Huawei P20 lan Huawei P20 Lite Pink khusus ing El Corte Inglés

Huawei P20 Pro ngarep

Smartphone Huawei paling anyar wis tekan pasar. Kita ngomong babagan seri P20. Kulawarga smartphone iki kalebu telung jinis: Huawei P20 Lite, Huawei P20 lan Huawei P20 Pro. Kasedhiya kanthi macem-macem warna, nanging warna modis - jambon - kasedhiya khusus kanggo pelanggan El Corte Inglés. Saiki, sampeyan mung bakal duwe versi Huawei P20 Lite lan Huawei P20.

Yen ana warna sing narik kawigaten ing sektor ponsel cerdas, yaiku warna warna jambon - ing sawetara kasus iki dikenal minangka "emas mawar" -. Lan Huawei, salah sawijining merek sing paling laris ing Spanyol, ora bisa nglewati kesempatan kasebut nawakake warna iki kanggo para pelanggan ing model paling anyar sing diluncurake. Lan wiwit saiki sampeyan bisa nikmati ing toko-toko El Corte Inglés.

huawei p20 pink

Huawei P20 lan Huawei P20 Lite kanthi warna pink bakal kasedhiya ing toko-toko fisik rantai lan liwat toko online, ing endi sampeyan wis bisa entuk loro model kasebut. Rega kanggo Huawei P20 Lite sing jambon yaiku 369 euro, dene Huawei P20 pink yaiku 649 euro.

Uga, merek lan department store menehi komentar manawa para pelanggan sing pengin entuk versi Pink saka Huawei P20 Dheweke bakal bisa mbiayai tuku ing wulan 12 tanpa bunga lan nampa diskon tambahan kanggo adol terminal sing lawas —Mung durung ditemtokake pira angka kasebut; Iku bakal gumantung terminal sing dikirim lan model sing pengin dituku. Yen wis ngomong, kita ngelingake sampeyan sawetara fitur sing bisa ditemokake ing kaloro model:

Fitur saka Huawei P20 Lite

  • Layar saka 5,84 inci Full HD +
  • Kamera utama 16Mp +2 Mp
  • Kamera sekunder 16MP kanthi dual LED Flash
  • 4 GB RAM
  • Memori eksternal 64 GB
  • Prosesor HiSilicon Kirin 659
  • Baterai 3.000 mAh

Fitur saka Huawei P20

  • Layar saka 5,8 inci Full HD +
  • Kamera utama 20 Mp + 12 Mp
  • Kamera sekunder 24MP kanthi dual LED flash
  • 4 GB RAM
  • Memori memori 128 GB
  • Prosesor HiSilicon Kirin 970
  • Baterai 3.400 mAh

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.