halo .. masalahku yaiku kurang luwih seminggu kepungkur aku nutup Facebook lan aku ora nyambung ing obrolan Facebook… sing kedadeyan saiki yaiku nalika aku ngetik Facebook lan aku pengin ngeklik tombol sing sampeyan sambungake, ora kerja kanggo aku .. ora gelem mlebu chat.

    Apa ana sing rumangsa padha? dheweke ngerti carane ndandani

  52.   Patricia ngandika

    Aku ora mbukak kaca ngarep utawa nyambung obrolan

  53.   Luis ngandika

    Hugo Aku ora ngerti apa sejatine ... wis meh 2 minggu kaya iki. menawi wonten ingkang mangertos prekawis mangga matur .. matur nuwun

  54.   Lorena ngandika

    ps Aku pengin mlebu lan mung ngandhani kesalahan kaca lan ora mlebu

    achhhhhhhhh ana sing menehi solusi

  55.   gerah ngandika

    Aku ora bisa ngetik bagean obrolan ing facebook, aku ora weruh, mung ngobrol: ora ana sesambungan ... aku pengin ngerti sebabe kedadeyan, amarga ora mung sawetara, biasane lan aku ora bisa nyambung ing obrolan ing facebook
    Aku butuh wangsulan babagan cara ndandani!

  56.   linda ngandika

    Aku pengin ngerti sebabe kita manungsa ora bisa dingerteni

  57.   linda ngandika

    amarga manungsa pancen ora dingerteni aku dadi wanita mula aku takon

  58.   linda ngandika

    piye kabare alejandro

  59.   sandra ngandika

    Mengkono yen aku ana ing feecbook lan kanca-kanca ora weruh aku nyambung, apa sing bisa daklakoni

  60.   sandra ngandika

    nalika bakal ngatasi masalah kita ing obrolan feecbook, kita butuh solusi cepet

  61.   lisely ngandika

    Aku duwe akun Facebook nanging jendela obrolan durung nate dibukak kanggo aku, siji-sijine sing daklakoni yaiku nalika mbukak kaca lan menehi komentar nanging aku ora bisa nempuh kanca-kanca ing obrolan lan dheweke mesthi menehi katrangan yen aku aja nyambung lan padha dakkandhakake yen aku ora mbukak kaca, mesthi ora ana gandhengane, aku anyar babagan iki, aku butuh wangsulan, aku bakal ngormati sadurunge, matur nuwun

  62.   flora ngandika

    saben aku nyoba ngetik facebook, aku bakal nemoni kesalahan ing kaca sing ngirim laporan kesalahan lan Gusti Allah ora bisa ndeleng apa-apa .... aku opo ??

  63.   eliana ngandika

    Aku bosen duwe masalah ing sambungan facebook, pirang-pirang dina aku ngalami masalah. Aku wis ndandani pc lan dudu masalah. Tulung tulung. Matur nuwun

  64.   Oskar ngandika

    Ing laptop bojoku nggawe akun ing facebook. Banjur aku nyoba nggawe liyane kanggo aku, kanthi e-mail liyane lan liya-liyane,… nanging nalika nyoba ngakses akun sing miturut teori sing digawe, akun bojoku bakal mesthi mbukak kanggo aku. Lan sejatine nalika nyoba golek akunku, kayane ora ana. Banjur, kanthi komputer desktop, pungkasane bisa mbukak akun pribadi ing Facebook, lan takon lan liya-liyane ... Nanging nalika nyoba ngakses saka laptop, sijine email nganggo sandhi sing cocog lan kabeh, aku terus bukak akun bojoku. Aku ora ngerti manawa saka laptop ana sawetara jinis eksklusif, dadi mung siji pangguna nggunakake Facebook utawa apa, ... nanging aku kelangan pikiran. Aku nggunakake windows vista, aku ora ngerti bakal ana gandhengane ... Matur nuwun kanggo pitulung sadurunge

  65.   naomi ngandika

    obrolanku katon ora nyambung, pengin mbantu aku nyambungake

  66.   Juan Omar Lope ngandika

    Aku tresna sampeyan facebook

  67.   Juan Omar Lope ngandika

    Hai Naomi, piye kabarmu?

  68.   Juli ngandika

    Nuwun sewu kanggo kabeh wong, nanging ora masalah karo windows sampeyan, yaiku kaca facebook sing terus nganyari ora pangguna nanging aplikasi kaca (ngerti aplikasi kayata fungsi kaca, kayata: ngobrol, nulis tembok, deleng kanca sing nyambung ... lsp), aja padha sumelang sethithik, akeh masalah sing bakal dirampungake, sawetara bakal tahan 1 dina lan malah 1 wulan nanging pungkasane ana kesalahan, pilihan tes cepet sing bisa ditindakake coba browser liyane (firefox 3.5.2 utawa IE 7 utawa 8 ora masalah lan malah kanggo sing paling penasaran, opera utawa wong liya) ... muga-muga komentarku bakal mbantu sampeyan ...

  69.   emilian ngandika

    emm segitiga katon kanggo aku seminggu kepungkur 🙁 ayo ngomong yen kudu ana solusi

  70.   emily ngandika

    Halo, sampeyan bodho amarga ora ngerti cara menehi hasil karo komputer kewan kewan

  71.   yohana ngandika

    Aku ora bisa nyambung menyang faceebok saka komputer menyang akun apa wae.
    Aku nindakake saka komputer liyane kanthi sukses total. apa sing bakal dadi solusine, apa ana sing ngerti?

  72.   Juli ngandika

    Yen nggunakake internet explorer kanggo ngetik Fb lan duwe masalah banjur gunakake firefox lan yen mlebu kanthi apik, yaiku IE sing dadi rusak sebaliknya yen nggunakake firefox kanggo mlebu FB lan duwe masalah, mula nggunakake IE kanggo ngetik iki mung solusi manawa aku ngerti sebabe aku duwe masalah ngobrol ing fB lan nalika aku ngganti browser, masalah bakal diatasi .. Muga-muga kontribusi sing andhap asor bakal mbantu sampeyan

  73.   Jose Peña ngandika

    Ing PC ing omahku ora mlebu facebook. Aku ora ngerti apa sing kedadeyan. Lan mung akun sing dakaktifake wiwit aku mbukak akun anyar lan yen ndeleng Facebook. nanging akun lawas ora ngidini aku ngliwati watesan sambungan, ana wong sing ngandhani yen aku bisa nindakake email jospec1958@msn.com matur nuwun,

  74.   ary ngandika

    Wis pirang-pirang dina aku ora bisa mbukak kaca facebook, kabeh kaca mbukak kajaba kaca iku, kenapa?

  75.   aniih ngandika

    Dheweke wis rong dina ora bisa ngetik kaca facebook. nalika rampung loading, ujar manawa panjelajah internet ora nemokake kaca web… .. Apa sing kedadeyan?

  76.   sandra ngandika

    Wis pirang-pirang dina, kaca facebook nampilake masalah ing ngisor iki: nalika nindakake operasi ing ngisor iki, wiwit wiwitan nganti profil ora bisa ditindakake, aku kudu nganyari lan bakal diaktifake, nanging aku ora bisa kaya mangkene iki, aku ora bisa ndeleng foto lan nulis komentar ing kaca .. Muga-muga sampeyan ngatasi masalah iki sanalika bisa. Matur nuwun kanthi sanget.

  77.   claudia komisso ngandika

    Aku ndaftar ing facebook nanging kadang aku tampil lan liya ora, aku ora ngerti apa masalahe. Aku pengin bisa ngatasi lan nyoba nyoba, nanging ora bisa .

  78.   murrayx ngandika

    kula = Aku entuk lan ora bisa ngobrol liwat obrolan

  79.   Mario ngandika

    Aku ngomong bab sing padha karo aku (Ora bisa nyambung karo Facebook Chat saiki.)

  80.   Jorge ngandika

    poof! kabecikan! Aku ngira kedadeyane kedadeyan iki, kanca-kancaku katon kaya koneksi, nanging nalika nyoba dakcritakake, dheweke "paling ora nyambung", mesthi paling ora sewulan iki ... aku ngerti ora ana panglipur, nanging paling ora Aku tetep tenang yen dudu mesinku!

  81.   Jose Iskak ngandika

    Hello,
    Perkara sing padha karo aku nalika ngobrol ing facebook, sanajan ora ana sing menehi solusi utawa jawaban sing cocog saka pk facebook sing nggawe aku ora ngobrol ... siji-sijine solusi sing ditemokake yaiku ndownload program sing diarani "chit chat" ... aku didownload lan ketik email lan sandhi lan voila ... Aku bisa ngobrol karo kanca-kanca facebook tanpa masalah sanajan ora langsung saka facebook, nanging ana sing mergo.
    Muga-muga bisa digunakake kanggo sampeyan.

  82.   AIYU ngandika

    halo kabeh ... kedadeyan sing aku malah ora mbukak kaca facebook, aku ngandhani yen kaca kasebut ora bisa diwiwiti, kesalahan, lsp. Wis kedadeyan kaping pindho, aku kepengin ngerti apa sing daklakoni yaiku siji-sijine kaca sing ora mbukak ..

  83.   Jonas ngandika

    Ana kedadeyan yen aku nyambung menyang Facebook dhisik, kabeh ora apa-apa, nanging menit mengko ruang obrolan ora bisa digunakake lan nalika ngirim pesen, aku ngrancang ngirim lan ngirim apa-apa, aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake, solusi saka panyedhiya Facebook xau matur nuwun

  84.   vanine ngandika

    Kanca-kancaku katon kaya wis nyambung, nanging nalika nyoba mbukak jendhela lan menehi katrangan babagan sing "pedhot sambungan", mesthi kaya iki paling ora 4 wulan. Kajaba iku, kontakku ujar manawa aku ora nyambung nalika sejatine aku. Aku duwe E7, banjur aku menyang E8, aku mikir bisa uga instal 8 lan instal maneh 7. Aku duwe windows XP. Akhir-akhir iki ing tembokku ana sawetara perkara ing basa Inggris "saiki wis frends" nalika kudu dikandhakake. saiki wis kekancan, Apa ana sing ngerti sebabe? Kepiye carane bisa ngrampungake masalah obrolan? Bakal dadi PCku? FACEBOOK Ndandani !!!

  85.   vanine ngandika

    Kanca-kancaku katon kaya wis nyambung, nanging nalika nyoba mbukak jendhela lan menehi katrangan babagan sing "pedhot sambungan", mesthi kaya paling ora suwene 4 wulan. Uga, kontakku ujar manawa aku ora nyambung nalika sejatine aku. Aku duwe E7, banjur menyang E8, aku mikir bisa uga instal 8 lan instal maneh 7. Aku duwe windows XP. Akhir-akhir iki ing tembokku ana sawetara perkara ing basa Inggris "saiki wis frends" nalika kudu saiki wis kekancan, Apa ana sing ngerti sebabe? Kepiye carane bisa ngrampungake masalah obrolan? Bakal dadi PCku? FACEBOOK Ndandani !!!

  86.   Lisa Rodriguez ngandika

    Aku ngira manawa facebook minangka alat sing mbukak kanggo wong sing nggunakake web, ngobrol iku penting, mula aku mikir manawa bakal dadi pilihan sing apik kanggo bali menyang wajah lawas sing ora bisa nggawe kesalahan lan efektif utawa ndandani masalah tartamtu sing Ditampilake akhir-akhir iki ing aplikasi obrolan, aku nganggep iki apik banget lan nyenengake nanging nalika dakkandhakake manawa akeh wong sing wis sambat babagan iki, sing paling aneh yaiku aku duwe cyber lan aku mung nggunakake 1 PC, ora liyane Langka sing liyane kabeh bisa ngobrol.
    (VANINA Aku ora mikir yen PC sampeyan amarga ing mine cyber kabeh padha lan mung ana pengaruh ing 1! Salam !!)
    uga sadurunge matur nuwun By; )

  87.   sandra ngandika

    … Kapan aku bisa ngobrol karo kanca-kanca ing obrolan Facebook… apa sing kedadeyan?… Aku ora bisa komunikasi… uga aku ora katon sambung karo kanca-kancaku… tulung tumindak sing sistem ora bisa nabrak… .lulu… ..

  88.   Giovanny Pedraza ngandika

    Wiwit dina-dina aku katon sambung, nanging kanggo kanca-kanca, aku ora duwe solusi kanggo masalah iki

  89.   fabian ngandika

    Internetku apik-apik wae nanging aku ora bisa mbukak kaca facebook, apa sing kudu aku lakoni ???
    Dheweke apik banget lan dumadakan kedadeyan kasebut marang dheweke
    Aku ngenteni wangsulan langsung
    Matur suwun dhisik

  90.   Aymara ngandika

    Aku wis ora bisa ngetik rai suwene 2 dina… nalika mbukak jeneng pangguna lan sandhi aku duwe kesalahan dawa… helpaaaaa, caht ora minat karo aku, aku mung tertarik karo kaca sing promosi karo aku lan ora bisa nerusake !!!!!!!

  91.   Fabian ngandika

    Ana apa ????? Aku ora iso mlebu facebook !! sampeyan bisa nindakake soko? Apa ana sing ngerti kapan wis rampung ????????? por sih !!! rtas !!!!

  92.   Chevket ngandika

    Ana kedadeyan sing luwih ala ...
    Pacarku mbukak jeneng pangguna lan ing riwayat pesen obrolan ana diskusi karo pangguna MY ...
    asil kesalahan sing?
    mbayangno
    matur nuwun facebook

  93.   seba ngandika

    loko ... Aku pengin bisa ngobrol kanthi tenang ... nindakake apa-apa yen ??? ... tindakake iki !!! ... kepiye carane dirampungake ... loko patang dina kepungkur aku tanpa ngobrol ... cepetan dokumen !!!!

  94.   luis ngandika

    halo kanca, aku anyar ing facebook

  95.   luis ngandika

    tulung aku wangsulan

  96.   zooozzoo ngandika

    Liya meneng ql, bukak weiar menyang lao liyane

  97.   jose ngandika

    pasuryan ora pengin bisa digunakake ing komputer

  98.   eri ngandika

    wiwit wingi Setu 19/09/09 kaca facebook ora pengin dibukak, aku ora ngerti kedadeyan apa sing dakkarepake ...

  99.   Ninoska ngandika

    ya, obrolan facebook ora nyambung uga aku ... sawetara wektu kepungkur ana kabar ... nuduhake aku jaman mbiyen dudu saiki ... saiki chat, ora nyambung aku, lan nalika nganyari aku nyambungake aku nanging ora ngirim teksku…
    muga-muga bisa golek solusi enggal

  100.   kmila ngandika

    pirang-pirang dina ing obrolan pasuryan dheweke ngandhani »ora ana hubungane»
    tulung aku iso opo ??

  101.   jerry ngandika

    Mungkin swarane sederhana lan malah konyol..nanging sing daklakoni yaiku .. INSTAL SHOKWABE, JAVA .. LAN PUNCI: Nalika KLIK Obrolan ING FACEBOOK, dheweke mung mriksa jeneng mung kanca-kanca sing ana gandhengane .. YEN SOUNDS BODOH .NEWE AKU NGAKAK LAKU LAN ORA KENE NGatasi .. YEN IKI Q KANGGO KANGGO IKU IKU WANGSULEN, NGALAMI CHAU

  102.   kmila ngandika

    aa jerry matur nuwun!

  103.   igor fritz ngandika

    Halo !! Sajrone 2 minggu, kaca facebook wis dimuat nalika dikarepake, ana sawetara dina nalika aku ora bisa mlebu, ing sisih liya, yen aku bisa ngakses kaca liyane kanthi cepet kaya sing dikunjungi. Kanggo ngunggah video lan foto, aku kudu sabar banget, amarga asring ngilangi aku. Mbok menawa dheweke disabotase karo kaca kompetisi liyane. Nanging sing dadi kuwatir aku yaiku saka apa sing dakwaca ing obrolan iki, wiwit biyen mula lan ora ana sing menehi penjelasan apa-apa. Apa bisa uga dheweke ora bisa ngatasi profil iki?….

  104.   Mauricio Palacioas ngandika

    Aku ora bisa nyambung menyang obrolan wiwit sewulan kepungkur nanging siji-sijine ngirim pangiriman ……… lan ai de qeda ora nindakake apa-apa maneh lan pangowahan bakal tiba saben-saben ora kepingin koneksi muga-muga bisa uga ndandani iki amarga migunani banget lan perlu, muga-muga wenehi cara kanggo ndandani

    Liyane

    maury ...

  105.   kapindho ngandika

    Halo, goleki pirang-pirang dina aku duwe masalah ing facebook nalika aku ngobrol ora bisa nyambung
    Sejatine aku nindakake kanthi teratur .. lan nalika nulis pesen, aku ngirim, butuh wektu kanggo ngirim .. Iki amarga ana akeh pangguna lan ora golek solusi kanggo masalah, muga-muga muga-muga kesulitan iki bakal enggal dirampungake. Salam saka Antofagasta Chili

  106.   Kamilita! ngandika

    Halo, sampeyan ngerti yen ing praupanku katon ing obrolan tanpa sambungan, aku menet lan katon minangka sambungan lan ora bisa digunakake kanggo aku, malah notifikasi, nanging sing aneh kanggo aku yaiku yen akun liyane dibukak yen wong liya makarya, apa mung masalah rai? Nyuwun tulung saka pirang-pirang dina kepungkur, kanthi cara iki aku ora ngerti apa sing kedadeyan karo dheweke, dakkira iku samesthine 🙁

  107.   efra ngandika

    Yen ditrapake kanggo mbukak ulang kaca kasebut, bakal ditrapake sedhela nanging kayane sedhot pungkasan sing dibutuhake wektu suwene pungkasane bisa mateni lan ndandani kaya wong

  108.   Stroberi ngandika

    Mengkono uga sing dakalami, Kamilita. Nganti pirang-pirang dina, obrolanku katon pedhot tanpa ninggalake pilihan liyane. Ya, akun liyane bisa digunakake saka komputer lan akun saka komputer liyane. Solusi lan purun facebook !!!

  109.   Pia ngandika

    Nganti pirang-pirang dina, obrolanku katon pedhot tanpa ninggalake pilihan liyane. Ya, akun liyane bisa digunakake saka pcku. Perkara sing padha karo aku yaiku kamilita lan fres_a

  110.   Rebo ngandika

    Halo Wiwit 3 dina, nalika aku mbukak jendhela facebook, ditutup. Aku ngira ana masalah karo pcku, lan saiki aku ngerti yen kedadeyan kasebut mung kanggo aku. Ana solusine? Aku nyoba karo Java lan ora ana apa-apa. Salam.

  111.   Adriana Hernandez ngandika

    Aku ora bisa ngobrol ing facebook luwih saka sewulan, aku pengin sampeyan kolaborasi, ujar ing wektu iki sampeyan ora bisa nyambung menyang obrolan, lan sejatine, aku pengin sampeyan mbantu aku ngrampungake, matur nuwun

  112.   claudia ngandika

    ORA LAYANAN RASA, APA APA ??????????
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  113.   Yusuf ngandika

    Halo, aku pengin ngerti carane ngatasi masalah ing Facebook, aku ora bisa nggunakake obrolan obrolan, uga ora bisa pesen utawa foto ing profilku, aku ora bisa mlebu lan ora ana sing kedadeyan, tetep padha. Tulung tulung aku. Aku kudu kepiye? Ana masalah apa ing Facebook? ……….

