Gelang sing cerdas apa sing arep dituku nalika Natal

Natal bakal teka. Yen sampeyan ngira wayahe wis teka aja nganti menehi kaos kaki, dasi, kolus lan jeroan Umumé, apa sing mesthi diwenehake lan sing diwenehake nalika taun iki, gelang sing ngetrapake bisa uga dadi pilihan sing bisa dipikirake.

Kaping pisanan, kita kudu jelas babagan bedane antara gelang sing ngetung lan jam tangan. Nalika gelang kegiyatan dirancang kanggo ngawasi kegiatan saben dinane kanthi saben wektu tanpa pura-pura, sanajan ana sawetara model sing lengkap, jam tangan pintar uga nindakake kanthi luwih akeh fitur, layar liyane lan rega sing luwih dhuwur.

Layar smartwatches sing luwih gedhe ngidini sampeyan mbukak sawetara aplikasi ing piranti kasebut saliyane kanggo njawab telpon lan pesen saka aplikasi olahpesen sing digunakake. Luwih, kalebu GPS mula dheweke ngidini kita nglacak kegiatan olahraga ing njaba ruangan.

Watesan smartwatches liyane yaiku umur batere, sing umume ora ngluwihi 24 jam. Iki amarga, ing tangan siji, kasunyatan manawa layar piranti kasebut paling akeh nggabungake layar OLED sing bisa ditampilake jinis gambar, teks dawa lan liya-liyane. Alesan liyane yaiku terus nggunakake GPS.

Kanggo mungkasi bandhingane supaya sampeyan bisa bening lan cepet mbedakake antarane ngetung gelang lan jam tangan, kita kudu mriksa rega kasebut. Nalika gelang sing ngukur kegiatan olahraga kita bisa nemokake saka 30 euro, smartwatches sing apik (dudu knockoffs Tionghoa) diwiwiti paling saka 100 euro.

Xiaomi My Band 4

Sanajan model kasebut paling misuwur ing pasar, Aku mutusake kanggo nyelehake ing posisi kaping pisanan amarga kita bakal njupuk referensi babagan model liyane sing bakal disaranake ing artikel iki.

Generasi kaping papat saka My Band 4 akhire nganggo a tampilan warna lan rambut luwih gedhe tinimbang sadurunge, khusus 0,95 inci. Iki ngidini kita nampa kabar babagan pesen lan telpon sing ditampa, nanging kanthi ora nggabungake mikropon, kita ora bisa njawab telpon utawa pesen.

Miturut pabrike, batere Mi Band 4 tekan 20 dina, sanajan pancen ora ngluwihi 2 minggu. Ora duwe chip GPS, sing cukup umum kanggo ngetung gelang amarga rega lan batere sing dibutuhake.

Ora mung ngawasi kegiatan fisik kita saben dina kayata jarak sing wis dolan, langkah, kalori sing wis dibakar ... nanging uga ngawasi denyut jantung kita ing panjaluk pangguna ora kanthi otomatis kaya kuantifiser liyane.

Kabeh data direkam ing aplikasi Mi Fit, aplikasi sing kompatibel karo iOS lan Android. Mbuwang saka Sertifikasi IP68 lan bisa dicelup nganti 50 meter.

Model sing bisa ditemokake ing Eropa uga ing Amerika Latin yaiku model kasebut tanpa chip NFC dadi kita ora bisa nggunakake kanggo nggawe pembayaran saka gelang.

Xiaomi Mi Band 4 diregani ing Amazon saka 32,99 euros.

Dadi band 5

Opsi paling apik nomer loro sing kasedhiya ing pasar yaiku saka Hauwei kanthi Dadi band 5. Gelang iki luwih murah tinimbang Xiaomi Mi Band 4 lan nawakake mupangat sing padha kanggo kita, kalebu layar OLED 0,95 inci.

Nanging, kita nemokake prabédan penting sing bisa cocog kanggo sampeyan lan nglawan sampeyan, kayata otonomi sing 4 nganti 5 dina lan pangukuran tingkat oksigen getih, fitur sing ditawakake smartphone paling dhuwur ing Samsung sawetara taun kepungkur, nanging ilang.

Kaya Mi Band 4, ora duwe chip GPS, dadi kita butuh smartphone kanggo nglacak rute ing njobo nalika mlaku-mlaku, mancal utawa mung mlaku-mlaku. Uga ora ngidini kita mbayar liwat NFC amarga ora duwe chip iki.

Honor Band 5 kasedhiya kanggo Euros 32,99 ing Amazon.

Samsung Galaxy Fit e

Samsung uga wis mlebu pasar kanggo ngetung gelang tangan liwat Galaxy Fit e, gelang nganggo layar ireng lan putih. Model iki ngidini kita ngetung kabeh kegiatan olahraga kanthi otomatis kalebu denyut jantung, langkah, siklus turu ...

Kauntungan utamane kanggo model Xiaomi lan Honor yaiku tahan kanggo bledug, banyu lan kejut. miturut standar militer. Ora duwe chip GPS kanggo nglacak kegiatan fisik utawa NFC.

Batere wis entuk otonomi 4-5 dina lan informasi sing didaftarake piranti iki bisa ditemokake ing aplikasi Samsung Health, salah sawijining aplikasi sing paling apik kanthi ijin saka Garmin.

Samsung Galaxy Fit 3 regane regane 29 euro ing Amazon.

Fitbit Inspirasi HR

Fitbit minangka salah sawijining veteran ing jagad ngukur gelang. Sanajan sejatine pancen ora murah, kualitas bahan lan informasi sing ditawakake Kita ora bakal nemokake ing model Xiaomi lan Honor.

La Fitbit Inspirasi HR nawakake otonomi 5 dina suwene, monitor denyut jantung sacara periodik kaya langkah, lelungan jarak, menit kegiatan. Sampeyan bisa kanthi otomatis ndeteksi jinis olahraga sing kita lakoni kanggo ngawasi.

Ora duwe chip GPS, dadi ora bisa ngawasi olahraga ing njaba ruangan tanpa nggunakake smartphone. Kaya Mi Band 4, nawakake pilihan pangaturan dhewe sing beda nalika nggunakake tali warna sing beda.

Fitbit Inspire HR diregani 79,90 euro ing Amazon

Garmin Vivosport Kab

Garmin sinonim karo kualitas lan daya tahan nalika nerangake babagan jumlah piranti. Ing Gamin Vivosport minangka salah sawijining gelang sing ngetrapake duwe chip GPS kanggo nglacak kegiatan fisik ing njobo, dadi luwih becik kanggo para pecinta olahraga, amarga ora prelu metu karo ponsel.

Chip GPS tanggung jawab kanggo nyathet kaloro rute sing sabanjure ngasilake jarak sing ditempuh lan kacepetan rata-rata liwat aplikasi fantastis sing diwenehake, salah sawijining sing paling apik ing pasar.

Minangka gelang ngetung sing apik, uga ngandhani kalori sing diobong, ngawasi turu lan uga menehi informasi babagan jumlah oksigen ing getih.

Garmin Vivosport diregani 101,99 euro ing Amazon


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.