Huawei FreeLace, kita mriksa headphone sing serbaguna iki

Kaya sing sampeyan ngerteni, kita ing Paris nyekseni peluncuran Seri P30 Huawei sing anyar, uga serangkaian pangembangan sing apik tenan sing perusahaan China pengin nggawe dewa. Salah sawijining produk anyar yaiku headphone nirkabel Huawei Free Lace.

Headphone nirkabel iki bakal nggawa pasar sing akeh banget ing produk sing padha. Mula Kita pengin sampeyan tetep bareng karo sampeyan kanggo ndeleng analisis jero Huawei FreeLace lan nemokake kabeh sing bakal dicritakake. Kita pindhah menyang kana kanthi analisis lan karakteristik headphone nirkabel Huawei anyar.

Kaya biasane, kita bakal muter fitur sing paling apik sing diduweni Huawei Free Lace kasebut sampeyan bisa tuku udakara 99,99 euro yen adol, amarga merek durung menehi tanggal kanthi pas. Mesthi wae, kita bakal ndeleng rincian cilik kayata kualitas konstruksi, lan rincian liyane sing luwih jelas kayata otonomi, nanging sampeyan menehi saran supaya sampeyan ndeleng video sing wis ditinggalake ing saluran YouTube kolega Androidsis lan sing nuntun iki analisis, Ayo lunga!

Unboxing, desain lan bahan

Ing aspek iki, Huawei bisa ujar manawa dheweke luwih seneng ora kakehan risik, jelas mirip piranti liyane kanthi kisaran sing padha sing kasedhiya ing perusahaan kayata SoundPeats, Ing kene faktor pembedaan wis ditulis dening Huawei kanthi jelas ing rincian, conto pisanan yaiku kinerja bahan, Kita nemokake karet datar kanthi sentuhan sing cukup apik lan supaya ora kusut, uga headphone digawe saka aluminium sing padha karo rong ujung "kerah", ing siji kita bakal nemokake USB-C lan kontrol multimedia, ing liyane mung batere.

Kita bakal bisa tuku ing patang macem-macem: Moonlight Silver, Emerald Green, Amber Sunrise lan Graphite, mesthine perusahaan Tionghoa menehi warna, sanajan ing analisis, kita wis nyoba edisi ireng. Aku uga kudu ujar manawa Huawei wis kerja keras babagan kemasan, Kita nemokake sistem kothak jinis buku kanthi kualitas kondhang lan bakal ngelingake manawa kita bakal ngadhepi pucuk Huawei. Kita ora nemokake ing kothak, adaptor daya, mung kabel konverter USB-C nganti USB-A kanggo ngisi daya headphone, uga seri bantalan kanthi ukuran sing beda kanggo kabeh selera.

Karakteristik teknis

Kita duwe kanggo saben headphone driver 9,2 millimeter kasusun saka diafragma TPU lan membran titanium ora liya lan ora kurang. Kasunyatane yaiku swarane cetha lan ngidini kita mbedakake macem-macem instrumen ing lagu sing padha, sing ana gandhengane banget. Nanging kasunyatane ora ana insulasi akustik sing signifikan nyebabake bass bakal saya ilang nalika headphone ora ditekanan. Huawei pengin nawakake produk sing berkualitas, nanging miturut panemuku, dheweke kurang akeh volume.

Kita ora duwe informasi khusus babagan jinis panyambungan tartamtu, nanging kita ora sangsi manawa Huawei wis ngetrapake Bluetooth 5.0 ing piranti iki (durung dikonfirmasi). Kanthi cara sing padha, sing kita lakoni yaiku resistensi banyu lan kringet IPX5, mula nggunakake olahraga ora dianggep minangka halangan. Ing panggunaan pribadi, aku kudu nyingkiri tujuan iki amarga aku ngeculake headphone jinis iki, nanging sing paling nyebar lan kasunyatan manawa duwe sistem kerah apa wae bisa nyegah kontak karo lemah lan nandhang sangsara jenis karusakan.

Otonomi lan kualitas swara

Ing level otonomi, Huawei durung nuduhake persis kapasitas batere mAh, nanging dheweke yakin manawa kanthi tingkat panggunaan volume medium bisa menehi 18 puter maneh musik lan udakara 14 yen nggunakake mikropon kanggo nelpon. Otonomi otonomi sing luar biasa sing bisa kita kontras kanthi ngubengi 17 jam kanthi volume dhuwur. Ing sisih liyane, kanthi muatan limang menit lan berkat sistem "fast charge", kita bisa nggayuh otonomi luwih suwene patang jam.

Kualitas swara yaiku saka headphone jinis iki, kita duwe volume moderat lan beda bedane saka macem-macem swara tiba ing anané bass nalika panggonane ora sampurna lan adaptor kuping ora bisa insulate saka njaba. Barang bakal ganti yen sampeyan wis nyelehake kanthi bener, bass katon tanpa cacat, nanging ing bagean iki bakal gumantung banget karo adaptasi saben pangguna menyang jinis headphone iki. Yen ora, dheweke tundhuk, tanpa kakehan penggemar, lan njupuk ukuran sing sithik. Kaya biasane, Ora bisa dilalekake, dheweke duwe mikropon telpon lan sistem sing mbenerake swara angin sing ngganggu supaya ora ngganggu telpon.

Mbédakaké ciri lan pendapat editor

Salah sawijining daya tarik utama headphone iki yaiku sistem collar, dheweke duwe magnet ing dhasar saben headphone sing bakal "gabung" nalika dicedhaki, iki ora mung ngidini kita nggawa tanpa kudu disimpen, nanging uga duwe sensor sing bakal mandheg kanthi otomatis musik nalika dipasang bareng lan bakal diaktifake maneh nalika ditrapake ing kuping, lan iki mung headphone sing digawe nyaman.

Pros

  • Kualitas bahan lan desain sing ati-ati banget
  • Fitur eksklusif kayata muter otomatis lan ngaso
  • Sistem sambungan USB-C sing durung nate katon sadurunge

Contra

  • Swara kasebut nyebabake aku "adhem", aku ngarepake luwih akeh
  • Kayane aku dawa banget
  • Dheweke ora duwe genggeman sing terkenal

Dheweke uga duwe Sistem HiPair anyar Huawei, Iki bakal ngidini kita njupuk kauntungan saka sambungan lanang USB-C kanggo nyambung langsung karo smartphone Huawei lan bakal diatur kanthi otomatis, tanpa prelu nindakake jinis sambungan Bluetooth. Logo headphone bakal katon ing layar lan musik bakal wiwit mili. Huawei mesthine wis nyedhiyakake jajan ing sawetara headphone kanthi kompetisi sing akeh, nanging rega kasebut bisa uga dadi balast paling relevan amarga kompetisi ditawakake kurang saka setengah. Kita ora duwe tanggal pas kanggo peluncuran Huawei FreeLance, nanging perusahaan kasebut negesake rega 99,99 euro ing pasar Spanyol.

Huawei FreeLace - Analisis, rega lan fitur
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
99,99
  • 60%

  • Huawei FreeLace - Analisis, rega lan fitur
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Potencia
    Penerbit: 65%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Fungsi
    Penerbit: 80%
  • Sinkronisasi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 70%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.