  114.   penet ngandika

    Aku ora bisa ngobrol ing facebook sajrone rong minggu utawa luwih! ana apa ?? ... dumadakan sadurunge yen aku ora bisa nindakake saiki ... ... padha karo sawetara profil kanca-kanca ... ora bisa nuduhake masalah?

  115.   Leonardo ngandika

    Kepiye aku nggawe sampeyan ngrangkul aku ???????? ……… Ojo dibukak aku ... ..

  116.   sara ngandika

    HELLO FRIENDS FRIENDS Suwe-suwe aku ora bisa ngobrol karo kanca-kancaku lan pungkasane kita diwenehi kesempatan kanggo golek kanca-kanca sing ilang sing paling dhuwur, Q sing paling dhuwur bakal kedadeyan ing awake dhewe, mula kita takon saka ati Q sing bisa ngrampungake MASALAH

  117.   Pablo ngandika

    Halo, aku duwe masalah sing padha, nanging aku wis ngatasi, lan sampeyan ora bakal ngandel, nanging gampang banget. Dheweke mung kudu nganyari versi Mozilla Firefox lan wis dadi.

    Thanks,
    muga-muga bisa ndandani.

  118.   kataline ngandika

    Wis pirang-pirang dina nyambung lan sanajan kanca-kancaku ngandhani yen aku wis nyambung, aku ora entuk kontak. APAK APA?

  119.   DANIELA ngandika

    PS ORA GOLEKKE AKU NGANGGO KANGGO KANGGO ORA KLIK FACEBOOKCHAT

  120.   BILIR PILAR ngandika

    Ya, aku nampa sawetara pembaruan wingi banjur pengin ngetik facebook lan ora bisa digunakake wiwit wingi aku server gagal, aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake, muga-muga sampeyan bisa nulungi aku

  121.   marymar ngandika

    Aku duwe akun sing mbukak luwih saka 1 taun lan ora ana kedadeyan sing kedadeyan, nanging saiki wis sawetara dina aku ora ngidini aku ngakses akun kasebut, aku wis ndhaptar karo liyane lan uga ora menehi aku, ngandhani yen web saiki lagi dikelola lan sawetara jam bakal kasedhiya, nalika ora kaya aku wis nyoba nyambung sawetara dina lan aku ora bisa, aku wis nyoba ngrampungake karo solusi sing ana ing facebook, nanging aku ora bisa, apa ana sing nulungi aku?

  122.   carlos ngandika

    Persis karo perkara sing padha karo aku yen Marymar lan aku ora ngerti kedadeyan sing wis pirang-pirang dina iki aku ora bisa mlebu lan kanca-kancaku bisa

  123.   fresiiwi ngandika

    Ing obrolan facebook aku ngerti yen kaca kasebut rusak utawa kaya ngono lan aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake ... 🙁

  124.   cecilia ngandika

    Suwene aku kudu ngenteni kanggo nyambung menyang obrolan facebook? Wis meh 3 minggu lan aku wis nyoba saben dina lan isih ora duwe wangsulan.

  125.   Charles ngandika

    Aku butuh pitulung, udakara sewulan aku ora bisa nyambung ...
    saben aku nyoba nyambung utawa komunikasi liwat obrolan facebook karo kanca-kanca .. katon segitiga sing diarani .. "ora bisa nyambung karo obrolan facebook saiki"

    Apa ana sing nuntun aku babagan cara ngatasi masalah iki ????
    tulung !!!!!!!! iku penting

  126.   carlos ngandika

    Aku lara karo kahanan iki lan ora ngandel maneh yen Facebook wis nyeret, wis kaya 3 minggu lan ora bisa nyambung. sing paling ala, dheweke ujar manawa dheweke wis "nemokake masalah" sing dialami sawetara pangguna lan ndandani nanging isih ora ana apa-apa
    Banjur ndandani masalah pangopènan web.
    Aku luwih seneng ngganti panggonan liya tinimbang nggawe akun anyar

  127.   Frederick ngandika

    Aku lara 🙂

  128.   Luis ngandika

    Nalika ngetik kaca facebook, kabeh katon ora rapi lan ujar "Obrolan Facebook ngalami masalah teknis" lan aku kesel! ora ana sing katon apik! Aku meh ora bisa ndeleng 1/4 layar lan ora bisa ndeleng kontak utawa apa-apa! Aku uga wis Rampung!

  129.   Jesson ngandika

    Wis pirang-pirang dina aku nyoba maca pesen ing kothak mlebu facebook lan ora bakal mbukak, ana wong sing bisa nulungi aku

  130.   kutut ngandika

    Aku uga nyoba mbukak kaca lan ana kesalahan internet, aku kudu nyoba nampung utawa mulihake kaca facebook

  131.   jose ngandika

    Aku wiwit nggawe akun rai suwene 2 wulan, aku ora bisa ngobrol karo sapa wae menyang kanca-kanca, aku katon wis ora nyambung lan aku ndeleng dheweke wis nyambung lan nalika aku ngeklik kanggo ngobrol, jendhela bakal mbukak lan nalika aku nulis surat katon minangka pedhot lan persna ora tau pedhot.

  132.   pamela ngandika

    Aku kelakon nalika ngetik Facebook liwat
    mozilla firefox aku ora bisa ngobrol lan kontakku ora weruh aku
    nanging aku nindakake, lan nalika online aku njelajah
    Aku bisa nindakake kabeh ing facebook .. apa anane dheweke ora percaya

  133.   Lapau ngandika

    Ya, aku menyang kene golek solusi lan aku mung nemokake luwih akeh wong sing duwe masalah sing padha utawa masalah sing padha.
    Apa ana sing ngerti endi sing kudu ditulis kanggo ngrampungake kabeh iki?

  134.   Ahmed ngandika

    Aku duwe pirang-pirang dina nalika mlebu, dheweke nolak lan takon kaping pirang-pirang supaya bali lan nalika tekan RUMAH kabeh kaca salah, aku ora bisa ndeleng fotoku, uga kanca-kanca, lan tandhane akeh kesalahan, kadang aku ora bakal ngirim ing tembok lsp.

  135.   rayo ngandika

    ps aku kelakon ora bisa ngobrol karo fren liyane
    kirim solusi no ..! por sih

  136.   Juan Pablo ngandika

    Aku nganggep perkara sing padha karo kita kabeh, uga aku ora pengin takon amarga kedadeyan sing padha ing praupanku ... Aku kira iki pcku, nanging ponakanku njaluk pc lan bisa nyambung tanpa masalah, nanging Aku mlebu duwekku lan ora ana sing kepenak, aku ora duwe kanca, sanajan dheweke nulis apa-apa ing tembokku bakal terhapus ... aku datar !!!

  137.   viktor ngandika

    Apa sing kedadeyan karo facebook iki, aku mlebu yen aku wis nyambung lan aku ngobrol karo kanca-kanca lan ora nyambung amarga dumadakan ora ana wong, kabeh padha katon aku ora ngerti tenan yen facebook iki dipotong PORAF FIX SAIKI IKI Kudu ...

  138.   shess ngandika

    Facebook pancen elek banget!

  139.   diego fernando araque crtes ngandika

    bocah lanang lan wadon, aku ora ngerti apa sing kedadeyan iki amarga dheweke ngaco kabeh komputer sing ora bisa mlebu emailku .... sing ngrampungake iki rauh amarga wis kepungkur mlaku-mlaku karo bajingan sing digawe iki

  140.   nuria ngandika

    Aku ora bisa ngobrol karo wong amarga garis ngisor kebak kontakku lan aku ora bisa ngomong karo bar

  141.   Chusi ngandika

    Nanging babagan Feisbú !!! Dheweke ora bakal ngidini aku mlebu, aku wis nyoba sedina muput lan dheweke ngandhani yen dheweke kudu nyoba sawetara jam lan ………………… Aku nyoba kabeh dina !!!! Ana sawetara surat, telpon, lsp. Ngendi aku bisa ngubungi wong-wong iki? lan kandhani wong sing wis turu ing profilku, tangi !!!!

  142.   sandra lopez ngandika

    Sanajan aku kudu tetep ngenteni obrolan FACEBOOK supaya bisa diatasi, KANGGO AKU IKU IKU SING PALING TAMPIL KANGGO PALING INGKANG ING KABEH, SAKA IKI IKI IKI IKI IKI ORA BISA NGOMONG ORA GOLEK. PALING GOLEK TRESEN
    Nuwun ..

  143.   catherine ngandika

    uiiiiiiiiii Aku ora bisa nindakake apa-apa ing facebook Aku ora bisa nggunakake obrolan Facebook amarga ngandhani yen ora ditemokake utawa ana kesalahan ing kaca kapisah, aku ora bisa ngunggah foto, ora bisa menehi komentar, ora bisa nindakake apa-apa …… .. apa sing salah karo facebook? tulung xfa bye

  144.   sebastian chimenti ngandika

    Wiwit ana pirang-pirang dina kepungkur, aku nyoba mlebu wajah, RUANG INGKANG KANGGO NAMPANG LAKSING AKU, APA WIS NANGGO PASSWORD ORA KANGGO GOLEK, sawise aku nampa sawise nambah email sing ringkes. ADDRESS Nuduhake manawa ana alangan nalika ngowahi halaman, muga-muga sampeyan bisa ngatasi masalahku UTAWA paling ora menehi informasi babagan aku, aku pancen ora ngerti, sanajan ana masalah ing PC, muga-muga bisa uga ana masalah. Saka Kaca utawa Piranti Aku sing menehi saran marang aku utawa menehi informasi cara kanggo ngatasi. Matur nuwun sanget lan muga-muga ana wong COPADO bisa nulungi aku

  145.   welas asih jauregui ngandika

    suwene rong minggu aku nyoba ngetik facebook lan hotmailku nanging aku ora mesthi bisa nulis email lan sandhi lan ngetik katone yen sambungan aman wis gagal, aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake, karepku wangsulan

  146.   Aksel Alexander M ngandika

    Poos Q Bisa Ngatasi Masalah kasebut
    Ndandani Facebook
    Ngomong-ngomong, nambah aku duweke

  147.   mandek ngandika

    Cookie dibutuhake

    Cookie ora diaktifake ing browser sampeyan. Bukak pilihan keamanan sampeyan lan ubah setelan sadurunge nerusake.
    Iki nggawe aku ngerti nalika nyoba ngetik facebook, yen ana wong sing bisa nulungi aku mangsuli
    cesar883hd@hotmail.com

  148.   ch ngandika

    dendam

  149.   Carolite ngandika

    Aja mbukak pasuryan iki, dina iki dadi puncak lan aku arep matur suwun karo kanca-kanca amarga wis akeh salam lan hadiah. Aku pengin wangsulan! siji duwe sabar nanging ora sepira!

  150.   Sandy ngandika

    Obrolan durung suwe dibukak lan aku kudu ngrampungake masalah kasebut kanthi cepet saben-saben nyoba mlebu lan luwih dhisik metu banjur ora nanggapi

  151.   Camilo ngandika

    Halo, wiwit wingi aku nyoba ngetik fcb lan ora bisa, aku menehi sandhi ngreset lan ngandhani yen alamat email ora ana !!!!!

    Kanca-kanca saka fcb bisa gabung karo aku lan ndeleng foto lan komentar, nanging aku ora nampa apa-apa sing ditulis ing suratku. Aku ora bisa mlebu FCB AYUDAAA !!!

    kamiloprada@hotmail.com

  152.   Daniela ngandika

    Halo, aku uga duwe masalah ngobrol, aku ora nggunakake akeh, masalah paling gedhe yaiku ora ngakoni aku wis nyambung karo sawetara game, mula aku ora bisa ndeleng tangga teparo (saka game) lan ana game sing mesthi ora dilebokake, mbuwang msg sing kudu disambungake ?????? Apa ana sing ngerti apa sing kudu ditindakake ???? Tulung

  153.   Paola ngandika

    Aku ora bisa nampa panjaluk kanca sing dikirim menyang aku
    lan obrolan ora bisa digunakake, aku bisa nggunakake facebook kanthi pirang-pirang jam
    lan ora tetep aku nekat. Nindakake soko porfaaa

  154.   Marcela ngandika

    Kasunyatane, aku ngira ana masalah karo komputer utawa kaca facebookku nanging aku ngerti yen artos padha. Obrolan ora bisa digunakake kanggo aku utawa aplikasi facebook (apa wae) ora mbukak kanggo aku. kanggo sing padha, aku uga ora bisa ndeleng notifikasi, aku ndeleng tautane kayata kanggo ndeleng komentar sing digawe ing foto aku mbukak link nanging nalika mbukak kaca aku ora entuk komentar mula aku duwe kanggo nganyari kaca. Kasunyatane cukup ngganggu
    Muga-muga sampeyan bisa ngatasi kegagalan kaya FACEBOOK sing dikembangake kanthi cepet banget, mula jagad kasebut digunakake, uga ing game, aplikasi, lan fotografer. Dudu kasusku, nanging aku mikir manawa ana wong sing duwe masalah sing padha karo aku nalika ngobrol nanging bisa uga luwih penting tinimbang wong sing duwe MSN utawa program nggunakake liyane kanggo ngobrol.

    * Yen ana wong ngerti trik kanggo ngatasi iki, mangga wangsulan *

  155.   juliana ngandika

    Skema Aku mbukak Farmville saka salah sawijining komputer lan tetep ana ing tengah beban, lan saka komputer liyane yen mbukak aku pengin ngerti apa sing kedadeyan, utawa program apa sing kudu didownload, +

  156.   helpaaaaaaaaaaaaa ngandika

    Napa aku ora bisa mlebu Facebook? Wis pirang-pirang dina ora bisa ngetik Facebook
    Mangga dirujuk kanggo nemokake solusine

  157.   hernan ngandika

    Sampeyan ngerti aku mung duwe masalah karo ngobrol, suwene 2 minggu aku ora bisa ngobrol lan nalika dheweke bisa nuduhake aku marang kanca-kanca yen wis online, dheweke ngirim pesen lan dheweke ngandhani Ngirim lan aku ninggalake aku nggantung kaya 15 min. Dheweke bali nanging dudu aku, mula bosen lan ora nulis karo aku +… ..wong sing duwe solusi, coba! ¡¡¡¡……. Wong Facebook mangga ngisi batere lan ngrampungake masalah, amarga kita wis mux wong sing nggunakake lan kita butuh pitulung sampeyan ... matur nuwun!

  158.   Angelo ngandika

    Sampeyan ngerti… .iop nalika pengin ngobrol, aku entuk kontak… saiki ora apa-apa…. Nalika aku pengin ngobrol karo wong-wong sing kasedhiya ing obrolan ... ..lan nalika aku mbukak jendela obrolan …… Aku ngerteni yen dheweke wis medhot… .aku mbukak kaca lan kasedhiya maneh nalika aku ngirim sing metu maneh disambungake… .x tulung wong ing facebook ngatasi masalah iki

  159.   kaotika ngandika

    Halo !!! Aku wis nyambung pirang-pirang dina ing Facebook lan ora ngidini aku nindakake apa-apa. Aku ora bisa nampa undhangan, menehi komentar, nulis ing tembok, dolanan, maca pesen ...
    Aku ora ngerti sebabe, utawa apa aku kudu nginstal update. Aku durung nate kedadeyan lan aku butuh pitulung. Matur nuwun
    k_otik_neutral@hotmail.com

  160.   Gonzalo ngandika

    Ya wis suwene 2 dina obrolanku ora bisa nyambung, biasane aku mlebu lan status pacarku kaya dene wis ora nyambung lan ora ngidini aku bisa nyambung, nanging yen diidini, nyebutake ana 0 kanca sing nyambung nanging dheweke ... Yen ana sing bisa nulungi aku, matur nuwun

  161.   Gaby ngandika

    emm !!!! Aku ora ngerti apa kedaden MIO CHATTT! TO ALL KURANG Aku NINGGAL KONEKTIF! Nanging aku banjur mbukak WINDOW kanggo mbukak karo wong lan ngandhani yen ora nyambung! LAN MUNG KANGGO NGANGGO TOODOSS! Pungkasan 30 sing nyambung !! 0
    … .NGING WIWEN ANA ANA KANG GAMPANG Gandheng! AAAAAAAAAA NGOMONGI AKU NGANGKIT KANGGO MUNGKU NGAREPI
    !

  162.   Gaby ngandika

    Perkara sing padha karo aku kaya gonzaloooooo !!!!!!

  163.   hehe ngandika

    Mombe cule de falla kanggo ngobrol ing rai sing wis rampung

  164.   GABRIELA ngandika

    HELLO… AKU NGADU SEBENAR MASALAH KANGGO NAMPAK Wajah ... Luwih Apike, Aku durung bisa mlebu… Nanging isih ana ing komputarku, nanging dudu masalah karo hal iki, mula bisa digunakake kanthi sampurna ing gambar liyane.
    KANGGO KANGGO APIKU Dudu siji-sijine sing nduwe masalah ...
    Muga-muga sampeyan mbantu aku ...
    Kirimi Sawetara Solusi PLIIIIIIIISSSSSSS

  165.   patricia ngandika

    HELP! Aku ora bisa ndeleng warta, utawa ndeleng kanca utawa nggoleki, kanthi tembung liya, aja ana sing gawe

  166.   jaime mesa pasangan ngandika

    Sambungan ing obrolan facebook wis ora ana ... dakkira ora bisa nyambung menyang obrolan saiki ... nanging saka komputer liyane yen bisa mlaku ... aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake ???

  167.   kardigan ngandika

    Yen sampeyan pengin ngatasi masalah iki, gawe dhaptar kanca lan pindah kanca liyane menyang dhaptar anyar banjur padha.

  168.   bear ngandika

    Aku uga nate ngerti yen ing obrolan katon tanpa koneksi !!
    karo 0 kontak sing nyambung

    Wis 3 dina aku kaya ngene !!!

    solusi xfa cepet iki !!!!!!!

  169.   Bearlex ngandika

    Aku uga padha, aku katon wis nyambung, aku mbukak jendhela lan aku isih nyambung, nanging nalika aku pengin ngirim pesen menyang kanca-kancaku mula ana masalah mula aku ora bisa nyambung lan nyopot lan aku duwe kanggo nganyari kaca supaya ngirim pesen lan banget ngganggu!

  170.   frank yair vidal ngandika

    Aku pengin ketemu kanca-kanca sing lucu supaya bisa nggenah
    lan dadi kanca sing apik banget

    1.    Ya?? ngandika

      Mengkono uga sing dakalami, aku ngetik dhaptar kanca sawetara detik lan aku wis nyambung lan kanggo kanca-kanca, aku katon ora nyambung lan bisa ndeleng pesen aku kudu bolak-balik supaya bisa ndeleng pesen-pesen !! lan luwih saka sewulan aku kaya iki, solusi luwih becik!

