Huawei negesake peluncuran smartphone anyar ing MWC

Huawei Mate X

Kabeh desas-desus wis nuduhake kemungkinan presentasi piranti seluler ing framework MWC taun iki dening Huawei, nanging pancen bener perusahaan kasebut negesake menyang Forbes nalika, ing acara sing dianakake ing Beijing, Presiden perusahaan Ren Zhengfei dhewe nerangake manawa dheweke siyap kanggo ngrampungake Kongres Dunia Seluler 2020 kanthi kabeh potensi.

Iki bakal dadi taun sing aneh kanggo perusahaan kasebut sawise veto Amerika Serikat lan dheweke durung nate ana ing kahanan iki, mula saka Huawei kudu nyelehake kabeh daging ing panggangan lan Yaiku sing pengin ditindakake ing Barcelona.

Gosip kasebut ngomong babagan sing anyar Huawei Mate Xs Kab

Ya, sampeyan ora maca judhul iki maneh, kira-kira model lempitan anyar kanthi teknologi 5G sing mesthine bakal ditampilake ing 23 Februari, sawetara jam sadurunge wiwitan MWC 2020. Temenan piranti iki ora bakal kasedhiya ing kabeh kanthong kaya kedadeyan ing Mate X saiki, nanging kita wis pengin ngerti kepiye lan ing ndhuwur kabeh bisa dideleng yen dheweke wis mbenerake kesalahan model sadurunge.

Babagan perangkat keras kaya ap sing diarepakeProsesor Kirin 990, kanthi modem 5G Balong 5000 anyar, akeh RAM lan liya-liyane ... Kita ngarep-arep tanggal acara kasebut kanggo ndeleng apa sing bakal ditawakake ing acara iki lan yaiku amarga ora bisa nggunakake layanan Google, perusahaan bisa fokus langsung ing duwe Suite Layanan Seluler Huawei, kanthi kabeh kaluwihan lan kekurangan. Sing anyar Huawei P40, P40 Pro lan P40 Pro Premium, ora diarepake ing wulan Februari, mula kita bakal bisa ndeleng kabar manawa Huawei nggawa luwih saka 3 minggu nalika acara telephony paling gedhe ing donya diwiwiti kanthi resmi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)