Telpon KFC sing digawe Huawei dadi ora preduli

Pasar telephony saya aneh, temtunipun. Kita wis nemokake akeh telpon sing khusus kanggo momen khusus utawa wong sing misuwur, kayata conto edhisi khusus Samsung Galaxy S7 kanggo Olimpiade, utawa edisi khusus liyane kanggo karakter komik Marvel. Sing sampeyan ora bisa mbayangake yaiku ponsel saka rantai makanan cepat saji.

Huawei wis nggawe ponsel KFC lan dheweke ora bakal takon sampeyan pengin gorengan karo pesenane. Kita bakal ngerti luwih jero babagan apa sing nyebabake Huawei nggawe piranti seluler ing tangan franchise pangan cepet lan hardware apa sing didhelikake ing njero.

Kita ora guyon, telpon iki ana ing China lan sampeyan bisa tuku. Wis diluncurake nalika mengeti telung puluh tekane KFC menyang raksasa Asia ing taun 1987. Lan KFC Telpon ora bakal rinci kanthi rinci tanpa luwih, kita bakal nemokake piranti limang inci kanthi resolusi HD (720p ). Sasis bakal dibangun ing aluminium abang lan sisih ngarep ireng, kayata iPhone 7 RED. 

Kanggo mindhah, kita bakal duwe Qualcomm Snapdragon 425 kelas menengah sing diiringi RAM 3GB. Kanggo panyimpenan, kita bakal duwe total panyimpenan 32GB. Kangge, batere bakal menehi 3.020 mAh. Masalahe yaiku ora bakal gampang entuk, Huawei mung bakal ngluncurake 5.000 unit menyang pasar, sing bakal dilengkapi aplikasi musik sing ngidini sampeyan muter musik favorit sampeyan menyang speaker restoran KFC ing China. Regane 140 euro kanggo ganti, cukup murah, nanging adol diwatesi kanggo negara Asia, ora bakal tekan komersial ing njaba wates, kajaba sawetara jimat sing gelem mbayar apa sing dijaluk.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Gambar placeholder Alberto Guerrero ngandika

    Babagan eksklusif sing digawe sawetara merek bisa narik kawigaten para kolektor utawa kanggo wong-wong sing pengin duwe unit 5000 eksklusif lan sithik.

bool (bener)