  171.   Marta ngandika

    Wis setaun aku ora bisa ngetik profilku lan ora bisa ndeleng kontakku. Apa sing kudu aku lakoni? ing Facebook

  172.   wong Kristen ngandika

    Dheweke ngerti yen aku menyang Facebook lan obrolan ora bisa digunakake, nanging dakkira ngerti apa masalahe ... yen ora duwe versi paling anyar saka Firefox, siji bakal duwe luwih saka siji masalah. Iki minangka strategi supaya kita SELAJIN NGAPAKake produke. Aku duwe versi paling anyar ing Firefox lan ora ana masalah KECUALI, amarga akeh RAM sing saya tambah, aku sijine sing lawas lan sawise nganyari kabeh, BUKAN bukak Obrolan ... .. Oalah… Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake amarga Firefox versi paling anyar wis kakehan 😛

    Salam .. lan Ati-ati amarga kita dadi tahanan sistem PC .. Wong-wong mau mesthi njaluk sampeyan luwih akeh….

  173.   gladys isabel ngandika

    nalika ngetik facebook lan nulis jeneng email, sandhi langsung katon lan jelas ora duwe privasi. Tulung sampeyan bisa nulungi aku, matur nuwun.

  174.   kriztianxooooo ngandika

    sejatine aku bosen karo praupan kga dl… »iku murni d la sek»
    saiki aku nggunakake murni msn iku cepet banget lan ora kedadeyan nyopot ...
    saran kanggo kabeh wong sing nggunakake rai…. ganti menyang msn ……. Luwih becik… !!!!!
    lan ngenteni aplikasi facebook bakal metu kaya msn sing bener-bener bisa digunakake ...
    kasus xaoop lan aganme …….

  175.   jaime ngandika

    kanggo isabel glady apa ora sampeyan kelingan sandhi? mriksa metu

  176.   taqwa ngandika

    Wis luwih saka sewulan nalika mbukak Facebook mesthi ngandhani "siap nanging ana kesalahan ing kaca", kenapa?

  177.   khadija ngandika

    Aku wis 1 minggu ing facebook lan ora bisa mlebu profilku, isih diblokir nganti pirang-pirang jam, apa sing dadi penyebabe ??????

  178.   kalderon andrul adrian ngandika

    Wis pirang-pirang dina aku nyoba ngobrol karo kanca ing facebook, aku mikir yen facebook katon pedhot lan aku menehi lan ora kepiye cara kanggo nyambung maneh dadi ora nyambung kepiye cara nyambungake maneh lampu abu-abu lan kepiye malih dadi ijo

  179.   Maria Magdalena ngandika

    Dina iki aku butuh mbukak profilku, obrolan ora bakal mbukak, aku nyoba golek kanca, ora bakal ana kaca sing bisa daklakoni, aku kuwatir banget. Kepiye carane bisa ngrampungake, apa facebook anyar ngobrol ana hubungane karo apa?

  180.   Gaby ngandika

    nganyari versi Mozilla Firefo lan kabeh wis diatasi lan uga ora ana uga sing bener

  181.   GABRIELA ngandika

    HELLO, APA Sinten Bakal Nulungi Aku? Sampeyan wis nggawe aku nalika aku pengin mlebu Facebook kanthi langsung menehi tampilan karo pesen sing ora bisa ngakses akun amarga aku ana ing ngisor pangawasan, nanging sing ngencengi aku, amarga wis entuk sawetara dina, sampeyan bisa mbantu? ???? AKU AKU SILIH KANGGO HASIL INGKANG ING KANGGO MAINTENAN ……

  182.   Rosa Suarez ngandika

    Mengkono aku nyambung sawetara, nanging nalika nyoba ngobrol karo kanca, katon ora nyambung, amarga aku butuh pitulung

  183.   Camila ngandika

    Ana kedadeyan yen aku pengin menehi tag foto lan ora bisa menehi kabeh label lan aku malah kudu miwiti maneh pc, apa sing bisa aku lakoni, apa sing kedadeyan? Aku butuh pitulung

  184.   Ruth ngandika

    tulung aku kudu ngobrol karo kanca-kanca kanthi cepet .. lan obrolan pasuryan… ora bisa, apa sing kedadeyan ...... amarga iku mung siji-sijine papan sing bisa komunikasi malah karo kulawarga…

  185.   Yazmin ngandika

    Wis pirang-pirang dina aku nyoba ngetik obrolan, aku ndeleng kanca-kancaku online lan nalika aku milih siji kanthi otomatis katon pedhot lan aku ora katon sambung karo dheweke, jarene aku bisa nindakake :: ((Aku wis kentekan niat aku seneng Ngobrol rai
    Muga-muga bantuan kanggo GGRAAciaas: :))

  186.   Irene ngandika

    Aku nggawe akun ing facebook sawetara dina kepungkur nalika kepengin entuk sesuk, aku ora bisa entuk saka komputer, jarene sandhi salah utawa email ora valid, nanging saka komputer liyane yen Aku bisa, aku ora ngerti carane ngrampungake, aku wis ndownload Mesin telusuran liyane lan uga, aku wis ngilangi cookie lan aku uga ora ngerti apa sing bakal ditindakake, tulung aku matur nuwun.

  187.   elflako ngandika

    solusine pancen sederhana ... sing kudu diupdate yaiku nganyari browser, versi firefox versi 3.5, yen ora bisa, instal browser penjelajah internet ing pc. SALAM ...

  188.   PATRCIA CHRISOSTOMO ngandika

    PATTY SING PALING LAMU Q Ora bisa sambung karo CHAT ING FACEBOOK, coba nyoba menehi layanan PLEASE

  189.   Naime ngandika

    Nalika pirang-pirang dina facebook, aku ora ngidini menehi komentar foto utawa mbukak obrolan, aku menehi kesalahan ing kaca lan mung nalika aku mbukak pasuryan ora kanggo wong liya, tulung tulung !!!!!!!!! Aku ora bisa menehi komentar utawa nindakake apa-apa
    Muga-muga bisa mbantu aku matur nuwun (:

  190.   JOHAN ngandika

    AKU NGANGGO RABI ,,, FACEBOOK SAKING PITUTU ORA ENGKE NGAKONI Obrolan. Aku ora ngerti apa sing kelakon. MUNG KANGGO WENI SOLUSI ING KANGGO KANGGO MUNGKIN.

  191.   Dario ngandika

    Aku duwe masalah karo obrolan, aku ngrampungake kanthi ngganteni penjelajah, nanging sampeyan kudu nganyari saben rong wong, kabukten utawa duwe masalah ing Facebook, utawa dirancang kanggo platofiber tartamtu. Dadi KANGGO SANG BESAR KANGGO KANGGO SPESIFIKASI APA MASALAH. Yen ana persyaratan supaya padha ngerti.

  192.   Marianne lara ngandika

    Aku sedih banget, aku seneng karo Facebook, nanging aku durung bisa menehi komentar, ndeleng foto pirang-pirang dina… lan ngucapake obrolan ……. Mangga !!! ndandani aku njaluk dhewe lan akeh pangguna sing padha… ..sesan semono lan mxas matur nuwun ………

  193.   mirko valdivia araya ngandika

    Aku ora ngerti apa sing kedadeyan ing obrolan Facebook, aku wis nyambung, nanging nalika ngirim pesen menyang kanca-kanca, ana ukara sing ujar kaya mangkene: »Ora bisa nyambung karo Chat Facebook saiki.» mripat sing wis nyambung banjur wong liya ora bisa mangsuli aku lan liyane, dheweke ujar yen nalika ngobrol karo aku yen aku wis nyambung lan sambung maneh lan bola-bali mula mung iku, coba siapake solusi lan kirim menyang kene menyang warta facebook manawa wong liya sing duwe akun facebook bisa duwe prestasi facebook sing kepenak dadi dudu alat sing ora ana sing bakal ngunjungi, amarga ana sing durung nginstal
    msn ing komputer lan obrolan iki minangka siji-sijine cara kanggo komunikasi, muga-muga bisa ngatasi masalah iki sing ngalangi kita kabeh ora bisa nyambung karo kanca sing cedhak lan adoh yen bisa ketemu mengko =)

  194.   nidia ngandika

    Aku duwe masalah ing facebook nalika pengin ngobrol karo wong sing ana jendela cilik ing ndhuwur sing ujar manawa plugin dibutuhake lan aku ora ngerti cara nginstal utawa aku kudu nggawa komputer menyang teknisi sing nginstal kanggo aku , iki masalah amarga amarga aku ngerteni yen instalasi plugin kabeh salah

  195.   anita ngandika

    Ngobrol ora bisa digunakake kanggo aku… Aku ujar yen ora ana sing nyambung… nanging aku ngerti yen kanca-kanca wis nyambung…. Aku ngatasi masalah kanthi ngonfigurasi (konfigurasi aplikasi) Aku mbusak kabeh game kaya akuarium petville seneng kabeh ... kajaba masarakat pet lan peternakan ... karo 2 game kasebut, aku ora nate nemoni masalah ... .. lan obrolan mau langsung dakbukak… . Game kasebut ana gandhengane karo obrolan ... ora ana konfigurasi sing bakal ngganti kaca nanging yen mengaruhi obrolan ... muga-muga bisa mbantu

  196.   sandra ngandika

    Mangga ngatasi masalah obrolan ing facebook sing ditinggal kanca-kancaku yen wis ora nyambung, nanging yen wis nyambung, utawa apa dheweke arep ngisi pajak anyar kanggo layanan iki? Ora adil kanggo kabeh pelanggan sing wis mbayar layanan sampeyan

  197.   karolay ngandika

    Napa sampeyan ora pengin njupuk obrolan ing facebook, ndandani aku, tulung, aku takon, mangga

  198.   karolay ngandika

    Tulung tulung aku obrolan Tulung ana akeh wong sing nemoni masalah ing obrolan Facebook X Tulung sing ora bisa dadi masalah komputer amarga ana akeh wong sing ora menehi obrolan nalika mlebu obrolan, aku entuk ukara sing ujar aku ora ngerti Dheweke bisa nyambung karo Facebook Chat ing wektu iki yen wis duwe wektu, tulung aku wenehake manawa ora bisa dadi masalah komputer amarga yen ora kabeh wong sing komentar bakal duwe komputer sieee sing rusak….

  199.   dear ngandika

    Facebook ora mbukak aku APA KANGGO

  200.   daniel ngandika

    Aku duwe pirang-pirang dina meh sewulan, aku bakal mbukak facebook ... nanging sawise sawetara wektu, ana pesen kesalahan lan kaca ditutup kadang butuh sawetara wektu nanging isih katon, apa sing bakal kedadeyan? Mangga aku kudu ngatasi masalah kasebut

  201.   Luisa ngandika

    Wis ora bisa mlaku luwih saka seminggu. Kapan wae aku entuk pesen saka UY !!! kesalahan ... Aku ora bisa mbukak nampan pesen, ora bisa nulis komentar, ora bisa mbukak, PAKENI !!!

  202.   Mildred ngandika

    Aku ora ngerti apa sing kedadeyan nanging saben-saben aku pengin ngetik profilku kanggo nganyari foto, layar uga ditutup yen aku pengin ndeleng windows liyane manawa facebook mesthine bakal menehi alternatif kanggo nggoleki uga sistem crash. facebook kanggo ngatasi masalah iki

  203.   Sonia ngandika

    Mangga, SOLUSI YAAAAAA !!!!! IKI IKI DESPERATE….

  204.   baztian ngandika

    Dheweke ngidini aku mlebu lan mriksa kabeh, mung dheweke ora bakal menehi komentar apa-apa, amarga nulis komentar sanajan ing tembokku dhewe, butuh wektu suwe kanggo nyoba ngirim, lan ing kabo de komo 1 menit aku entuk pesen sing ujar UY kita ngalami masalah, ... utawa kaya ngono, lan dheweke nyoba ngatasi, ora ngidini aku ngetik pesen lan aku wis kepengin mriksa maneh pirang-pirang dina, ora ngidini kula mbukak aplikasi, ngirim pesen sing padha ... iki wis putus asa, aku bisa ndeleng kabeh, nanging ora Apa-apa .. -.-

  205.   Tito ngandika

    Facebook kayane mati dadi salah sawijining program sing paling populer, uga akeh sing mati ... hahaha

  206.   manu ngandika

    Baztian, kedadeyan sing padha karo sampeyan ... saiki nekat banget ... luwih becik nyelehake sing apik banget yen sampeyan bakal entuk reputasi sing ora apik amarga kesalahan iki .. SOLUSI saiki .. yen ana sing ngerti apa-apa .. k post salam lan delengen apa saiki diatasi kanggo kita

  207.   Juan Ramon ngandika

    Wong sing padha duwe masalah lan aku lunga menyang kabeh FORUM lan nyoba kabeh solusi lan ora ana sing bisa digunakake, nganti Q aku nyadari sing penting. Apa sing kudu ditindakake yaiku nganyari para penjelajah.

    Aku ora mlaku nganggo EXPLORER UTAWA nganggo FIREFOX, UNDUH EXPLORER 8.0 LAN FIREFOX 3.6. SAIKI AKU Mlaku ING KABEH.

    Muga-muga solusi iki bakal ngladeni sampeyan. REGARDS

  208.   tr4d / pro-hacker / v32 ngandika

    Babagan sing kudu sampeyan lakoni yaiku mbukak aplikasi sawise ngetik aplikasi edit, mula sing kudu sampeyan coba yaiku mbusak kabeh aplikasi sing sadurunge wis disetel ing kono (a ... game kaya ninja lan sing kaya ngono) utawa kabeh sing duwe x ing sandhinge banjur terusake lan ketik profil sampeyan ………………… .. masalah ditanggulangi ………………………… yen matur paling sithik bakal luwih dihargai

    tr4d / pro-hacker / v32

  209.   ros ngandika

    Akun facebookku ora mbukak amarga aku mbukak saran lan banjur mbukak liyane kanthi email sing padha lan saiki ngandhani yen ana wong liya sing wis ndhaptar email kasebut nanging durung dikonfirmasi lan dheweke ngirim email kanggo ngerti cara ngonfirmasi akun nanging nganti saiki ora ana …………………… .. NULANGI Aku XFA, aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake ………. ?????????

  210.   ROSI ngandika

    SAMPAI KANGGO AKU QA Kowe XFA NULANG AKU, ORA BISA Urip TANPA FACEBOOK ……. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  211.   Diego ngandika

    Kaya sing diandharake ing ndhuwur, mbusak sawetara aplikasi sing ditambahake bubar lan ditanggulangi masalah 🙂

  212.   normallellaguzmanso ngandika

    Halo, piye kabarmu? Aku prelu nganyari chatku supaya bisa ndeleng apa sing tak tulis nalika nggawe pesen kanggo kanca-kanca, aku ngobrol.

  213.   nidia ngandika

    Obrolanku durung bisa digunakake luwih saka sewulan. Aku ora ngerti apa sing kedadeyan karo Facebook. Ana akeh masalah. Matur nuwun wis mbantu aku yen bisa.

  214.   giulyyyy ngandika

    x favoorrrr! Sapa sing menehi wangsulan ... mbusak riwayat internet lan massa nunka bisa ndeleng obrolan rai 🙁

  215.   Jocelyn ngandika

    hola

    Alasane, aku mlebu facebok nanging aku ora bisa nulis komentar apa-apa
    Aku ora bisa mbusak apa-apa, yen sampeyan ndeleng foto kabeh, nanging aku ora ngerti apa sing kedadeyan kanthi apik, muga-muga wangsulan, tulung pitulung banget

  216.   Sereh Be ngandika

    Aku butuh pitulung amarga aku medhot obrolan saka FB lan saiki aku ora bisa nyambung ing pilihan sing katon mung nyopot, tulung aku

  217.   robymix ngandika

    Aku ora bisa ngobrol karo sapa wae ing facebook, nanging aku nyambung karo pc liyane lan yen bisa, bakal dadi pcku, tulung

  218.   martin ngandika

    Aku nulis pesen kanggo ngirim banjur ngandhani yen wong kasebut wis pedhot, mula karo kabeh wong. Wingi ana kanca sing mlebu ing pc lan sukses ...

  219.   martinaferrell ngandika

    Aku telek kapan aku pengin ngobrol ing obrolan fb karo kanca, sing iki pedhot nanging wis nyambung, apa sing kedadeyan?

    Wis pirang-pirang minggu aku ngene kaya ngono !!!!
    kabeh wong sing pengin dakbukak jendela obrolan katon minangka offline kudu ndandani0 sekaligus

  220.   Eli ngandika

    obrolan facebookku wis seminggu ora nyambung karo aku,
    Apa ana sing bisa menehi solusi? panyuwun !!!!

  221.   Claudio ngandika

    hello jenengku claudio, aku ora bisa ndeleng gambar profilku utawa potret kanca-kanca aku kanthi cepet njaluk sampeyan menehi solusi kanggo masalah kasebut, dumadakan aku menet tombol kaping pindho mause lan katon mblokir foto sing aku dipencet lan aku ora bisa ndeleng email apa-apa gonzalez.azulita@gmail.com

  222.   Nando ngandika

    Pucha kedadeyan sing padha karo aku, apa sing kudu tak lakoni? Obrolan FBku ora nyambung 🙁 segitiga metu karo seruan 🙁

  223.   Joan ngandika

    Aku duwe masalah karo facebook nalika mbukak, kaca kasebut menehi kesalahan, aku ora ngerti kenapa lan aku ora bisa menehi komentar utawa mbukak cak

  224.   andres ngandika

    akun facebookku ora mbukak facebook caht ujar manawa dheweke ora bisa nyambung saiki apa masalah iki sing bakal dakalami seminggu kepungkur
    matur nuwun wangsulan

  225.   eliana ngandika

    Aku nyelehake jeneng pangguna lan sandhi lan wiwit dadi kargar banjur ujar

    Internet Explorer ora bisa nampilake kaca web.

    Sapa ngerti apa sing bisa dak lakoni?
    Gracias!

    eliana

  226.   Pam ngandika

    Halo, aku ngandhani yen aku ora bisa mbukak kaca facebook, aku bisa ngetik kabeh kaca, kajaba pasuryan siji lan mung kedadeyan ing pcku. Aku wis seminggu lan dina iki ngobrol, lan kabeh sing ana wis ngandhani yen aku bisa ngatasi masalah kasebut nanging ora ana sing padha, sejatine aku ragu yen ana wong sing bisa nulungi aku, matur nuwun amarga aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake.

  227.   eder ngandika

    Bubar iki aku nyambung menyang facebook yen bisa ngetik sisane, mula diketik maneh tembung sandhi sing takon bola-bali lan nalika mlebu aku menehi profilku lan aku kudu nyambung maneh lan sateruse karo kabeh sing ana ing jero iku ngganti panjelajah lan ora ana siji-sijine jawaban kanggo kita kabeh sing duwe masalah, matur nuwun ...

  228.   Belen ngandika

    Halo, sawetara dina kepungkur aku ora bisa nyambung menyang obrolan Fecebook, aku ora bisa sambung karo Obrolan FACEBOOK ing wektu iki, nanging nyatane aku ora bisa.
    Lan aku mung entuk pilihan kanggo medhot, nanging aku ora nyambung.
    Aku pengin nggunakake obrolan lan aku ora bisa
    Apa sing bisa tak lakoni
    Gracias

  229.   Isabella ngandika

    yen ngrampungake sapisan lan kabeh: SIAP Nanging nganggo kesalahan, mesthine hi5 luwih becik, sayang ora kabeh kontak ing kana.

  230.   MELI ngandika

    Ana kedadeyan yen aku ora bisa ngunggah foto. nulis ing tembok, ndeleng pesen, lan tulis komentar, aku ora ngerti apa sing kedadeyan nanging ndandani kanggo ambungan

  231.   leonate ngandika

    Kapan dheweke bakal ngatasi obrolan facebookku yen ora ana urip, katon yen "ora bisa nyambung karo obrolan facebook ing wektu iki" mesthi ngatasi masalah sing dibutuhake banget

  232.   claudio perez ngandika

    Halo, aneh, kedadeyan kula katon kaca kasebut. wiwitan facebook sadetik dadi kosong. salam kanggo kabeh kanca anyar! 🙂

  233.   Juan ngandika

    Aku kepengin banget amarga facebookku ora bisa digunakake
    Aku nyelehake email banjur sandhi lan nalika aku nulis, aku ngandhani
    Sandi saya salah lan aku ora ngerti apa sing wis dak jaluk tulung ing kaca facebook lan ora ana sing metu, aku pengin yen ana sing ngerti tulung menehi pandhuan kanggo ndandani muxas matur nuwun

  234.   Ana ngandika

    Aku sedina mupangat ngetik facebook lan ora ana kabegjan, priksa manawa sampeyan bisa ngatasi masalah kasebut kanggo aku

  235.   Iv @ n ngandika

    mmmmm sedina muput ing obrolan aku padha, ora bisa kontak karo obrolan, nanging nalika mbukak kaca utawa aplikasi diaktifake, ana masalah apa .. ??? tulungi aku ngrampungake .. !!

  236.   cecilia ngandika

    Wiwit main yoville lan farmville, facebook dadi edan. Ora mlebu chat, aku ora bisa ndeleng fotone kanca-kancaku. Aku rasane kaya ngisi daya nanging ora nate dikenani biaya. Aku ora bakal ngidini aku mbusak akun !!!!! Anehe yaiku kabeh kanca kancaku nggunakake kaca kanthi normal lan tanpa masalah.
    Apa ana masalah karo komputerku? Yen ana sing ngerti apa sejatine masalahe lan solusine, coba kirimake ing komentar, matur nuwun.

  237.   jackie ngandika

    rong dina kepungkur nalika mlebu http://www.facebook.com Kaca sing ditemokake penjelajah internet ora bisa nuduhake kaca, ana masalah, yaiku siji-sijine kaca sing ora mbukak ... monggo, aku butuh solusi ... utawa apa sing kedadeyan ... matur nuwun

  238.   edwin saavedra ngandika

    Q padha karo wong-wong mau, saben dino Q, aku ngadhepi kadang-kadang dheweke ora ngirim pesen yen kita butuh solusi.

  239.   Pablo ngandika

    Ya, kedadeyan sing padha karo aku, haha, pancen edan, amarga aku ngowahi kabeh sing dicritakake sadurunge. Coba matur nuwun, muga-muga sampeyan mbantu !!

  240.   mary ngandika

    Nalika mbukak kaca facebook, aku mesthi entuk kothak sing nyebutake kesalahan laporan, aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake lan aku ora ngerti bisa uga ana wong sing bisa nulungi aku ngrampungake iki !!!!!!!! !!!!!! !!!!!!!!!!!

  241.   sandra ngandika

    Halo kanca, masalahku yaiku yen kanca-kancaku katon online nanging ora menehi pilihan kanggo ndeleng utawa ngobrol karo dheweke nalika ngeklik kaca ngarep, aku bakal menehi profil. malah ora bakal nglilani aku sibuk amarga pilihan kasebut ora bisa mbantu plissssssss

  242.   Laura ngandika

    Apa ana sing nulungi aku Facebook ora pengin mbukak ing komputer lan ora menyang wong liya, ana apa?

  243.   monica ngandika

    Masalahku yaiku amarga aku ndaftar ing Facebook, aku ana masalah nalika nindakake data ing profilku lan saiki kaca mesthi ditutup saben mlebu ing kana. Lan uga kedadeyan ing kaca warta. Aku butuh pitulung rigth. xfiss

  244.   DAVID ngandika

    PIHAK, HENTE WONG LANJUTAN MASALAH KANGGO LAN NGADALAKAKE SATU NGatasi Wong, Yen Kayane Nyadari MASALAH KANGGO 5 LAN KABEH LANJUTANE PADU BISA ENGKE MULUT

  245.   Judith Astudillo ngandika

    Apa bab sing ala ing bar sing katon ing aku, aku ora bisa ngobrol karo sapa wae amarga bar celengan kasebut wis pirang-pirang wulan udakara 2 wulan yen ana wong sing ngerti carane ngatasi masalah sing dakkandhani xfa ia xauuuuuuuuu

  246.   junior ngandika

    KANGGO MINGGU ORA NGOMONG ORA FACEBOK ORA BISA DIKONEKSI. Katon karo Frase "AKU ORA KONEKSI ING WENGI IKI Karo Obrolan FACEBOOK."

  247.   ceci curilen ngandika

    Hai ami, aku ora bakal menehi komentar utawa ngobrol saka facebook udakara rong dina 🙁 apa pitulung? Aku kudu kepiye? cntesten monggo 🙂

  248.   kelvin ngandika

    Sajrone dina, dheweke ora ngidini aku mlebu obrolan facebook nalika mlebu, dheweke ngandhani yen dheweke ora kasedhiya banjur dheweke tetep macet….

  249.   Iris Barrios ngandika

    bebener sing wiwit aku duwe pag. Aku mung bisa nyambung sawetara kaping …… .. iku salah amarga ora bisa ngatasi. Aku takon sandhi anyar lan dheweke ora dikirim ……… monggo kliru kesalahan iki

  250.   alexis ngandika

    Apike yen ana sing mangsuli.

  251.   Star Dominguez ngandika

    Kaca ngarep fb metu aku ngetik email lan sandhi nanging ora ngemot kaca ngarep utawa profilku utawa wong liya, aku ora ngerti sebabe ... apa sing aku lakoni ???

    Iki kedadeyan mung ing pc lan kabeh akun wiwit saka komputer liyane, iki ora kedadeyan, kepiye cara ndandani?

  252.   Brujodd ngandika

    Ing kasusku, ora ana sing kasedhiya kanggo ngobrol, aku ora ngerti apa sing kedadeyan, paling ora aku bakal mbatalake akunku, mesthine situs web anyar kaya ngono wis duwe masalah!

  253.   tindhak ngandika

    Aku ora bakal menehi tag kanca-kanca ing publikasi, aku pencet @ lan dhaptar wis dimuat kanggo menehi tag kanca ing publikasi, yen ana sing ngerti, wenehi ngerti aku

  254.   Zuli ngandika

    xq aku ora bisa mbukak obrolan rai xfa cm aku bisa ngatasi

  255.   cristian ngandika

    Aku ora bisa mbukak amarga obrolan rai
    lan kode bar salah cm aku bisa ndandani iki
    kok aku ora bisa nemokake praupan

    T_T "_"

  256.   cristian ngandika

    Aku ora bisa mbukak amarga obrolan rai
    lan kode bar salah cm aku bisa ndandani iki
    kok aku ora bisa nemokake praupan

    T_T "_" (-_-)

    haq pong ^ _ ^ emailku cristian_mepillaron@hotmail.com
    lan praupanku CRISTIAN CAMILO ABELLA CASTILLO

  257.   marian ngandika

    Nalika aku pengin ngobrol karo kanca liwat Facebook aku ora bisa, amarga nalika ngeklik salah sawijine, kanthi otomatis bakal ngowahi status saka disambungake menyang pedhot !!! sapa sing bisa menehi wangsulan kanggo ngatasi masalah iki ???

  258.   LEIDISIT ngandika

    AI PORF AREGLEN EL CHAT AGAN ANA PORFIS ……… .SE K AI Akeh wong sing nguripake banjur ora mesthi padha …………………… SIIIIIIIIIIII

  259.   alex ngandika

    Aku ora ngerti apa sing kedadeyan, nanging nalika aku ngobrol ing Facebook saiki aku duwe kesalahan lan aku entuk kabeh, kenapa iki, bisa ana wong sing ngandhani kenapa? Kabeh wong bisa ngobrol ing Facebook kajaba aku, kepriye njijiki

  260.   Jorge ngandika

    Perkara sing padha karo aku yen ngadhepi chat ora bisa digunakake !!!! lan aku butuh !!

  261.   Bayron ngandika

    Aku entuk «ora ana sing bisa ngobrol»

  262.   Cristian Vargas ngandika

    compadre aku wis kaya 2 wulan tanpa bisa ngomong ing facebook, tulung dirampungake, mula aku butuh salam lan ngrampungake masalah

  263.   maria ngandika

    Hai, aku seneng karo bocah-bocah lanang saka Argentina lan aku seneng kepiye lelembut lan jenengku Maria de Mar del Plata

  264.   dino ngandika

    mii fb iki aneh banget Aku ora bisa nulis sandi ii ii kesalahan ing kaca: S
    ke ahgoo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ¬¬

  265.   Matias ngandika

    hello suwene 2 dina aku ora bisa mbukak obrolan rai, komentar, utawa nampa undhangan, ora ngidini aku tumindak !!!! amarga aku nemu kesalahan kaca ing sisih kiwa ngisor layar, aku njaluk tulung aku enggal nulungi aku kanggo ngrampungake masalah iki, matur nuwun ...

  266.   Nicko ngandika

    Hei locko, dheweke ora bakal ngidini ngobrol, mesin nggawe aku alon banget ... lsp.
    locko lagi nggawe rai ... uu

  267.   Andres ngandika

    Aku duwe masalah ngobrol ing Facebook, yen aku bisa nyambung lan kabeh, nanging nalika aku milih kanca sing bakal diajak ngobrol, udakara 4 detik mengko katoné wis pedhot, lan liya-liyane ...

    Kepiye aku bisa uga kepengin banget!

  268.   Isabella ngandika

    Halo, aku wis seminggu ora bisa ngakses towm farm, dheweke njupuk game lan aku ora ngerti kepiye carane bisa pulih. tulung matur nuwun

  269.   pancet ngandika

    Wis rada suwe aku ora bisa ngobrol nalika mbukak obrolan.
    lan aku menet kanca sing nyambung katon medhot kabeh padha
    Muga-muga sampeyan ngirim solusi kanggo aku

  270.   tandha ngandika

    Halo… Facebook ora ngidini aku menehi komentar ………… .. »!!! Aku wis kesel, apa sing kudu tak lakoni ???

  271.   Ciinn ngandika

    Wajahku salah kanggo aku ,, aku ora bisa maca pesen sing dakkirim..tampokoo Aku bisa nampa panjaluk kanca-kanca… uga ora bisa menehi komentar ing facebook liyane…
    Napa parah banget? .. lan aku ngerti yen dudu aku siji-sijine !!!!!

    Aku butuh solusi kanggo masalah saiki! x fii!

    Ambungan !!

  272.   Danny ngandika

    Aku duwe masalah sing padha lan kanca-kanca uga ora metu, aku ora duwe kanca tambahan, bisa uga kedadeyan sing kedadeyan

  273.   rasat ngandika

    Wis pirang-pirang dina aku sadhar yen Facebook duwe masalah ngobrol, kanca-kanca ora online, aku ora bisa mbukak foto, ora bisa menehi komentar, kanca-kanca ora bisa ndeleng aku amarga wis pedhot lan aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake yen ana wong sing bisa nulungi aku. dheweke matur nuwun

  274.   ANGIE ngandika

    Wis pirang-pirang dina kepungkur aku nampa pesen sing "ora bisa nyambung karo Facebook Chat saiki" lan aku ora bisa ndeleng kontakku sing kasambung lan jebule dheweke uga ora bisa ndeleng aku ... apa sing kedadeyan? tulung aku butuh pitulung ... matur nuwun!

  275.   susan ngandika

    Halo, aku nyoba miwiti sesi saka bb, aku nyelehake email, sandhi lan miwiti lan ora mbukak Aku entuk garis kuning ing ndhuwur sing ujar: dhisik sampeyan kudu mlebu menyang facebook sing ora ngerti?
    Gracias

  276.   johan ngandika

    Aku duwe masalah karo kode facebook sing ora dikepengini dikirim liwat mail, mangga mandamelon grax ... ..

  277.   johan ngandika

    Babagan kode kasebut diwiwiti ing wiwitan aku nulis email lan sandhi lan aku ngerti babagan kode kasebut, tulung critakake kode apa sing dak butuhake ,,,

  278.   Damian ngandika

    Halo, piye kabarmu? Muga-muga aku mlebu Facebook nanging ora ana sing katon ing layar ngarep, aku ora bisa nyambung utawa menehi komentar amarga ora ngemot apa-apa, aku mung ndeleng tembokku, iki kedadeyan aku kira-kira seminggu kepungkur lan ora Aku nemokake solusi utawa wis rampung, muga-muga sampeyan bisa nulungi aku matur nuwun kanthi sanget.
    Salam Damian!

  279.   mayra ngandika

    Hai, pancen padha karo Damian, kaya ngono 4 dina iki: S
    Tulung menehi solusi ... Graciiaz

  280.   Bonita ngandika

    Aku pengin ngerti kepiye cara ngubungi wong sing ngaktifake jendhela saka obrolan, nanging aku ora aktif

  281.   eliana ngandika

    dina kepungkur aku ora bisa ndeleng fotone kanca-kanca sing kudu daklakoni

  282.   mab ngandika

    Aku ora bisa nggunakake obrolan rai ... kepiye carane ngrampungake? dheweke ngandhani: "ora bisa nyambung karo obrolan facebook saiki"

  283.   gua leonardo martinez ngandika

    Ana akeh komentar kanthi masalah sing padha yen ora bisa nyambung menyang faceebok lan ora ana sing ndandani apa-apa, apa ana wong sing ngandhani kenapa dheweke ora njupuk tindakan kanggo masalah iki lan masalahe wis tetep.

    Leonardo

  284.   claudia andrea astudillo villegas ngandika

    Aku ora pengin nampa email maneh babagan kegagalan koneksi facebook, muga-muga aku seneng banget, dheweke asring marai aku lan ngganggu gaweanku

  285.   kembang ngandika

    Saben pengin ngobrol ing rai, aku bakal nemoni kesalahan lan kanggo kanca-kanca, aku katon ora nyambung…. Ana apa ??? pass solusi kanggo aku…

  286.   Camilo Morales ngandika

    Aku ora bisa ngetik akunku, mung bakal mbukak jendhela utami nanging nalika arep mlebu profilku tetep dimuat.

  287.   Alberto ngandika

    Perkara sing padha karo aku yen patricio lan carlos ora ngerti yen aser. Yen ana wong sing ngerti carane ngatasi, wenehake manawa sampeyan isih eling banget!

  288.   Fernando MENCHAQUE CARBAJAL ngandika

    Komputerku ora mbukak kaca rai sing bisa daklakoni, aku pancen butuh bangetoooooo .. Muga-muga tanggapanmu sing kepenak.

  289.   Antonella ngandika

    Aku ora bisa nggunakake obrolan rai! Nalika nulis hello lan nyoba ngirim pesen, aku tekan enter lan ora dikirim, kedadeyan kasebut mung bisa ngobrol karo aku amarga aku ndeleng pangopènan lan keyboard bisa mlaku ! Apa sing kudu tak lakoni? Apa ana sing nulungi aku! Mangga! :(

  290.   yamila ngandika

    weee wiwit aku wis nyambung karo aku qa pud: /
    dspes n biso guyon: @

  291.   Robert ngandika

    nalika mlebu ing facebook, aku nulis email lan sandhi
    banjur aku ngerti yen kudu ngetik kode
    mengko dak pasang supaya dheweke menehi kode lan….
    utawa kentang
    HELPAAAA

  292.   Pia ngandika

    Aku kelangan »cacah« pirang-pirang sandhi sing wis digawe kanggo ngetik saben dina. Iki ngakoni sandhi lan aku kudu ngenteni kode ing suratku ... Aku bosen karo masalah cilik ... nganti kapan ... ?????

  293.   macem-macem ngandika

    Ing sawijining dina aku mutusake ngganti tembung sandi ing facebook .. wiwit iku saben-saben aku pengin mlebu ing kana, tembung sandhi ora ditampa karo aku .. Aku menehi tandha "Aku lali sandhi" dheweke ngirim email kanthi tembung sandhi sementara aku ngetik aku padha nelpon wiwit dina iku aku mutusake arep ganti lan saka kana yen bisa mlebu .. nanging mesthi padha lan sejatine aku wis kesel .. Facebook njaluk aku "ndhaptar timku" kepiye Aku nglakoni? Aku ora ngerti, aku mikir ana solusi kanggo kabeh masalahku .. yen sampeyan bisa nulungi aku, aku bakal ngurmati.

  294.   romina ngandika

    Hai, aku ala amarga mlebu wajah
    lan kanggo kanca-kanca aku katon kaya ora
    disambungake lan katon yen aku ora duwe
    ora ana sing nyambung apa sing kudu tak lakoni? wenehi wangsulan sing dakkarepake
    monggo

  295.   Liliana ngandika

    Aku pengin nggawe pitakon, sawijining dina minggu kepungkur aku katon nyambung ing obrolan kabeh esuk lan aku durung mlebu FB. Kanca-kanca sing nyoba ngobrol karo aku ngandhani yen aku katon lan ngilang saka obrolan. Wengi sadurunge ana masalah sambungan sadurunge mateni komputer. Bisa uga ana masalah karo FB utawa ana wong sing bisa ngetik akun FBku. Pls, yen sampeyan bisa nulungi aku

  296.   Alexandra ;? ngandika

    mmm ami sing kedadeyan yaiku nalika aku nyoba nambah foto menyang album utawa nalika nyoba ngganti gambar profilku, facebookku bakal ditutup lan nalika nyoba dibukak maneh, mula angel dibukak! Muga-muga dheweke menehi wangsulan kanggo ngerti apa sing kedadeyan, sejatine aku nekat-

  297.   line ngandika

    Apa ana wong sing nulungi aku, aku ora bisa mbukak obrolan facebook
    pancen aneh banget, aku bisa ndeleng pesen internalku yen ana wong sing duwe solusi

  298.   Daniela gutierrez ngandika

    Aku ora bisa ngetik facebook .. Aku menehi tandha alamat email lan sandhi lan ora bakal mlebu .. Sejatine, aku wis nyoba kabeh .. Aku wis ganti sandhi kaping pirang-pirang lan ora bakal mlebu maneh. . Mesthi ana sing njupuk akunku utawa sing kaya ngono lan kuwatir manawa ana wong sing nyamar karo aku !!! Tulung aku !!!

  299.   Mely Moran ngandika

    Perkara sing padha karo aku kaya bocah wadon iki

    Daniela gutierrez

    Aku ora bisa ngetik facebook .. Aku nelpon alamat email lan sandhi lan ora bakal log in. Sejatine, aku wis nyoba kabeh .. Aku wis ganti sandhi kaping pirang-pirang lan ora bakal mlebu maneh., Aku takon sandhi maneh nanging ora Kirim pesen kesalahan !!!! tulung tulungana!

  300.   Eduard ngandika

    Mangga ana wong sing takon nalika mbukak profilku ing Facebook, nutup kaca kasebut

  301.   Juan Pablo ngandika

    Wiwit wingi aku ora bisa mbukak obrolan amarga aku ndownload program kanggo sena viertual.
    Aku ora bisa urip tanpa petung, meh kabeh wong padha karo adhine
    Aku ora bisa ndeleng profil wong liya, muga-muga ana sing nemokake solusi kanggo ngirim menyang kula liwat mail kanthi ndandani rai judhul
    nanging kirim menyang mail panas
    Amarga ing Facebook aku uga ora bisa mbukak pesen

  302.   Juan Pablo ngandika

    monggo deleng kepiye sampeyan menehi solusi plissssssssssssssssssssssssssssssss

  303.   Damian ngandika

    Aku bosok ... Aku ora nate nyambung, nuli ngrampungake kanthi cepet amarga sampeyan ora bisa ngobrol karo sapa wae ... kepriye aneh kontakku ... amarga internet sing diduweni ??? ayo ndeleng kepiye carane bisa dirampungake ... kita kudu ngenteni….

  304.   Aku ndeleng ngandika

    salam thodoz ..
    nuli ana masalah! masalahe yaiku aku mlebu facebok
    lan ora ana sing katon ing layar ngarep, ora ana sing liya ing tembok, nanging aku ora bisa nulis apa-apa !!

    opo sing tak lakoni

  305.   solange abang avalos ngandika

    Aku ora bisa ngobrol karo kancaku utawa menehi komentar apa-apa, aku kudu kepiye? ngirim solusi mengko

  306.   Rocio ngandika

    Halo, masalahku yaiku nalika mbukak Facebook, kaca kasebut dimuat nanging ana kesalahan banjur kaca kaya http://www.pagerage.com o http://www.yontoo.com..
    Dadi sampeyan bisa mbuwang sedina muput lan ora ngidini aku mlebu ing situs apa wae lan wiwit saya alon nganti tiba .. lan uga yen kita ngobrol luwih akeh babagan obrolan .. amarga kaca kasebut sing ngemot ora bisa ditindakake kanggo nulis kanthi akeh ing obrolan kanggo menehi komentar ..
    Aku wis nyoba matesi cookie kanthi maksimal lan liya-liyane, nanging ora ana solusine .. apa sing bisa daklakoni ???? njupuk kula metu saka casillassssssss !!!! Matur nuwun! tolong kirim email !!!

  307.   Berenice ngandika

    Nalika aku ing internet, facebook langsung nutup jendhela lan mung program sing kedadeyan iki amarga ing google utawa situs liyane yen aku ora bisa ngganggu, tulung !!!

  308.   noelia ngandika

    Aku ndeleng kanca-kanca facebookku sing sambung ing obrolan, nanging aku ora bisa mlebu, tulung critakake kepiye aku bisa nindakake

  309.   Katherine Cuellar ngandika

    Aku wis nyambung pirang-pirang dina saiki nalika mbukak obrolan facebook mung katon 5 sing nyambung lan sadurunge aku ndeleng 41, 22, 10 lsp, artifisial saiki dudu lan dudu amarga dheweke ora nyambung nanging amarga ana kedadeyan ing obrolan utawa ami facebook xq kanca sing nyambung pro ami ora katon ing kana lan muga-muga km mbantu okis grax, matur nuwun kanthi sanget

  310.   Ricardo Vargas ngandika

    wiwit sawetara dina saiki aku ora bisa nulis apa-apa ing tembok facebookku, ngetik obrolan, lan fungsi liyane, nanging sing nggumunake yaiku mung saka pcku, saka pc liyane sing mlebu kanthi apik, dudu konektivitas internet, kacepetan sing luwih murah tinimbang aku 128, dadi cukup kanggo navigasi, bisa ana wong sing nulungi aku. Matur nuwun

  311.   dariana ngandika

    kedadeyan sing padha karo aku, ricardo vargas .. praupanku uga bisa digunakake kanthi apik d pc pro d liyane ya .. x tulung aku ...

  312.   mafer ngandika

    Aku dikirim kanggo format komputer lan wiwit iku facebook ora bisa digunakake ing pc, aku ora ngerti apa sing bakal kedadeyan, ora bakal ngidini aku ngobrol, ora bakal menehi komentar, ora bakal ngirim pesen aku mikir ora bakal nglilani aku nindakake tindakan liya kajaba ndeleng foto lan foto liyane

  313.   Francisco A Mota F ngandika

    Kita mung bisa ngenteni amarga sayang dheweke masalah teknis
    sing metu saka tangan kita, aku matur nuwun
    kanggo sing nggawe kaca iki.

  314.   Leo Runner ngandika

    Apa sing kedadeyan yaiku nalika aku pengin ngobrol, aku ora entuk pilihan lan aku ora bisa ndeleng dhaptar kanca utawa fotone lan ora ngemot aku kanthi apik….
    tulung tulungana aku

  315.   alfredo kings raga ngandika

    Nyuwun pangapunten manawa saben-saben ngetik akun rai ora apa-apa, nanging aku bisa ndeleng babar pisan, aku ora duwe potret utawa barang liya, aku entuk legenda sing ujar manawa aku nyambung lan sapa sing nyimpen luwih akeh banjur aku duwe opsi kanggo nyambung utawa Canselar lan kasunyatane wiwit kuwatir sawise ngunggah sawetara foto ing dina Selasa minggu iki, apa sing kudu daklakoni?

  316.   Christiann ngandika

    uhh sepira sampeyan ngerti yen akhir-akhir iki facebookku salah lan ora ngidini aku ngowahi status lan komentar babagan mur0 wong liya, apa kacepetan internet kaya iki?

  317.   karen ngandika

    Aku ora bisa nyambung, apa sing kedadeyan, gelombang sing ala

  318.   Mabel ngandika

    Aku ora bisa ngetik facebook amarga layar dadi peteng lan ngandhani yen aku kudu ngrampungake salah sawijining pitakon sing ora masuk akal sing dijaluk kanggo negesake manawa aku dudu robot. Yen ora, aku ora bakal bisa ngakses kaca facebook.
    ¿Qué puedo hacer?

  319.   Elizabeth Carrillo ngandika

    ana apa aku ora bisa ngetik facebook

  320.   silvia ruiz ngandika

    aku ora bisa mlebu facebook

  321.   Maria Peña Plaza ngandika

    Amarga bengi ora mokal mlebu Facebook, aku pikir iku pcku, aku liwati antivirus, aku ngilangi cookie lan ora ana apa-apa, aku bisa ngetik kaca nanging kabeh metu distorsi, sing munggah katon ing ngisor iki uga kabeh kaca sing dakisi kanggo ndeleng apa aku ngerti Wis ngatasi lan langsung kaca sing padha ditampilake kanthi kesalahan sing padha, ana sing bisa nulungi aku ngrampungake masalah iki 'Aku wis ngatasi facebook bojoku lan putrane lan padha karo kabeh wong. Ing kaca liyane sing aku navigasi kabeh sampurna, mula aku dadi dilema. Salam saka Venezuela.

  322.   sun ngandika

    Aku ora bisa ngetik pasuryan, aku ora ngerti sebabe aku rumangsa duwe kesalahan lan ora bisa mlebu lan aku ora ngerti kepiye carane ngrampungake.

  323.   Joseph Mari ngandika

    Aku mlebu obrolan, nanging ora bakal ngirim apa wae sing ditulis! Napa bakal dadi! Wis pirang-pirang dina kepungkur kedadeyan sing padha karo aku

  324.   Ariana ngandika

    Mung siji pitakon kanggo kabeh, ing sawetara wektu dheweke ora nyambung ing obrolan facebook?

  325.   Ana M ngandika

    Apa sing kedadeyan aku yaiku ngetik facebook lan bisa ndeleng kabeh sing normal .. nanging ora ana sing katon nyambung karo aku lan aku ora katon nyambung karo sapa wae !!! Aku wis rong dina kaya iki lan aku dadi edan ... yen ana sing ngerti apa sing bisa daklakoni, aku bakal ngerti yen dheweke bisa ngandhani

  326.   Maria Peña Plaza ngandika

    wingi aku iso mlebu facebook, nanging aplikasi game ki lambat, apa sampeyan padha? Salam.

  327.   jane twitita ngandika

    Nganti pirang-pirang dina kepungkur aku bisa nyambung ing obrolan buku rai, saiki saben nyoba daklakoni, jendhela kanca ora mbukak maneh
    yen wis nyambung ngobrol karo dheweke, aku mung entuk «chat (tanpa sesambungan) sanajan aku terus nyoba, aku ora bisa lan sedulurku bisa lan komputer sing padha, tulung aku ngrampungake masalah

  328.   Joana ngandika

    Aku nesu amarga pengin nyambung lan kaca katon lan ora ngirim lan kabeh metu aku pengin solusi saiki !!!!

    Aku pengin nyambung menyang facebok amarga aku ora bisa nyambung karo kanca-kanca mengko aku pengin solusi saiki !!!

    monggo

    Joana

    yoa272009@hotmail.com padha nambah

  329.   ana ngandika

    Halo, aku duwe masalah ngobrol ing facebook, kanggo kanca-kanca mung sawetara sing ora ana gandhengane lan kanca-kanca kanggo aku

  330.   nere ngandika

    2 dina kepungkur aku ora bisa nyambung karo obrolan facebook amarga kedadeyan sing dakalami?

  331.   Juli ngandika

    Sambungake karo kontakku, aku ora katon karo dheweke, aku bisa ndeleng kabeh sesambungane, nanging dheweke menyang mriku.
    Aku seneng ngerti apa sing kelakon lan kepiye cara ngrampungake

  332.   ismenia ngandika

    Hai, kedadeyan sing padha karo aku .. kanggo kanca-kanca, aku katon ora nyambung lan bab iki malah ora nulis komentar utawa apa wae lan menehi label apa wae sing chinva

  333.   sandra daniela poblete ngandika

    Aku kudu ngerti kepiye carane aku kanggo ndandani facebook sing macet lan ora bakal nutup aku, utawa nganyari, utawa apa wae, tulung aku butuh informasi mendesak ... thanks.sandra

  334.   nyerah ngandika

    Halo….! Aku lara nyoba mbukak facebookku, amarga aku duwe 2 lan ora ana siji-sijine sing bakal mbukak aku miturut ys q 'amarga' tembung sandhi ora apik, tulung.
    Aku nulis x nulis xq Aku ngerti manawa 'x luwih q' nulis menyang kaca iki, aku ora bakal nampa wangsulan, nanging aku mung nulis kanggo ngandhani yen dheweke minangka penipuan

  335.   nyerah ngandika

    hai ………! nuwun sewu yen aku bakal nyinggung sampeyan nanging aku kudu nindakake.
    Aku lara ing facebook, yen facebook xq 'aku duwe 2 lan ora ana siji-sijine sing bakal mbukak xfavor nganti ora sukses mula aku ngerti yen ora ana gunane' aku nulis menyang kaca iki xq 'tetepe ora bakal bisa Ora liya, nanging aku nulis kanggo pitutur marang kowe manawa iki ngrusak, ora luwih saka x perak.
    Yen ora x wektu.
    Mbuwang wektu ora liya kajaba ing kene ora adil.
    Aku ora mung siji sing sambat babagan iki.
    Dheweke ruiiiiiiinaaaaaaaa.
    Maksude, aku ora bakal bisa mbukak kaca maneh. luwih fenoo

  336.   sakao fica ngandika

    Aku ora bisa mbukak kaca ngarep nanging profil yen lan ora liya, aku pengin solusi yaaaaaaaaa !!!!

  337.   kembang carlita ngandika

    Kaca saya kosong Aku ora ngerti apa sing kedadeyan pirang-pirang dina kepungkur lan ora ana daging babi amarga virus ???? mung kaca facebook sing dakkarepake

  338.   ines bois ngandika

    Aku ngirim pesen konfirmasi kaping pirang-pirang amarga takon nalika aku pengin ngirim pesen menyang wong, aku wis rampung langkah konfirmasi iki kaping pirang-pirang! Lan rumangsa yen obrolan ora kasedhiya !! Apa sing kudu aku lakoni?

  339.   irene ngandika

    Iki kedadeyan aku saiki, aku pengin ngobrol karo kanca-kanca, aku klik kanggo ngobrol lan aku ora bisa, aku entuk jendela sing ujar nggoleki kanca sing wis nyambung, aku nyelehake jeneng nanging aku isih ora bisa ngobrol.

  340.   Konyta ngandika

    Aku nyoba nyambung menyang obrolan, nanging ora bisa lan sing ora apik yaiku ora ngandhani apa sing kedadeyan kaya ngono bakal tetep macet lan sing paling ala yaiku aku kudu ngobrol kanthi cepet karo wong sing ngenteni tanggepan saka aku xfa nulungi aku email iki x ya ana sing pengin nulungi aku konyta_14_@hotmail.com

  341.   evelin ngandika

    Halo! Mengkono aku nalika mbukak jendhela obrolan bakal mbukak nanging dhaptar sing disambungake ora katon, aku kandha nalika mbukak nanging ora mbukak nunka meh seminggu kepungkur yen sampeyan bisa nulungi aku, aku bakal ngormati ciuman! :) Thanks

  342.   Sol ngandika

    Halo, aku ora ngerti apa iki kedadeyan karo wong liya, nanging aku ora bisa wiwit wiwitan dadi profil, kaya-kaya mumbul, lan tetep ana ing wiwitan…. Aku nyoba ngakses notifikasi lan uga… apa ana sing ngerti apa sing bisa daklakoni?

    Thanks!

  343.   Luis ngandika

    MASALAHKU IKU SANGKUNG NGANGGO FACEBOOK NANGING Kanca-kancaku ORA Katon Katon, Aku Katon Disambangi ,, APA AKU NGANGGO ...

  344.   Matthias ngandika

    halo apa ana sing nulungi aku nganggo facebook? Amarga aku ora bisa ngetik profilku, tegese mbukak kanggo aku, nanging nalika ngeklik profilku ora bakal dibukak, kaca tetep kosong lan aku uga bakal nemoni kesalahan nalika pengin mbukak ngobrol ... tulung tulung, matur nuwun ...

  345.   saka kraton rocio ngandika

    Halo, aku ora bisa mbukak kaca ngarep, kaca kosong, katon ana kesalahan…. Tulung, ana wong sing nulungi sampeyan wis pirang-pirang dina kaya ngene

  346.   miriam ngandika

    Oalah aku ndeleng dhaptar kaca c kanthi kesalahan ing kaca Muga-muga sesuk ora katon kaya iki maneh, nhormail mbukak nanging aku ora bisa menehi komentar utawa nulis ing tembokku lan ing ngisor iki kayane segitiga kesalahan 🙁

  347.   Ronny ngandika

    Halo Aku komentar manawa sawetara kedadeyan kedadeyan sing padha, nanging, nalika semana, aku ngeklik browser (mozilla utawa explorer utawa apa wae) ing tombol Maju utawa Bali lan profil tembung langsung katon. Aku wis ngeklik lan mlebu. Katon kaya bug ing kaca nanging ora bisa turu

  348.   Eduardo ngandika

    Bubar iki aku duwe masalah karo rai, kabeh bisa normal nganti saiki sing biasane aku mlebu lan mlebu, aku mlebu biasane nanging nalika pengin ndeleng kabar ora ana sing mbukak: Ya nyoba dimuat lan ing ngisor iki ditulis "Rampung "nanging terus ing kaca wiwitan, yaiku ing tembok sing ana kabeh warta. Aku ngeklik jeneng kanca lan kedadeyan sing padha, ora mbukak apa-apa, nyatane ora mbukak profilku, nalika aku menehi jenengku. Kepiye iki? : S Yen ana sing ngerti utawa wis kedadeyan sampeyan, kandhane.

  349.   mefer ngandika

    Aku ora bisa ngetik rai ... nalika mlebu kaca liwat firefox tetep kosong ... lan nalika mlebu nganggo penjelajah internet ngetik kaca ngarep nanging ora ngidini aku maju menyang profilku utawa nindakake tindakan liya. .. Tulung ana sing ngerti apa sing kedadeyan? ???

  350.   Luchii ngandika

    Halo, apa ana sing bisa nulungi aku.. wis udakara 1 wulan aku ora bisa nggunakake obrolan facebook..aku ngandhani yen ora ana sing nyambung .. nalika aku karo kanca-kanca ngandhani yen dheweke wis ana… apa ana sing bisa mbantu kula ???

  351.   FRANCIS USMA ngandika

    Dina sing Apik GENTLEMEN .. DINA DININGKU KOMPUTER KASALAH KONEKSI sing ora ngidini aku akses menyang halaman Facebook sing resmi, kanthi gambar liyane sing apik, nanging ing khusus iki lan siji sing dakkudu ora bisa digunakake kanggo aku, aku pengin KANGGO ngerti yen ana sawetara kegagalan ing kene ing COLOMBIA

  352.   Ritsana Liranzo ngandika

    Ya, aku duwe masalah karo obrolan kanthi praktis nalika ngeklik salah sawijining kontak supaya bisa ngobrol, udakara 5 menit banjur nyopot lan nalika aku nganyari, aku bisa nyambung nanging sabanjure aku ora nyambung!

  353.   maribel arregui ngandika

    Aku ora bakal mbukak obrolan, aku mlebu facebook nanging klik ing obrolan lan aku ora bakal mbukak, aku pengin ngetik profilku lan aku ora bakal mbukak lan ora nuduhake pilihan sampeyan, aku butuh pitulung, aku ora sabar karo matur nuwun iki ….

  354.   V ngandika

    Kanggo wong-wong sing ora ngobrol amarga dheweke ngandhani yen dheweke ora ana gandhengane sanajan sejatine dheweke, kedadeyan sing padha karo aku, lan aku nemokake manawa ana jinis tombol ing bar sing ngobrol sing mlaku, sok dong mirsani yen werno abu-abu amarga sampeyan wis ora aktif dhaptar kanca. Muga-muga ana sing bakal migunani, amarga aku ngenteni akeh wektu kanggo ngerteni hahaha

  355.   diwujudake ngandika

    Halo, pirang-pirang dina ing kaca facebook aku entuk ikon kuning kanthi kesalahan ing kaca, ora ngidini aku nulis ing tembok, mbukak pesen, ngetik obrolan lsp, apa sing bisa aku lakoni?

  356.   viktor.gypsy ngandika

    Wis pirang-pirang dina aku mlebu Facebook lan nalika nyoba komunikasi karo kanca-kanca, aku katon ora nyambung, uga nalika mlebu profilku dadi kosong lan kaca alon-alon, tulung ana wong sing nulungi aku matur nuwun.

  357.   vanessa ngandika

    Aku wis sawetara dina ora bisa mbukak obrolan facebook lan saliyane iku mung bisa ndeleng sawetara kegiyatan kontak.

  358.   maria ngandika

    halo, aku uga duwe masalah karo facebook lan aku ora bisa ndandani apa wae muga-muga bisa diatasi mengko xfi matur nuwun

  359.   nahuel ngandika

    Halo, aku duwe masalah sithik, yen bisa uga ana wong liya, aku bisa mangsuli, deleng, aku mlebu facebook lan ora bisa nyambung, ora bisa mangsuli tembok, uga ora bisa menehi komentar ing wong liya wengi, amarga yen ana wong sing sampeyan kenal, matur nuwun kanthi sanget

  360.   leonardo bernal ngandika

    HELLO…
    Suwe-suwe aku ora bisa nggunakake obrolan facebook, mratelakake manawa aku duwe masalah koneksi ... muga-muga ana wong sing bisa nulungi aku.

  361.   brunette ngandika

    halo, aku duwe masalah ngobrol karo rai nalika nyambung, aku nemu kesalahan kaca lan segitiga kuning kanthi tandha lan praupane ditutup. Ana sing bisa nulungi aku saiki, matur nuwun

  362.   Lorena ngandika

    hai, apa kowe bisa nulungi aku
    sawetara wektu kepungkur aku ora bisa nggunakake obrolan facebook
    pk aku nyambung nanging kanggo kabeh kontak
    Aku tampil komo yen wis nyambung lan medhot ...
    lan sawise sawetara wektu ditutup
    karo pesen
    k ujar k panjelajah unternet ora bisa
    bukak kaca web
    Aku kepiye ..?

  363.   freesia ngandika

    Nyuwun tulung, sampeyan dak rewangi, ora mbukak obrolan ing fb, godhonge ora ana sambung utawa sambungan dosa, tulungana aku

  364.   Gnfr? D 'Lamperti ngandika

    Sugeng sonten ... aku pengin sampeyan nulungi sedina ora bisa nyambung ing obrolan facebook ..
    tulung aku ...

  365.   yolanda ngandika

    Ngobrol ora ngewangi aku, mula aku males dadi ora bisa nyambung lan uga singuuuuuuuuuuuuuuuuu

  366.   domenica ngandika

    Halo, aku ora bisa nyambung, tulung tulung aku, aku ora ngerti bab kasebut sing nyebutake nyambungake aku.

  367.   Nelson Carruega ngandika

    HELLO… CHE APA KANGGO WEDNESS INGKANG SING GAMPANG GUNA CHAT CHATE? IKU NEDI ING NGGAMAK KANGGO Obrolan karo kanca-kancaku… lan saiki aku nemu masalah.

  368.   Guillermo Carlos Didiego ngandika

    Aku ora bisa ngetik kaca facebook, aku wis nyoba ngganti sandhi lan aku durung bisa mlebu lan aku uga ora ngerti yen ngowahi. Sistem kasebut ngirim pesen menyang email kanggo ngganti sandhi lan ngakses sandhi mlebu log lan nalika daklamar njaluk aku nambahake telpon liwat SMS "f" 325. *, ora bisa daklakoni amarga aku ora ngerti kepiye carane nggawe, surat teks saka ponselku ngandhani yen ana kesalahan. Aku macet tanpa jalan metu. Aku ngenteni solusi amarga media iki penting kanggo aku, aku seniman plastik lan aku lara amarga ora kontak karo para penggemar seni. Aku ngenteni pitulung sampeyan. guillermocarlosdidiego@yahoo.com.ar

  369.   maria ngandika

    Aku ora bisa ngetik kaca yen mesthi bali lan njaluk bukti asli lan nggawa aku metu saka sistem sawetara kaping sawise aku ngetik, ora ngidini aku maca pesen utawa mangsuli komentar sing mesthi dakkirim peringatan yen aku kudu ngetik kaca kasebut
    Aku ora bisa nindakake apa-apa
    Muga-muga tanggepan cepet lan bantuan kanggo ngatasi masalahku

  370.   mbok ngandika

    Aku ora bisa ngetik kaca iku mesthi bali lan njaluk bukti asli lan nggawa aku metu saka sistem sawetara aku wis ora bisa ngetik, ora ngidini aku maca pesen utawa nanggapi komentar, aku mesthi entuk kabar aku kudu ngetik kaca kasebut
    Aku ora bisa nindakake apa-apa
    Muga-muga tanggepan cepet lan bantuan kanggo ngatasi masalahku

  371.   Carolina Vione ngandika

    Halo! Aku ngetik pasuryan lan kurang saka 2 menit aku nyopot !!! Ana masalah apa? Kayane sampeyan akunku nanging aku ora ngowahi kaping 3 lan ora bisa !!!!! Tulung !!!! !!!

  372.   Aku ngalih adoh ngandika

    Aku ora njaluk kanca-kanca ngobrol lan aku ora bisa ngobrol karo sapa wae aku bosok nulungi akueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  373.   mbengok ngandika

    mbantu ……… .. nalika mlebu pasuryan, kontak obrolan facebook ora katon ana sing gegandhengan, yen dakkandhakake wis nyambung…. amarga mbantu!

  374.   kristen alexander ngandika

    Mengkono aku nalika ngobrol
    wong liya ndeleng aku pedhot nalika durung
    coo aku ngatasi masalah iki
    dadi aku ora bisa nggunakake chat
    iku salah
    lan sing kelakon kanggo kanca

  375.   Mei ngandika

    APA KANGGO FACEBOOK SING BISA ENGKE ENGKE ING PAGE
    Aku Kudu Mbantu Aku MATI TANPA FACEBOOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  376.   jsepablo ngandika

    Halo, apa sing kedadeyan aku yaiku ngetik Facebook kanthi bener, nanging masalahe aku katon ora nyambung ing kabeh kontak lan aku ora weruh kontak sing gegandhengan

  377.   ruben ngandika

    halo, masalah sing dakalami yaiku nalika nulis ing obrolan, tulisane mung kayata, mangkene: !!!!… xD… .dhfshd sds kaiii da ……… Kepiye masalah sing gagal utawa Q ?

  378.   javi ngandika

    Halo, aku duwe masalah ing obrolan facebook sing dak pencet kanggo nyambung nanging metu akeh nanging ora ana kedadeyan lan nunggu aku, mangga sampeyan bisa menehi pitakon apa sing kudu ditindakake 🙂

  379.   Javier Bieber ngandika

    Siji-sijine sing bisa dakkandhakake yaiku aku tresna karo Justin Bieber lan yen aku ngerti ora ana gandhengane karo Facebook nanging aku seneng karo Justin Drew Bieber Mallette 🙂

    <3I<3LOVE<3YOU<3MUCH<3JUSTIN<3BIEBER<3

  380.   ayo ngandika

    Kepiye cara nyambung menyang faceb?

  381.   natali ngandika

    Tulung tulung aku, aku ora bisa ngobrol ing facebbok, ana liyane sing katon

  382.   Thania ngandika

    Halo, pssa, kedadeyan sing padha karo aku, aku ora masalah karo kaca rai, mung obrolan sing dakwaca pirang-pirang dina tanpa dibukak, amarga ujar manawa obrolan bisa digunakake mung kanggo browser sing dianyari, download pirang-pirang lan ora ana apa-apa .. Aku pengin sambung karo kanca lan minoovio .. muga-muga xxfaaaa ana sing nulungi aku ...

  383.   Jeraldin ngandika

    amarga aku ora bisa mlebu obrolan amarga ana wong spesial sing bakal diajak ngobrol

  384.   Jeraldin ngandika

    mm Aku nesu karo sampeyan, ora pengin ngobrol

  385.   ngasilake ngandika

    Aku bisa ngenteni luwih saka rong jam ing profilku lan durung tetep

  386.   FERNANDO ngandika

    Babagan sing padha karo aku, obrolan ora mbukak (0) <—– Aku mbukak prekara sing metu kaya mbukak jendela obrolan liyane sing mbukak godhong obrolan: mbukak obrolan ing jendhela liyane lan sampeyan ngetik sing duwe kanca yen lagi wae nganggo panah, lan kabeh sing njamin obrolan ora dibukak. Muga-muga bisa nemtokake kanthi becik ……. 😀

  387.   belen ngandika

    Hei, piye kabare? Aku duwe solusi kanggo masalah sing sampeyan alami, aku ninggalake email florenciabelen88@hotmail.com nambah ambung

    IKU NGANGGO PC

  388.   omar rechinos ortiz ngandika

    Halo, ana wong sing bisa nulungi aku ngobrol, aku ora bisa mlebu, klik kanggo mbukak lan ora nanggepi aku. Aku mung bisa nulis ing tembok.

  389.   kelly ngandika

    ayo ngenteni chat bisa digunakake kanggo aku

  390.   karen ngandika

    Halo, aku Karen
    Apa ana sing nulungi aku Facebook ora pengin mbukak lan ngetik sandhi lan ora nampa kaya sing dakkarepake

  391.   alessandra ngandika

    zulay sampeyan paling ala ing donya yen sampeyan setan

  392.   Trini ngandika

    Halo, aku ora bisa ngilangi plus sosial, obrolan ditutup, tegese aku katon ora masak kanggo kanca-kanca! tulung aku butuh pitulung

  393.   ruben de la cruz ngandika

    Aku ora bisa ngobrol ing facebook, ana apa?

  394.   anonim ngandika

    ora m menehi obrolan apa sing kedadeyan

  395.   jazmin ngandika

    sampeyan ora bisa ngobrol apa sing ana

  396.   silvana claudia mariela ngandika

    Aku ndeleng sesambungane karo ngobrol karo kanca-kanca, dheweke bisa maca apa sing dak kirim, nanging yen pengin mangsuli aku katon ora nyambung, tulung aku butuh solusi sing penting, matur nuwun

  397.   alexander ngandika

    Yen jakkjajak aku bodho, apa sing kedadeyan dheweke? Aku kepengin ngerti ing endi sampeyan bisa nglaporake Facebook babagan kahanan sing dakalami luwih saka sewulan iki? utawa dheweke bisa ngatasi aku SAIKI!

  398.   eze ngandika

    Ayo kula ngobrol sawetara banget! Aku katon sambung lan nalika kanca pengin ngobrol karo aku, aku katon ora nyambung! ing pasuryan lan ing pc apa wae sing kedadeyan! ing pasuryan liyane dadi paling apik! Apa sing salah karo dheweke, apa dheweke bakal ngatasi, tulung critakake?

  399.   bastykjhq ngandika

    Aku uga nemoni masalah kasebut, solusine kaya ing ngisor iki, ninggalake mozilla, bali menyang klasik, menyang penjelajah internet (aku sengit karo penjelajah internet ¬¬)

  400.   miguel angel ngandika

    halo wong facebookku ... akeh sing padha karo aku lan 1000% populasi sing nggunakake fbk minangka pilihan kanggo ngobrol, lan akeh sing wis ngerti yen obrolan wis ora bisa digunakake lan dheweke entuk ikon utawa Sampeyan metu minangka sambung lan nalika kanca nyoba ngomong karo sampeyan kanthi otomatis, sambungan… Apik Amarga aku duwe solusi, iku gampang banget, 10 menit kepungkur aku ndandani saka pc lan karo browserku. Aku nemoni masalah iki 2 minggu kepungkur lan ndeleng ewonan tutorial babagan cara ngatasi lan ora ana sing menehi solusi, uga ana langkah-langkah 100 x 100 sing dites ...

    langkah1. mlebu menyang akun fbk
    langkah 2. bukak akun (sing katon ing sisih tengen kothak ing sisih ndhuwur)
    langkah 3. kita menehi konfirmasi akun
    langkah 4. ing konfigurasi, bakal ana sawetara tambahan sing bakal kita AKAK AKUN
    langkah 5. dira xq salomos alesan fbk lan kita menehi wong liya lan terusake menehi kunci fbk (paswar)
    langkah 6. bakal ngandhani supaya menehi kode (dheweke sijine)
    langkah 7. nalika cuetna ora sambung, bakal ninggalake fbk lan bakal ditulis ing kothak babagan ceunta kita
    langkah 8. kita ngetik fbk maneh nganggo sandhi q tngan (utawa paswar)
    Langkah 9. Priksa manawa obrolan bisa digunakake.
    langkah 10. III THE CHAT WORKS:

    ATT: miguel8

  401.   Fer ngandika

    Masalah sing apik wis dirampungake, sanajan sejatine aku ora nggunakake obrolan ...

  402.   Karen ngandika

    AS COUNTS ARRGLOMI Nalika Kanca-kancaku CHAT teka karo QM EDESCONNECT ING KABEH lan aku ora bisa ngobrol X liya-liyane !!!! AKU KANGGO NAMPAK RESPONSE !!!!!

  403.   belen ngandika

    hello .. aku pengen nulungi aku .. aku koyone pedhot ing obrolan facebook .. nalika aku nyambung xq ?? mbantu ....

  404.   elizabeth ngandika

    Tulung aku duwe 2 dina tanpa bisa nyambung menyang facebook kaca ora pengin mbukak sing aneh kanggo aku xk saben dina aku nyambung, aku butuh solusi, aku pengin konektar, nanging kaca kasebut mesthi kosong
    lan aku uga seneng artikel kasebut matur nuwun

  405.   patricia ngandika

    pucha ps sing nglarani ora bisa ngobrol x buku facce: S

  406.   Javier ngandika

    Kanca-kancaku duwe kanca sing padha karo aku nanging wis nyambung lan aku ora entuk, aku butuh pitulung sing cepet, kirim menyang mail javimatias.cf@gmail.com

  407.   Noel ngandika

    Ya ya, ya, aku nesu amarga saben-saben ngira yen ora ana internet, sampeyan angel mlebu
    pesimo sistem facebook sampeyan

  408.   damaris ngandika

    Pitulungan cilik sing apik, aku ora bisa ngobrol ing Facebook karo kanca-kanca sing ora nyambung karo aku, nanging aku ndeleng, ngirim pesen lan dheweke ora tekan.

  409.   Vanessa ngandika

    jendhela facebook katon mundur ing sisih ndhuwur lan sampeyan ora bisa ngobrol

  410.   celok ngandika

    nomnchen ora bisa digunakake !!!

  411.   anonim ngandika

    Obrolanku ora mbukak -.- Wis kaya 2 dina kedadeyan! tulungana aku

  412.   Juli ngandika

    Obrolan facebookku ora bisa digunakake kaya 3 dina, aku ora bisa ngirim pesen utawa nampa

  413.   justina gualberto ngandika

    Obrolan ora kasedhiya, aku ora ngerti apa sing salah

  414.   gicella ngandika

    Obrolan ora bisa digunakake kanggo aku, apa sing kedadeyan aku ora bisa nyambung karo kanca-kanca aku entuk kothak kuning lan aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake, tulung aku butuh chat sing penting

  415.   gicella montecino ngandika

    Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake karo ngobrol, aku ora njaluk kabeh wong ngomong yen dheweke, tulung aku kudu ngomong karo kanca-kanca

  416.   akeh ngandika

    Aku duwe masalah ing obrolan, ora bakal nyambung, coba ana wong sing nulungi aku

  417.   Maria Pincay ngandika

    Ana apa salah, apa aku bisa ngobrol

  418.   nyulam ngandika

    Facebook pancen ngeterake aku amarga aku wis suwe ngobrol lan ora bisa ... tulung critakake apa sing dak lakoni kanggo nyambung menyang obrolan

  419.   heh ngandika

    Napa aku ora bisa miwiti ing facebook seluler ???

  420.   Melissa Benitez ngandika

    ora ana sing ndeleng terus, ora ana maneh sing nesu

  421.   Mikael ngandika

    Apa sing kedadeyan yaiku 700 yuta pangguna sing wis ana, nggawe ambruk ... Ala banget! Dadi nglipur ...

  422.   Nelson ngandika

    Halo, hei, obrolan facebookku ora menehi apa sing kedadeyan utawa yen masalah kasebut bisa dirampungake, tulungake manawa sawetara wong ngalami perkara sing padha utawa critakake apa sing bisa daklakoni kanggo ngrampungake masalah, monggo !!!

  423.   sayru ngandika

    menyang kanca ora ana kasus, ora sabar aku malah mlebu saka komputer menyang facebook, nanging ora ana kasus, amarga obrolan ora nyambung, apa maneh sing bisa daklakoni yen aku uga mriksa lan nyelehake ewu kaping kanggo nganyari kaca, aku mlebu saka browser sing beda-beda, lsp, amarga saka pc dheweke ora ana wangsulan

  424.   Marcia ngandika

    Aku ora bisa nyambung menyang obrolan pasuryan aku wis medhot lan aku ngeklik lambang sing nyambungake sampeyan lan isih katon kaya pedhot, apa sing kedadeyan !!!!!!!!!
    Lan ora ana kanca sing nyambung

    tulung tulung tulung

  425.   Loli ngandika

    Aku ngetik pasuryan nanging ora ngemot kaca utama lan mung ngunci ing pasuryan sing dakkirim, aku mlebu wong liya lan mlebu uga ing aku

  426.   nayeli ngandika

    Aku wis nyoba mateni akunku yen mbukak rai nanging ora katon sambung lan ora ngidini aku mlebu obrolan, jarene aku kudu nganyari browser

  427.   jackie ngandika

    Facebook ora bisa digunakake lan aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake .. Aku nelpon kanggo sambat lan dheweke ngandhani yen sawetara dina bakal bisa dirampungake lan ora ana kedadeyan !!!

  428.   Luis ngandika

    Aku ora bisa ngetik akun, aku entuk masalah koneksi kaya garis internet mudhun: /

  429.   jeniffer reyes santillan ngandika

    aaashshs minangka teror mung ing prekara sing paling penting lan ora ana masalah sambungan ana kepiye sengitku…. jus

  430.   RICARDO ngandika

    hello kanggo kanca-kanca aku pengin sampeyan mbantu aku pengin nyelehake jam utawa tanggalan ing facebook lan aku wis ndeleng sawetara tutorial lan aku meh nindakake kabeh, nanging pungkasane dheweke ngandhani yen aku kudu nempelake kode lan ngendi ora metu utawa aku ngerti endi sing tetep

  431.   david ngandika

    Saiki aku bisa ngobrol ... nanging pesen instan sing dak kirim kadang ora teka .. Aku nulis dadi wong bodho supaya ora teka .. Maksudku apa sing kedadeyan karo obrolan fb .. lan keamanan aku ngobrol liwat kothak facebook .. kesalahan iki Dheweke wis 2 minggu lan puisi sing ora apik .. kanggo wong sing kedadeyan ..? tulung xfaaa

  432.   Leonardo ngandika

    Aku setuju karo kabeh wong miturut apa sing sampeyan pikirake, nanging dumadakan garis Facebook mudhun dadi normal lan angel nyambung, konsultasi karo operator utawa profesional

  433.   Lucy ngandika

    Aku ora bisa nyambung menyang obrolan rai yen kedadeyan

  434.   jhordin jhonatan ngandika

    Aku ora setuju karo praupanku, aku ora bakal kelangan amarga aku kepengin ngerti yen aku duwe pilihan kanggo pulih amarga nalika ngirim email lan sing ditentang mung kari nambah kanca lan aku ngeklik profilku nanging terus nambah kanca amarga

  435.   jhordin jhonatan ngandika

    Aku ora setuju karo praupanku, aku ora bakal kelangan amarga aku kepengin ngerti yen aku duwe pilihan kanggo pulih amarga nalika ngirim email lan sing ditentang mung kari nambah kanca lan aku ngeklik profilku nanging terus nambah kanca amarga

  436.   jonathan ngandika

    Kanca sing wis nyambung ora katon, dakkira wis pedhot, aku kudu nyambung 360 ing wayah wengi lan aku duwe 129, aku ora ngerti apa sejatine

  437.   paula ngandika

    Ing facebookku aku ndeleng 0 sing nyambung lan sejatine ana wong sing nyambung, apa sing salah?

  438.   Andres ngandika

    Dheweke uga nindakake perkara sing padha karo aku, apa sing kedadeyan?

  439.   Emanuel ngandika

    Nalika iku Microsoft Messenger sing lawas lan ora nggunakake umume ngirit kentang ... Hahaha

  440.   Marcela ngandika

    Aku uga weruh 0 wis nyambung, aku ora ngerti carane ngrampungake ... lan wis 15 dina kaya iki :(

  441.   Marcela ngandika

    Aku uga ndeleng (0) nyambung, aku ora ngerti carane ngrampungake ... lan wis 15 dina kaya iki :(

  442.   Freddy ngandika

    Kaya aku, wis 10 dina kaya ngene. (0) nyambung XD

  443.   Freddy ngandika

    Aku nemokake solusine.! ganti sandhi banjur priksa setelan obrolan sampeyan

  444.   Omar ngandika

    Kanggo tmb aku katon kaya iki, siji-sijine cara sing wis dipindhah lan ditanggulangi yaiku mbukak akunku lan ujar manawa konfigurasi akun, aku ngeklik, ngenteni sawetara wektu kaya 20 detik lan sing gegandhengan katon lan aku bisa ngobrol

  445.   Nestor ngandika

    Ana sing ngerti kenapa kegagalan koneksi ngandhani ... ????

  446.   Luci ngandika

    Ora cocog kanggo aku, ora ana sing online, mula aku mlebu liwat google explorer Internet chrome utawa Mozilla?

  447.   spttp ngandika

    jebule kedadeyan ing firefox ing googlecrome sing ora kedadeyan karo aku
    OMG kesalahan sing gedhe

  448.   joha ngandika

    hello ... sejatine, aku uga padha karo Laura, aku katon ora nyambung, sanajan aku mriksa setelan obrolan lan kasedhiya, aku mriksa setelan akun lan wis dikonfigurasi kanthi bener, pesen ora tekan aku, mung Nalika aku log in maneh, aku ora entuk pesen sanajan aku bisa ndeleng kontakku sing kasambung ... Maksude ... aku ora bisa ngobrol ... takkira iku pcku , banjur komputer liyane, lan dudu ... mula saka kaca facebook ana prekara sing ala, nanging kabeh iki nggawe kita lara .. ..

  449.   Aníbal ngandika

    Aku ngerti carane nggawe ... kanggo sing duwe segitiga sing ora ngidini sampeyan nindakake apa-apa ... mesthine amarga padha duwe tanggal pc sing salah ... lan kanggo sing ora duwe kanca sing wis sambung, dheweke kudu nyelehake kanca sing pengin ndeleng dheweke wis nyambung ... ing dhaptar kanca sing paling apik utawa nggawe dhaptar sing diarani kabeh ... amarga yen sampeyan nggawe kanca paling apik, kabar kasebut akeh. Muga-muga bisa uga diladeni sampeyan

  450.   maferella ngandika

    solusine yaiku ngeklik chat ……… .. sing kasedhiya kasedhiya…. swara .. banjur klik bathi kasedhiyanku lan klik kenalan lan kanca-kanca sing paling apik lan iku, aku sukses ...

  451.   evelin patricia hualtibamba fernandez ngandika

    Ing obrolanku ana 0 sing nyambung, iki wis luwih saka seminggu, aku bisa ngatasi masalah kasebut

  452.   joha ngandika

    … Matur nuwun kanggo nerangake solusi, nanging aku wis takon marang sawetara kanca sing cedhak, lan dheweke crita yen kedadeyan sing padha uga… banjur… apa sing kedadeyan… ..

  453.   hydrangea ngandika

    Aku ora bisa mlebu facebook wiwit bengi. Aku ora ngerti apa sing salah, apa sing bisa dak lakoni kanggo ndandani? matur suwun sanget

  454.   cathya ngandika

    Ora adil tumrape aku, dheweke uga katon 0 gegandhengan lan sejatine yen sampeyan kreen k bakal dirampungake sawetara dina xk io aku meh meh seminggu tanpa ngobrol 🙁

  455.   yalii ngandika

    Aku butuh pitulung karo obrolan facebook, aku ora ngerti apa sing kedadeyan nanging udakara 2 wulan, mula obrolan ora metu ing 0 lan aku kudu ngomong liwat imbox yen ana sing ngerti kedadeyan lan / utawa duwe solusi , Aku njaluk tulung tulung aku !! Matur suwun; D

  456.   Romy ngandika

    Halo, sawetara dina, yen dhaptar obrolan ora katon, aku ora bisa menehi komentar utawa menehi komentar kaya utawa ndeleng msgs utawa apa-apa mung nalika aku ngatur babagan dhaptar sing nyambung katon kanggo aku sawetara solusi xfa sing bisa kedadeyan yen Aku mlaku mlaku kanthi rapi 🙁

  457.   Cloud_FFVII ngandika

    wong sing siyap, tindakake iki:
    1 - Klik ing obrolan, ing sisih ngisor katon rodha "gir" konfigurasi.
    2 - Pateni Swara, lan Kasedhiya
    3 - Klik ing «Batesi kasedhiyanku»
    4 - «Akrab» merek lan «Kanca Paling». OK
    5 - Saiki Swara Anyar lan Kasedhiya ...

    Kontak sampeyan wis katon !!!

    Salam

  458.   martin ngandika

    Wong, tindakake kaya sing dikandhakake Hannibal. Bisa mlaku kanthi sampurna. Salam lan preinan selamat kanggo kabeh.

  459.   emmanuel ngandika

    hello aku duwe masalah karo obrolan pasuryan aku duwe kanca sing nalika wis nyambung aku katon ora nyambung lan dheweke katon wis ora nyambung lan nyatane kita kabeh wis nyambung, apa sing bisa kedadeyan? tulung

  460.   luis ngandika

    Anibal bener, heck, aku wis ngonfigurasi zona wektu komputer, uga wis ngonfigurasi wektu jam internet ing pojok tengen ngisor komputer ... masalah wis diatasi ... kesalahane kurang saka sadurunge ... aku bakal bali.

  461.   seneng ngandika

    Deleng, sawetara dina aku entuk: Facebook Chat ngalami masalah teknis.
    Aku ora bakal ngidini aku ngobrol karo kanca-kanca online lan ora nuduhake manawa aku nyambung nalika isih ana! Uga sing aneh yaiku wong sing wis nyambung nanging aku ora bisa ngobrol karo kontak sing gegandhengan! Aku butuh pitulung! 😀 Matur Nuwun!

  462.   jose ngandika

    Perkara sing padha karo aku yaiku meri lan luis jose. Aku butuh tulung

  463.   clarisa ngandika

    Aku uga duwe masalah ing facebook kanggo nyambung menyang obrolan !!! Ana wong sing nyambung, nanging aku ora bisa ngobrol karo dheweke lan kedadeyan sing padha karo aku karo messenger ing baki. Ana sing ngerti kepiye carane bisa ngrampungake, ok kedadean ???

  464.   marahy guadalupe peralta maple ngandika

    Aku ora ngerti apa sing praupane karo praupanku, udakara rong dina kepungkur aku banjur nyambung… kabeh sing nyambung katon, nanging aku ora katon sambung lan ora bisa ngobrol! Aku kepiye? NULANGI AKU !!!! plizzz

  465.   herbert ngandika

    Perkara sing padha karo aku yaiku meri lan jose luis lan clarisa, tulung, lan apa bakal kedadeyan yen aku nggawe akun liyane?

  466.   herbert ngandika

    Aku duwe informasi kanggo sampeyan, yen sampeyan mbukak akun ing komputer sing ora ana sing mbukak masalah iki, kayane kena infeksi, banjur ana wong liya sing mbukak lan sampeyan mbukak akun, bakal duwe masalah sing padha
    Aku nindakake perkara Hannibal lan mbatesi kasedhiyan lan ora bisa digunakake, lan nalika ndeleng apa masalah iki, dheweke saya tambah ... Muga-muga sawetara wong bisa nulungi aku lan menehi solusi sing pasti utawa ngerti karo sapa sing bakal dihubungi. ...

  467.   gaston ngandika

    Wis luwih saka telung wulan obrolan facebook durung bisa digunakake kanggo aku lan rumangsa dheweke ora anget kanggo ngrampungake masalah amarga dheweke ngerti kepiye cara kerja lan dheweke kudu duwe teknisi sing wis trampil kanggo nambah lan ngrampungake masalah kedadeyan kasebut, mula aku mikir dheweke ora minat utawa ora nggatekake masalah kasebut

  468.   Carmen Rubio Lopez ngandika

    Aku duwe masalah sing padha ing obrolan facebook

  469.   liliuu ngandika

    SOPO BISA NULUNGI AKU KANGGO MUNG KANGGO KABEH, JOSELUIS, CLARISA LAN HERBERT ……… GAMPANG KANGGO AKU NGANGGO LAIN-LAIN NANGING APA ORA CEPET ORA BISA NGANGGO Obrolan FACEBOOK. ME0 -.-

  470.   herbert ngandika

    Ana akeh wong sing duwe masalah kaya ngono, katon ing garis yen wis nyambung lan sampeyan ora bisa ngobrol, yaiku wong sing ora duwe masalah iki, lan kaya sing dakkandhani, iki saya tambah. ora migunani kanggo nggawe akun daging babi liyane, kaya ing puteran, aku wis mbukak akun lan wis kecing, sampeyan ora bisa…. awake dhewe kurang ajar

  471.   OF§ @ ngandika

    Perkara sing padha karo aku, obrolan facebook ngalami masalah teknis ... lan sing paling ala yaiku aku duwe cyber lan sing paling disenengi para muda ... yen ana sing ngerti solusine, coba critakake amarga apa ucapake ing ndhuwur iku ora regane .. utawa dumadakan regane saiki ora ono ...

  472.   cristian ngandika

    Ya, aku wis maca komentar, lan yen kedadeyan iki, aku mlebu pasuryan sing ana gandhengane karo balung ijo, nanging sawise 2 utawa 3 menit, aku entuk segitiga kuning kasebut, lan kontak ndeleng aku pedhot, aku menehi f5 lan aku kasedhiya maneh, nanging sawise 3 menit sampeyan ndeleng perkara sing padha maneh, mula, aku ndeleng kontakku, kasedhiya, sejatine, yen ora kepenak. Ana prakara, lan saiki wenehi solusi !. (Iki kedadeyan aku wiwit 7 dina nganti tanggal komentar iki).

  473.   yesus eduardo cornejo peña ngandika

    Yen kanca-kancaku katon online nanging aku ora bisa ngirim pesen utawa dheweke ora mangsuli, sing paling gedhe yaiku aku ora bisa ngirim, mula dheweke ora mangsuli aaah
    VALUATION Sampeyan

  474.   herbert ngandika

    Nyuwun pangapunten, kanca-kanca, kula sampun ndandani, muga-muga ora kedadeyan maneh, muga-muga sukses

  475.   manuel ngandika

    Aku duwe masalah yen wis nyambung
    nanging dheweke ngandhani yen aku katon ora nyambung lan nalika aku ngobrol
    Aku kudu nganyari browser (F5)
    lan pesen dakkirim ing INBOX
    Aku ora ngerti sebabe kedadeyan kasebut.

  476.   cris ngandika

    Halo, wiwit 5 dina kepungkur, aku duwe masalah koneksi obrolan rai, uga masalah kasebut bisa dipecah sawetara, nanging saiki sing kedadeyan ing kaca rai kalebu ing ngisor iki: ing endi kabeh aplikasi musik, kelas, foto metu, cathetan lan pitakon amarga saiki aku entuk iki: GANTI LATAR BELAKANG, lan amarga aku weruh ing kana, ing kaca omahku ana pariwara kayata: masalah dideteksi karo flash player, video iklan, pariwara diet lan macem-macem iklan sing lagi ganti, mula kedadeyan nalika aku mlebu tembok kontak apa wae lan mula pasuryan saya kakehan, yen ana wong ngerti cara ngilangi, utawa ana wong sing ngandhani tegese, aku bakal ngormati!.

  477.   Guera Leticia ngandika

    Aku njaluk tulung aku ngrampungake masalah sing dakalami nalika ngobrol karo kabeh kontak, sambungan lan sambungan terus lan aku ora ngerti kepiye carane bisa ngrampungake masalah kasebut.

  478.   Fabricio ngandika

    Kanca-kanca sing apik banget, aku duwe masalah sing padha lan ora nyambung maneh, apa wae sing kedadeyan, aku butuh wong sing menehi solusi, muga-muga email sampeyan dikirim menyang aku, salam

  479.   ginuk ngandika

    Aku ora bisa komunikasi liwat obrolan utawa pesen, kayane dheweke ngguyu amarga aku nelpon telpon sing ana lan ora ana sing njupuk

  480.   jose ngandika

    Wis rong dina aku ora bisa ndeleng tembokku, kenapa?

  481.   jose saturnino ngandika

    Aku ora bisa ngetik facebook katon gagal

  482.   brenda ngandika

    Aku ora bisa ngobrol, katon yen obrolan ora aktif, apa sampeyan bisa nulungi aku utawa menehi pitutur apa sing kudu ditindakake? PLZ

  483.   balderaya ngandika

    Aku duwe firefox, chrome, lan explorer lan kedadeyan sing padha, chatttt nyambung yen ana wong sing ngerti carane ngatasi x iki, ucapake komoooo graxx

  484.   Fernanda ngandika

    Ora ana masalah sing padha karo aku seminggu kepungkur, muga-muga bisa ngatasi amarga kanggo nglumpukake cepet, mula muga-muga bisa ngatasi masalah kasebut ..

  485.   yuli ngandika

    Aku mung bisa ndeleng tembok, nanging ora bakal menehi komentar, ndeleng mjs, notifikasi. ora liya!

  486.   Luciana ngandika

    Hoola! facebookku ora mlaku kanthi suwene seminggu! Aku ora bisa ndeleng foto utawa jeneng kanca! Tulung aku butuh pitulung :(

  487.   Aku ora ngobrol lan ora bisa ndeleng pesen, saiki uga ora bisa ngirim apa-apa ing tembok kanca. Coba critakake apa sing kedadeyan! ngandika

    Aku ora bisa ngirim ing tembok kanca lan wis 10 dina tanpa ngobrol, uga pesen.

  488.   mlebu ngandika

    Halo kanggo kabeh .. masalahku iki .. ora preduli ndeleng, kanca-kancaku ujar yen dudu… Aku ora bisa ngobrol ing fb !! kanggo luwih lengkap yen aku wis ditangkep lan aku wis diarahake menyang sisih tengen ngisor, jarene obrolan sing gegandhengan .. tulungana aku !!!

  489.   Annie padro ngandika

    Uga seminggu sing ora bisa mlebu ing game Lucky Gem. Aku entuk separo game.

  490.   olaya oyarce bungah ngandika

    Pirang-pirang dina kepungkur aku ora bisa mriksa pesen, kurang ngobrol lan ora bisa menehi komentar ing tembok lan kurang saka kanca. Muga-muga facebook dibukak lan tembok kanca-kanca aku ora tetep nyambung apa sing kedadeyan, mangga aku butuh pitulung cepet lan kabeh aplikasi supaya facebookku bisa digunakake

  491.   lorializ ngandika

    Masalahe padha karo kabeh, obrolan wis nyambung lan pedhot, wenehi wangsulan utawa browser kudu ndeleng apa-apa utawa kacepetan sing cepet

  492.   Vanessa ngandika

    0la ac un0z d !! az aku ora iso mlebu haha ​​facebook m eparec una !! nf0rmaz !! on ke d !! c ke aku kudu ngirim pesen haha ​​m !! m0v !! l nanging n0 ma yejado !! z !! ​​j0 z !! n bisa ngetik ezper0 !! m bisa a !! udar xke enbrdad iku mbebayani !! !! !! adi0z

  493.   claudia azuena ngandika

    Obrolanku uga asring gagal, aku sambung lan sawise sepuluh detik dheweke pedhot lan butuh maneh kanggo nyambung maneh, kanca-kanca bisa menehi diskon kanca sing dak ajak ngobrol lan aku kudu lunga lan ngetik maneh supaya obrolan wis nyambung lan aku ngirim pesen nalika tekan bola-bali, sejatine nekat ate

  494.   Gabriela ngandika

    halo apik sq ami m kedadeyan, ana bedane lan ora yen ana wong sing bisa nulungi kedadeyan sq dsd sawetara dina kepungkur
    Ora katon yen ana kanca sing ngirim pesen x facebook sampeyan mung menyang buskar sing ana gandhengane, kita bisa ngobrol karo ponsel apa sing aku lakoni

  495.   Gerardo Nunez ngandika

    kaca ngarep facebook katon, nanging kanthi cepet munggah
    Bukak, kasedhiya nanging ora ana komando amarga sawetara kanggo ngetik utawa klik durung tekan.

  496.   Fatima ngandika

    Aku ngalami masalah nalika nyambung menyang obrolan Facebook, nanging saka ponselku
    Aku nuduhake kesalahan 503 Aku ora ngerti yen kabeh wong duwe masalah sing padha, hello

  497.   manolo rock ngandika

    Obrolanku, mbukak jeneng kanca-kanca, nanging yen aku pengin mbukak sawetara kanggo ngobrol, ora mangsuli apa-apa, apa sing dakkarepake, supaya bisa ngobrol

  498.   Silvana ngandika

    Obrolanku uga nyambung lan pedhot terus-terusan, pancen nekat, nulungi aku, apa sing kudu daklakoni? Muga-muga ana wangsulan

  499.   kemily ngandika

    Aku ora bisa ngetik facebook utawa liyane ... Aku tansah mbukak kaca apa wae sing kudu dakwaca nganggo facebook kaca sing ujar: KESALAHAN PESAN lan kanthi luwih akeh huruf ing ngisor iki ...
    Ana wong sing ngandhani apa sing kudu aku lakoni kanggo ngrampungake masalah iki .... mangga

  500.   Eduard ngandika

    Aku ora bisa ngobrol karo kanca-kanca, tulung ndandani

  501.   manuel ngandika

    Katon aku Ora bisa nyambung karo obrolan 1 wulan kepungkur

  502.   manuel ngandika

    Katon aku Ora bisa nyambung karo obrolan 1 wulan kepungkur
    tulung tulungana

  503.   kari ngandika

    Halo… !! Sajrone rong dina, facebookku ora bisa digunakake, ora entuk kontak, profilku ora kabuka utawa ana sing nulungi aku ... aku bakal ngormati sewu :) Matur nuwun ... !!!

  504.   Paola Andrea ngandika

    nggih pz xfa aku meh nangis amarga aku ora bisa nyambung ngobrol, kayata justin's utawa luwih lan aku mlebu nanging ora metu kanggo nulis, tetep ireng utawa putih, muga-muga bisa ngatasi masalah iki saiki amarga aku kudu ngobrol karo pacarku xfa ndandani

  505.   paula ngandika

    aaam olap kanggo kabeh sing arep dakkandhakake marang pemilik yaiku kepiye xk ana masalah iki kanggo urip conplicarse bisa ngatasi xfaaaa !! ??

  506.   sheena ngandika

    kaca x obrolan tetep ing tbn… Aku ora nggunakake lan malah ora bisa ndeleng pesen utawa kabar utawa malah ngganti gambar profil…. Sing ngajak obrolan bisa nindakake saka msn tbn ... sambungake kanca saka wajah saka msn lan bisa ndeleng kabeh kontak sing online kanggo ngobrol saka kana tanpa kudu ngetik x face chat ... ndandani porkeria iki xfaaaaaa! !!!!

  507.   Aku utawa ngandika

    Perkara sing padha karo aku Mmmm ...
    Aku pengin ngomong karo wong lan ora ana sing metu, metu kaya obrolan sing lagi dimuat,
    lan uga aku ora bisa ndeleng potret Pitulung aku XFa !!
    kedadeyan ing google chrome ...
    Tambahake aku ing facebook: ´Claudio Bien Akolatroniko

  508.   kardigan ngandika

    Aku ora bisa ndeleng obrolan facebok, aku ora ngerti sebabe ana wong sing nerangake apa sing kedadeyan karo aku

  509.   anna mabel ngandika

    hello, aku duwe dhaptar kontak ing facebook nanging durung dimuat suwene 2 dina, mung ora ngemot apa-apa lan aku ora bisa ndeleng pesenku ... tulung tulungana aku…. *

  510.   pasuryan aku wis mateni obrolan dadi pirang-pirang dina apa sing kudu daklakoni ???? ngandika

    Raine ora cacat obrolan, kepiye carane ngrampungake, pirang-pirang dina suwene.

  511.   Blanca ngandika

    Halo, aku duwe dhaptar kontak ing facebook nanging durung dimuat suwene 5 dina, mung ora ana sing mbukak lan aku ora bisa ndeleng pesenku ... tulung tulung aku

  512.   Wungu putih ngandika

    Halo, aku duwe dhaptar kontak ing facebook nanging durung dimuat suwene 5 dina, mung ora ana sing mbukak lan aku ora bisa ndeleng pesenku utawa ora ngidini aku nindakake apa-apa… tulung tulungana aku .... *

  513.   Masiel ngandika

    Hai, aku nyoba ndeleng rai lan ora bisa mbukak kaca ing kene, ngetik email lan sandhi, ana apa?

  514.   EDGARD ngandika

    nalika ngobrol aku ngirim apa sing tak tulis nanging aku ora bisa ndeleng apa sing dijawab karo aku

  515.   yelitza ngandika

    Nalika mbukak pasuryan lan nyambung menyang obrolan, kayane saya pedhot

  516.   Gabriel ngandika

    Nalika ngetik facebook, aku ora bisa nyambung menyang obrolan, sing bisa uga nyambung, nanging tetep ana

  517.   Javier Martinez Suarez ngandika

    Aku duwe masalah sing padha karo wong-wong sadurunge, tulung tulung aku, ing apracticamnete cs aku kerja kanthi pasuryan nalika ana prastawa .. matur nuwun

  518.   yosbi yesus perez ngandika

    Aku duwe mirip sing padha karo aku, mbukak facebook nanging mengko yen pengin entuk kabar utawa luwih, sambungane mudhun, nanging kaca liyane bisa digunakake kanthi normal

  519.   beret ngandika

    Halo !! Aku ngganti tembung sandi lan aku mikir sing paling apik kanggo iku, nanging suwene apa kita kudu ngenteni amarga aku nindakake liwat aplikasi panjelajah internet lan yen ngidini aku mlebu normal nanging alon banget lan aku bisa liwat google aplikasi lan yen mlebu nanging aku ora bisa ndeleng sapa sing online lan aku pengin nuduhake apa-apa utawa ndeleng pesen lan aku ora bisa ndeleng

  520.   The-foltaje1 ngandika

    Kaca facebook utawa wajah sing ora dakkarepake April aku pengin sampeyan nulungi aku amarga aku ora ngerti carane ngrampungake, tulung tulung aku wiwit wingi, sampeyan ora pengin melu-melu 

  521.   olga cando ngandika

    Mangga, purun jaringan wajah, aku pengin sampeyan ngatasi, aku duwe masalah mlebu amiface lan koneksi obrolan katon offline, aku matur nuwun amarga wis nulungi aku kanthi cepet

  522.   sawiak ngandika

    Nalika aku pengin ngetik faccebook aku entuk pesen sing ujar sertifikat ora valid.
    komputer ora ngenali sertifikat, apa sing kudu aku lakoni? Matur nuwun

    1.    jina95 ngandika

      Mengkono uga kanggo kula
       

  523.   Sutpok_uchiha ngandika

    Aku pengin pitulung, yaiku bubar aku ora bisa ngirim pesen, ngandhani yen aku duwe koneksi sing ala utawa ana prekara, nanging aku duwe msn lan nindakake lan normal, isih ora ngidini aku nindakake kaya ngobrol sejatine, aku pengin sampeyan mbantu aku ngganggu lan uga duwe sawetara prekara sing kudu ditindakake amarga digunakake kanggo tugas lan perkara kaya kerja, muga-muga aku butuh pitulung kanthi cepet

    1.    Daniel Martinez Rivera ngandika

      Meh kedadeyan aku lan aku mlebu pasuryan kanthi apik lan aku katon wis nyambung nanging banjur menyang munute cilik sing diarani sampeyan, aku nyambung banget karo apa sing kedadeyan karo servision

  524.   ALBERTO REGIL ngandika

    MASALAHKU, AKU KONEKTIF TO FACEBOOK, LAN KATOKU ORA BISA NGANGGO APIK, MINGGU MULAI AKU NGADE, ORA AKU NGANGGO PESAN SING GABUNG CONNECTION TO FACEBOOK ...
     

  525.   ALBERTO REGIL ngandika

    MASALAHKU AKU KANGGO NGANGGO FACEBOOK, LAN KANTHI ORA BISA
    ORA APA, MINGGU INGKANG MUNG KITU KANGGO KANGGO LAKU, LAN IKI WIS
    PESAN sing ngomong:
    Nuwun sewu, ana kesalahan.

    Kita ngupayakake supaya bisa dirampungake sanalika bisa.

  526.   Hugui_3 ngandika

    AKU Duwe MASALAH sing padha nalika ngobrol ing FACEBOOK, dakkandhani tanpa sambungan .. aku pengin ngerti apa masalahe. 

  527.   Ernesto Luis Gentzen Lassalle ngandika

     BEKAS CONNECTION

  528.   FROGZILLA ngandika

    uga ing kasusku. Ditulis manawa wong sing pengin dak telpon video wis siyap. yaiku sing wis kita lakoni sadurunge. lan wiwit 2 dina nganti saiki sampeyan ora bisa

  529.   Facurodriguez55 ngandika

    Aku pedhot lan obrolan katon (tanpa sambungan)
     

  530.   katy_frik ngandika

    Aku butuh pitulung, aku nutup akun bengi aku lan mbukak dina iki, aku ngobrol kaya ora nyambung lan saiki aku ora pengin jendhela ngobrol, nulungi pliss

  531.   Valkyrie_mi ngandika

    Sawetara jam kepungkur, aku ora bisa nyambungake faceboock utawa google chrom utawa explorer, amarga pangguna liya sing ngerti mlebu tanpa masalah. Apa ana sing ngerti kedadeyan kasebut?

  532.   Israel Condori Mamani ngandika

    Ora mlebu PROFIL FACEBOOKku

  533.   Helen ngandika

    Aku nesu banget karo obrolan ... aku wis nyambung nanging karo wong liya ora nuduhake yen aku, aku ora duwe obrolan sing dipateni utawa apa-apa, aku mung katon minangka pedhot lan sing nesu, nalika ngobrol karo wong liya critakake yen aku katon lagi pedhot .. BANTUAN !!

  534.   yesus perez ngandika

    Masalahe yaiku aku ngobrol facebook ing ponsel nanging nalika pengin nyambung, aku bakal kelangan sambungan ???? apa masalahe?

    1.    Javier ngandika

      masalahmu yaiku
      internet sing sampeyan gulung yen wifi priksa manawa sinyal kasebut apik

  535.   fabian taborda ngandika

    Aku ana ing fitur sonia del CARMEN PERALTA, nanging aku pengin mlebu tambang lan ora bisa dadi TABORDA FABIAN, APA ??????????

  536.   alfred ngandika

    Saiki aku duwe masalah sing padha nalika entuk pesen obrolan tanpa ana gandhengane, muga bisa ndandani

  537.   maria ngandika

    Aku ora bisa mlebu ing akun nalika ngeklik Facebook aku entuk pesen sing ujar manawa koneksi iki ora dipercaya

  538.   Daniela ngandika

    Sawetara dina kadang aku ora bisa ngetik facebook, lan metu kaya ora nduwe internet, nanging nalika pengin mlebu google mlebu normal, lan kanthi youtube aku duwe masalah sing padha: /

  539.   claudiamontenegro ngandika

    pirang-pirang dina kepungkur, aku ngetik pasuryan lan sawetara menit nalika ujar "ngobrol tanpa koneksi", banjur koneksi bali lan sawetara menit banjur dipotong maneh. Aku butuh wangsulan ??? mriksa kabeh lan masalah isih ana.

  540.   Ashley ngandika

    Hai, aku bakal nemoni masalah kasebut lan aku bakal nemoni masalah kasebut lan aku ora bisa nyambung karo bapakku lan pesene ora tekan aku lan aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake lan muga-muga sampeyan menehi informasi luwih lengkap babagan iki chatting x fis apa cepet-cepet

  541.   Ashley ngandika

    Hai, apa sing dakkirim ing rai? Aku nemoni masalah kasebut lan aku ora bisa nyambung karo bapakku lan aku ora bisa ndeleng pesen sing dikirim, tulung, ana sesuatu lan kanca lan sedulurku ora metu lan aku yen gelem butuh pitulung langsung

  542.   Mayra miyu ngandika

    ORA JOANNNNNN ORA BENER ORA KANGGO SALEE KANGGO LAN GOLEK KANGGO AKU KANGGO NGANGGO GOLONGAN BOBOTOH KANG BUUUUU

  543.   Lolita ngandika

    Aku apresco ing obrolan nalika aku. Nyambung Aku ndeleng aku dadi kanca luwih akeh dadi aku ndeleng dhewe amarga lan aku nulis lan pesen kanggo aku.

  544.   lalis ngandika

    Masalah sing padha kaya aku nyoba ngirim pesen lan ora ngidini aku nindakake iki, apa sing bisa dak lakoni?

  545.   carlos ngandika

    3 dina kepungkur, obrolan durung nyambung, kepiye manawa dheweke duwe saraf kanggo ngirim layanan sing bisa digunakake setengah cara?, Lan sing paling ala yaiku supaya kita tetep ngombe pil cilik kaya biasane.

  546.   carlos ngandika

    Nganti kapan sambungan iki bakal gagal, lan yen sampeyan ngerti

  547.   poni rosie ngandika

    Aku duwe kamiripan sing padha katon apik tanpa ana hubungane lan aku ora ngerti sapa sing nyambung xfa nulungi aku

  548.   LU ngandika

    Halo, aku duwe dhaptar kontak ing facebook nanging durung dimuat suwene 5 dina, jarene ora mbukak apa-apa liyane lan aku ora bisa ndeleng pesen utawa ngidini aku nindakake apa-apa… tulung aku tulung

  549.   felipa perez de gonzalez ngandika

    Apa sing kedadeyan ing komputer wiwit dina Minggu tanggal 21 sambungan karo facebook wis gagal, ora ana sing mbayar internet. ana apa karo teknologi dening dewa

  550.   Andrew Limc ngandika

    Aku ing kaca facebook nanging ora ana gandhengane karo obrolan

  551.   mìchèllè dònòsò ngandika

    Ya, kedadeyan kasebut dakkarepake, muga-muga bisa diatasi kanthi cepet, aku pancen butuh FACEBOOK, aku ora bisa urip tanpa.

  552.   Alberto ngandika

    Aku mbukak rai kanthi normal, nanging sawise udakara menit obrolan banjur nyopot, aku nganyari karo F5 lan sambung maneh, nanging sawise sawetara sambungan maneh, kaya saben 1 utawa 2 menit, apa ana sing bisa nulungi aku?

  553.   gina rodriguez ngandika

    chatting ora bisa digunakake kanggo aku, kepiye carane bisa ndandani

  554.   ruben esteban ngandika

    kepiye obrolan facebook ??? Apa kita kudu milih jaringan sosial liyane? Aku ndeleng akeh wong sing duwe masalah sing padha ing obrolan, ora ana sing tanggung jawab kanggo jaringan ngatasi masalah kasebut, ing omah kita ana sawetara masalah sing padha, lan ???? Ana apa, ora ana solusine, aku mbayar apa sing dakkarepake, dudu sing sampeyan karepake, aku milih amarga dheweke kandha yen dheweke paling apik

  555.   Abraham Ramirez ngandika

    halo sugeng dalu aku pengin ngerti sebabe obrolan facebook jarene pedhot

  556.   ana cristina picena jimenez ngandika

    Apa sing kedadeyan karo Facebook, aku ora bisa maca pesen utawa kabar lan obrolan mesthi pedhot, mung ana 5 publikasi sing bisa dakgawe, aku ngganti internet utawa apa sing dadi sebab, kita mbayar wektu kanggo mbantu wong, tulung, iku minggu sing padha.

  557.   rosselin ngandika

    Aku uga pengin ngerti sing padha

  558.   Javier ngandika

    bola-bali dadi masalah pangopènan rai, nanging ing pc sampeyan manawa sampeyan wis kebak kabeh sing kudu nganyari kabeh data virus ing internet, sistem kasebut clogged. lan mengaruhi sampeyan ing rai. Aku ngerti amarga aku duwe loro PC
    kerjane kanthi apik banget lan sing liyane nutup rai saben sawetara menit 85% yaiku pc tanpa pasuryan.

  559.   leonel gil lopez ngandika

    Aku duwe masalah ing facebook, jarene tanpa sambungan lan suwene jam nyambung lan ora bisa akomodatif kaya sadurunge

  560.   Juan Aguilar Valdes ngandika

    kontak ing Facebook mung ditampilake foto latar mburi lan profil sing dakgawe

  561.   BEATRIZ CRISTINA D "ARIELLI ngandika

    Aku prelu mbiyantu ngatasi masalah sing dakkarepake, aku ora ngerti yen nganggo wajahku utawa langsung karo peternakan 2. Babagan WULAN SAKING KABEH KERJA SAKING KABEH, ING NGAPAK PLOT, KAYU, Kewan Utawa kabeh sing daklakoni yen ditinggal Kaca utawa mateni peralatan, kabeh dibatalake lan kaya aku ora nindakake apa-apa. Tuladha. Wingi-Wingi iku 5.800.000 Koin lan saiki, TANPA mateni alat, wiwit aku kudu ninggalake kabeh wengi, nanging aku ndeleng manawa ora nggawe akal, aku golek tanduran kabeh rusak yen aku ora ngerti, ABOLES KANGGO PRODUKSI ING Dinane ORA LAN DUWAK AKU 5.200.000. UTAWA Dadi, aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake. MOHON KANGGO MENDAPIKAN Kowe CETAK KANGGO KAKU CEPAT KANGGO KANGGO MASALAH ANA KAMU KANG NAMPAK. ING KENE AKU NINGGALKE DATA LAN Mugo-mugo SOLUSI SING PALING SAKI WIS WIS BULAN, KANGGO ORA KOLEKE GAME MY, ORA KONEKTIF WITH CONTACTS AND FLIA. Luwih akeh babar pisan, mula aku mbukak «GAMES» lan TBN. Aku KALAH KABEH. Matur Nuwun.
    PS: WASARAKAKAKKKKKK APAK APAK APIK APIK APA APA APIK LAMPIRAN MAIL.

  562.   BEATRIZ CRISTINA D "ARIELLI ngandika

    MUNGGU enjing. Aku REAL REKUTISE DUWE DUWE DUWE ORA WIS GOLEK NGatasi MASALAHKU. Aku ngetutake kabeh kekurangan sing kasebut ing ndhuwur lan saiki dening EX. SATU SATU ATUS NANG SING DITENANGKE APA KANGGO DUWAK RASA LAN DHUTUNGE NGANGGO FARMVILLE2 Sawise NELAKONI JADWALAN SEEDING lan HARVEST, APA APA PROPAGANDA GAME LAIN LANJUT LAN LAYAK LANJUT GOLEK. Wiwitane, FARMVILLE LAN ING KANGGO NGABALIKI KABEH KERJA KANGGO KANGGO POIN, PAYU KEMBALI Karo KABEH PRODUKSI KANGGO KAYU KANAN KANTHI LAN KORO. BISA KANGGO KANGGO KUNCING, AKU NGANGGO Loro LANGKAH LAN 30 BACKWARD, ING NGAPAK IKI AKU ORA NAMPIL KANGGO PUNCAK KANGGO NGGEDHAKake TANPA KERANA KANGGO MAJU MULA. Aku ORA KUDU NINGGALKE GOLEK AKU MULAI. KANGGO KANGGO ANA KANGGO NGISI MASALAH SAKSA KANGGO INGKANG LAYANAN TEKNIKAL. Lan aku njaluk sampeyan golek solusi ing dina iki lan ngirim aku menyang wajahku karo pesen pribadi, wiwit aku ora bisa pindhah menyang tembokku utawa menyang omahku sing menehi warta sing nyenengake yen masalah kasebut ditanggulangi nalika aku maca komplain liyane sing aku ngerti yen Apa dudu aku dhewe sing nuntut lan duwe karusakan, napa napa sampeyan nggawe halaman iki lan ing kasus iki game iki? Muga-muga JAWAB PROMPT Sampeyan.
    SAKSAMU LAN NAMA MUKU, AKU KULA NULITAKAKE, IKU betfer_3@live.com.ar.

  563.   BEATRIZ CRISTINA D "ARIELLI ngandika

    LAN LAGI MASALAH KANGGO KABEH PEMAIN. MOUSE GAK LAMBAT, MUNG KANG INGKE ING KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO KOLEKSI, LAMBANG, LAKU, KABEH. Wong-wong mau wis ngrampungake kanthi cepet sithik maneh sajrone seminggu lan malih lan padha uga. Aku isih ora bisa mateni PC. Aku ora bisa mlebu ing pasuryan amarga aku ninggalake peternakan nalika bali maneh kabeh garing apa sing bakal dadi 3 dina, 6 utawa minggu, wit kebak woh-wohan, kewan sing akeh nganti dhuwur lan wis rampung IKI, AKU TETEP KALAH KABEH. Nalika SCREEN KABEH GAMPANG APIK APIKIKASI SAKURA, aku ora bisa metu saka kono lan aku mung kudu lunga menyang omah lan peternakan karo konsekuensi ing ndhuwur, yen dakwenehake playune asile padha. Aku ora bisa ngomong utawa ndeleng apa-apa saka rai supaya ora kelangan peternakan. DINI LAIN LAIN CAHyane CAHYA MATI LAN LELES NGOMONG AKU BALIK 20 HARI. Aku NGALAMI APIK APIKU marang sliramu pungkasan lan atusan wektu: Napa sampeyan ora nelpon GAME lan sinau supaya bisa urip tanpa? Aku NUNGGU JAWAB ING «» »» »» »» »» »» »» »» SPANISH »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» Wiwit aku ora gelem 'T NGERTI BAHASA INGGRIS.

  564.   BEATRIZ CRISTINA D "ARIELLI ngandika

    MULAI BANGET SAKING FARMVILLE 2, yaiku MOUSE lan sanajan klambi kasebut njupuk sawetara jam kanggo nggawe omah. PLEASE, Sampeyan bisa nggawe bali menyang normal. Muga-muga bisa ditindakake kanthi cepet
    WAJAH 10000152
    ZYNGA 310909